- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S W A T
senior tag
Le kell szedni a vírusírtó részét és kész. Utánna már csak a tűzfal marad az meg természetesen megfér az avastal.
blattida
Ha nincs fenn a vírusírtó része (mint pl nekem) miért ne tehetne fel olyan vírusírtót amilyet akar ?
Egyébként azt külön is le lehet bontani a gépről nem ? ( a vírusírtót)
-
S W A T
senior tag
Érsd meg hogy nincs 100%-os vírus írtó volt hogy a nod online vagy a kaspersky online talált vírust mikor az avast szerint tiszta volt a gépem és fordított esetz is vol. Meg volt mikor régen nodot használtam az szerint full tiszta volt a gépem az avast meg talált trójaikat. Amúgy meg ha nem tetszik a CIS írtója ne rakd fel.... nekem sincs fenn avast van vírusírtónak.
-
L7wy
őstag
XDXD a hiba benned van szerintem
fél óra alatt 19 virus
Linkeld be, meg tölsd fel zippelve 1 csomagban, jelszavazva a vírusokat, és megmondjuk h miről van szó... lehet h csak egyszerű crackek.. bár azt nem értem hogy ha realtime protection ON akkor hogy jut eleve be vírus
-
blattida
nagyúr
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a talált "vírusok" már a gyík érkezése előtt fölkerültek a gépedre...Ellenőrizted egyáltalán bármilyen más vírusirtóval, online scanner-rel a géped a ZA mellett/után?
A CIS valósidejű védelme hatékony, nem szokott beengedni vírusokat. Ami pedig a gépeden van, arra csak akkor fog jelez, ha aktív vagy hozzáféréskor, azaz kereséskor.
Ez a dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest