- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
blattida, ez #4544 engem is érdekelne mi lehet. elindítom Hitman-t és a keresés után,amikor végzett és nem talált semmit. minden alkalommal jelez rá a CIS h vmi reges kulcsot akar módosítani. de miért is
olvastam h itt sokan Proactive Security konfigurációt ajánlottátok. én alapból az Internet Sec. konfigot használom ,és azon belül állítottam át a szigorúbb beállításokat, pl AV-nél valós idejű keresés és magas heurisztika, vagy Tűzfalnál ,egyedi házirend- közepes szint- ARP és Protokoll analízis bekapcsolva. D+: biztonságos mód.Sandboxnál az -Automatikus telepítő/frissítő felismerés és sandboxon kívül helyezés és -Megbízás a megbízható telepítők fájljaiban elöl kivettem a pipát. így most ezekkel a beállításokkal nem olyan ,mintha ugyanezeket állítottam volna be a Proactice Konfiguráció alatt? vagy abban van még vmi más beállítás is ami az IS konfigban nincs ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest