- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.tari
tag
ohohohoohohohooo:
lefutattam ma a keresőt nulla virust talált,erre mondom lefuttatom poénból az f-secure online scannert is:
TALÁLT KÉT DOLGOT:
-TrackingCookie.Atdmt
-Gen:Trojan.Heur.D0E7183DEF
most nincs 19 virus de van kettő érdekes amit az fsecure talált meg,röhely.
leszedem a comodot és kész.
-
k.tari
tag
válasz
blattida #639 üzenetére
Na az a helyzet hogy fogtam magam és vissza Ghostoltam a fél évvel ezelötti lementett windowsomat ami szűz telepités driverek meg rendszerkarbantartás progival minden kitörölve nem csak ccleanerrel hanem tune up 2009-el és utána mentettem le annak idején minden fullosan elhelyezve tálcán stb.abban hiba nincs mert még viruskeresővel is végignéztem akkor mielött lementettem,akkor comodoval volt lementve a gép régebbi verziójával,ezt töltöttem ugye vissza!
Na szóval,visszaGhostoltam,minden szép és gyönyörű és azonnal frissitettem a comodo-t,ezután azonnal lejöttem a netről és megnéztem a gépem,nem talált semmi virust rajta tehát a rendszer okés!
Utána fél órát voltam kb.index.hun meg iwiwen meg egy két torrentkeresőn ÉÉÉÉSS:utána lefutattam és 19 virust talált!!!Na akkor ez most hogy a francba???IGy véd?? Firevall és security level safe modban van!!na most mi a frász van!
-
k.tari
tag
válasz
blattida #637 üzenetére
Az a poén az egészben hogy f-secure online scannerrel nézema gépet 2 naponta plusszban és semmit nem talált,biztos vagy benne hogy a winyón találhatott virusokat??Akkor a nod32 meg avast+f-secure online scanner miért nem talált sohamanuális keresésnél ugye?
nem értem:-( -
k.tari
tag
válasz
blattida #601 üzenetére
Na szóval!Comodo igy Comodo úgy,mindenki agyon dicséri,feltettem,oké!Akkor mondja már meg nekem légyszives nagyonszépen kérlek hogy mi a feladata egy virusirtós tűzfalnak??!!Hát nem az hog yne jöjjön be virus???Feltettem és poénból két nap után lefuttattam a manuális keresőjét és 15 db virus talált!!!mondom mivan??a leggagyibb virusirtó se engedte át ezeket az elmúlt 2 évben,még a zonealarm sem,ez az agyondicsért comodo??!!
manuálisan kell virustirtanom??Nem az lenne a feladata hogy ne engedje be???!!röhely!pedig be van konfigurálva,bár a zonealarmot eleve nem kellett és nem jött be semmi rajta!!ez virusirtó tűzfal???!Manuláisan keressem meg néha??Hát ne engedje be és kész!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest