Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MagLev

csendes tag

válasz Heaven&Hell #4628 üzenetére

:R :R

#4629 blattida

Naprakész XP, minden frissítés fent van és egy átlagos felhasználónak szánt driverek vannak rajta. Minden jogtiszta! De gondolom ezt mondani sem kell.
    Csak a CIS telepítése után jelentkezett ez a probléma, de amint leszedtem (csak csökkentett módban lehetett, de ezt már írtam fentebb) azonnal használhatóvá vált a Windows és minden normálisan működött.
    Mert magyar nyelvű programokat szeretnék, ezért most ESS-t feltettem és rendben fel is ment és nincs vele probléma. Próbálom majd egy hónapig, de kicsit erősebb tűzfalra lenne szükségem ezért majd utána felteszem a PCTolls falát és mellé a NOD32-t majd 30 nap után a Vipret végül önállóan a Vipre Premiumot is. (tűzfalas változata) Lesz rá időm ezeket kipróbálni. Amelyik jobban tetszik, azt fogom majd megvenni a tűzfal mellé, vagy valamelyik komplett csomagot. :K
    Köszönet ezekért az önzetlen tanácsokért Heaven&Hell fórumtársnak. :)

• MagLev

csendes tag

válasz Heaven&Hell #4626 üzenetére

Szia!

Csökkentett módban hibátlanul indul a windows és a tálcán is ott vannak az ikonok. Normál módban van csak az a kékség és az egér kurzol sincsen sehol. Valami okból kiakasztja a rendszert a comodo. :DDD
    Csökkentett módban leszedtem a cis-t és utána megyszűnt ez a hiba. Minden oké volt, a tálca, az ikonok, az egér kurzol, minden. Visszatettem a cis-t és a következő bekapcsoláskor megint csak a kék tálca fogadott és jöhetett újra a vészkikapcsolás. Másodszorra is leszedtem, de most már nem merem tovább erőltetni mert láthatólag semmi értelme és csak magamat idegesítem vele. Valamiért ha feltelepítem a cis-t akkortól jelentkezik ez a hiba és ezért gondoltam, hogy ő lehet a ludas ebben.
    Most kell keresnem egy újabb, (lehetőleg ingyenes) komplett védelmi csomagot.

• MagLev

csendes tag

Sziasztok, jó reggelt!

Szeretnék kérni egy gyors helpet.
    Tegnap újra lett rakva a Windows XP/SP3/32bit. Minden telepítés okés is volt addig amíg fel nem telepítettem a CIS-t. A hivatalos oldaláról töltöttem le. Rögtön utána a következő OP. rendszer indításakor ez a kép fogadott, de a telepítése után amíg ki nem kapcsoltam gépet addig minden rendben volt. Csak a következő bekapcsoláskor jelentkezett ez a kékség. Régebben is használtam comodot, akkor még a 2.4-et de akkor is volt olyan, hogy kiírta azt, hogy az inicializálása nem sikerült. Mindig le kellett szednem és újra telepítenem. Egy ideig jól működött aztán megint kezdte. Egyszer meguntam és azóta nem használtam comodot, csak most próbálkoztam volna vele megint.

Van ötlet, hogy mi lehet a hiba?

• MagLev

csendes tag

Sziasztok!

Kellene egy nagyon gyors HELP!
    Másik topikban kérdeztem, hogy melyiket válaszzam. NOD32 vagy Comodo AV.
    Aztán úgy döntöttem, hogy Comodo AV. Fel is tettem a PCTools fala mellé. Feltelepült, frissített, eddig oké volt minden.
    Egyik gondom, hogy a Bizt.Közp. úgy jelzi (WinXP/32 bit), hogy Comodo Internet Security.
    A nagyobbik gond (és ezért kellene a gyors segítség) az az, hogy amikor meg akartam nyitni a Comodo AV-t, jobb klikk az ikonra majd innen megnyitni, vagy az Asztalon lévő parancsikonra kettős kattintással, feljött egy (nodhoz hasonló és méretű csak piros) ablak, hogy a Comodo Antivirus inicializálása nem sikerült. Itt megállt a tudományom. A Start menüből sem tudtam megnyitni. Leszedtem, de továbbra is azt jelzi a Bizt. Központ hogy még fent van a gépen. Lefuttattam az első hsz.-ben lévő saját/hivatalos takarítóját is de még mindig fent van és jelzi a Bizt. Központ.
    Tudtok segíteni nekem?

Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés