Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
blattida
üzenetére
Elnézést kérek, pontatlan voltam ....

Igen, töröltem az első keresés kártevőit és ezt követően próbálkoztam újabb letöltéssel és futtatással, és mint írtam ez is megállt az előző helyen.
Ettől függetlenül (az itt olvasottak is ezt látszanak erősíteni) van egy olyan érzésem, hogy még "nagyon béta állapotú" ez a progi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő