- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Mobil flották
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
olivera88 #9463 üzenetére
Az uj verzió(registrar registry manager) a 7.70 es valamiért hibásan működött nálam is,kijelöltem törlésre a dolgokat,jobb klikk az egérrel,így szoktam kijelölni az összes sort,törli,aztán megint lefutatom a keresést és ott vannak a bejegyzések,ezért kerestem egy régebbi verziót,7.60 as, ez jól működik,nem tudom hol találtam,de nem volt egyszerű,mert már minden oldal az ujat dobja ki.Amiket leírtam feljebb próbáltad már?Azt is meg lehet próbálni hogy csinál az ember egy diagnosztikát a cis -el,lehet kijavítja a hibás eltávolítást,és utána le lehet szedni rendesen.A mappák törlésénél ha valamelyik hivatkozik arra hogy egy folyamat használja,meg lehet próbálni a feladat kezelőben kézzel kilőni a folymatot,hátha engedi,és utána törölni a mappákat.Több tippem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- KONZOL beárazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motoros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest