Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 FE amire vágytam
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragga.Bob
tag
válasz
blattida #4207 üzenetére
Igen. Sajnos ez a javaslat is felmerült már fórumokban. Meg is próbáltam restartal, minden körítéssel, de nem változott semmi. Próbáltam az -Xnosplash kapcsolóval is, meg az összes itt és itt felsorolt ötletet, de egyik sem volt megoldás eddig.
Azt hiszem így kell megszoknom, de egy próbát megért megkérdezni. Előbb vagy utóbb csak lesz rá javítás, addig meg kibírom vele, ahogy van.
Ahogy olvastam ez a hiba csak vistáná és 7-nél jött elő a comodóval párosítva, és csak a +64 verzióknál.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest