- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
blattida #3506 üzenetére
Nem próbáltam még ki a béta verziót, úgy látom hogy jól tettem. Gondolom szépen sorjában javítják majd a hibákat, egy későbbi béta buildet majd én is feldobok a gépre kíváncsiságból. Remélem összehoznak egy jó programot, van több gép is a közelemben, mindegyiken nem szeretnék fizetős terméket használni.
-----
Narxis meg más világ, egyszer majd ő is felnő, ne is foglalkozz vele. (pont ezt akarja elérni, hogy reagálj/reagáljunk arra amit beír ide.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest