- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bygi
csendes tag
A 3.14-essel nem egyszer végig nézettem, és semmit sem talált. Viszont kérte a frissítést, ezért akartam váltani. Amúgy volt h leállt az explorer.exe, mert hibát érzékelt.És mivel sehogy se tudtam a 4-esre frissíteni, így felraktam az avastot. Igaz h én engedélyeztem a tűzfalnál, de javaslatot ír h az biztonságos... De mind1. Ahogy olvastam a 4-esssel elég sok baj van, ezért jobb is h nem tudtam felrakni. Ja és nem 1 órát kell vele keresni, h végül semmit se találjon. Amúgy Win 32:VB-OVF,(DRP) WIN32: Poison-VN (PUP) WIN 32 -rootkit gen ebből 2. Ebből az egyik system volume information-nél volt, másik meg msn plus ami már fennvan december óta. És érdekes egy keresésnél nem mutatta.Csak gondoltam szólok, h én mit tapasztaltam. És azért mert ti biztok ebben a béta programban attól még nem kell leüvölteni a másik fejét !
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Futás, futópályák
- Interactive Brokers társalgó
- Goddess of Victory:Nikke
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest