Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fontos?
tag
válasz
Misi 007
üzenetére
Hali

Új vagyok itt,de rég használom már a CIS-t.
Elégedett vagyok vele teljesen.Megnéztem az oldalt,amit írtál Misi és nekem eleve ezt írja ki a tesztnél:
"SZABÁLYTALAN HASZNÁLAT!!!
a HTTP referer érvénytelen: ""
Vagy a tűzfaladon vagy a böngésződben valószínűleg letiltottad a "HTTP referer" szolgáltatást. Enélkül a WIGWAM teszt nem tudja megállapítani, hogy szabályosan használod-e a tesztet, vagy valami trükkel operálsz. A HTTP referer egy olyan hálózati információ, amelyből a szerver megtudhatja, hogy mely weboldalon kattintottál az ide vezető linkre - és mint ilyen, engedélyezése gyakorlatilag semmiféle biztonsági kockázattal nem jár - tiltása viszont számos web-szolgáltatás működését zavarhatja. Nem kell mindent elhinni, amit a tűzfalak gyártói állítanak, néhány szolgáltatás letiltása több problémát okoz, mint amennyi előnnyel jár.
Egyes tűzfalaknál \browser privacy"-nak hívják az ilyen adatok letilthatóságát."-valamint fentebb egy szöveg,hogy "(fejlesztés alatt)"
Szóval az egy fejlesztés alatti valami,meg minek engedném én a referert,ha nem áll szándékomban?

Szerintem a comodo leaktest hitelesebb,de nézd meg még ezt: http://www.pcflank.com/pcflankleaktest.htm szerintem itt is rendben lesz a comodo

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest