- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Magisk
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobil flották
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragga.Bob
tag
válasz
blattida #4207 üzenetére
Igen. Sajnos ez a javaslat is felmerült már fórumokban. Meg is próbáltam restartal, minden körítéssel, de nem változott semmi. Próbáltam az -Xnosplash kapcsolóval is, meg az összes itt és itt felsorolt ötletet, de egyik sem volt megoldás eddig.
Azt hiszem így kell megszoknom, de egy próbát megért megkérdezni. Előbb vagy utóbb csak lesz rá javítás, addig meg kibírom vele, ahogy van.
Ahogy olvastam ez a hiba csak vistáná és 7-nél jött elő a comodóval párosítva, és csak a +64 verzióknál.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Ingatlanos topic!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest