- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MagLev
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy nagyon gyors HELP!
Másik topikban kérdeztem, hogy melyiket válaszzam. NOD32 vagy Comodo AV.
Aztán úgy döntöttem, hogy Comodo AV. Fel is tettem a PCTools fala mellé. Feltelepült, frissített, eddig oké volt minden.
Egyik gondom, hogy a Bizt.Közp. úgy jelzi (WinXP/32 bit), hogy Comodo Internet Security.
A nagyobbik gond (és ezért kellene a gyors segítség) az az, hogy amikor meg akartam nyitni a Comodo AV-t, jobb klikk az ikonra majd innen megnyitni, vagy az Asztalon lévő parancsikonra kettős kattintással, feljött egy (nodhoz hasonló és méretű csak piros) ablak, hogy a Comodo Antivirus inicializálása nem sikerült. Itt megállt a tudományom. A Start menüből sem tudtam megnyitni. Leszedtem, de továbbra is azt jelzi a Bizt. Központ hogy még fent van a gépen. Lefuttattam az első hsz.-ben lévő saját/hivatalos takarítóját is de még mindig fent van és jelzi a Bizt. Központ.
Tudtok segíteni nekem?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs