Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Régen jártam erre, de most a Windows-om újrahúzása, illetve a legújabb, 8-as Comodo Firewall felrakása után akadt pár kérdésem.
1. Van pár fájl, amit a HIPS folyamatosan visszatesz a beazonosítatlan fájlok közé, annak ellenére, hogy átrakom ezeket a megbízhatók csoportjába (a cégem által csinált szoftver dolgai, szóval tudom, hogy minden rendben velük). Mi lehet ennek az oka? Esetleg a felhő alapú ellenőrzés, illetve az az ismeretlen fájlok azonnali feltöltése (ha még nem végzett az elemzéssel a Comodo, akkor folyamatosan küldi a visszajelzést, hogy ezek a fájlok még nem lettek azonosítva)?
2. Megszoktam és szeretem, ha én irányítok - ha egy szoftver ki akar menni a netre, netán módosítani, piszkálni akar valamit, akkor arról tudni szeretnék, én akarom engedélyezni, függetlenül attól, hogy a Comodo-ék mit is gondolnak róla. Ha kikapcsolom a Fájl besorolás beállításai között a Megbízás a köv. aláírásokkal rendelkező alkalmazásokban és a Megbízás a megbízható telepítőktől származó fájlokban lehetőséget, akkor megint mindenre rá fog kérdezni a program, mint a régi, szép időkben (persze miután kiürítettem a listákat)?
3. Ez a kérdés kapcsolódik az előzőhöz. Mi a helyzet akkor, ha beteszek egy fájlt a megbízható fájlok csoportjába, de nem akarom, hogy kimenjen a netre? Eddig külön volt egy-egy megbízhatósági listája a HIPS-nek és a tűzfalnak, most mintha össze lenne vonva egybe, emiatt viszont nem tudom, hogyan lehet ezt megoldani.
A válaszokat előre is köszönöm!
Beren
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- ASUS routerek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest