- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.tari
tag
válasz
blattida #639 üzenetére
Na az a helyzet hogy fogtam magam és vissza Ghostoltam a fél évvel ezelötti lementett windowsomat ami szűz telepités driverek meg rendszerkarbantartás progival minden kitörölve nem csak ccleanerrel hanem tune up 2009-el és utána mentettem le annak idején minden fullosan elhelyezve tálcán stb.abban hiba nincs mert még viruskeresővel is végignéztem akkor mielött lementettem,akkor comodoval volt lementve a gép régebbi verziójával,ezt töltöttem ugye vissza!
Na szóval,visszaGhostoltam,minden szép és gyönyörű és azonnal frissitettem a comodo-t,ezután azonnal lejöttem a netről és megnéztem a gépem,nem talált semmi virust rajta tehát a rendszer okés!
Utána fél órát voltam kb.index.hun meg iwiwen meg egy két torrentkeresőn ÉÉÉÉSS:utána lefutattam és 19 virust talált!!!Na akkor ez most hogy a francba???IGy véd?? Firevall és security level safe modban van!!na most mi a frász van!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Fire TV stick/box
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Gitáros topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest