Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Már elnézést akkor mik ????
Mert Én úgy tudtam eddig hogy az ATI 10-5_vista32_win7_32_dd.exe az a ATI videokártya driver telepítö exe-je de ha nem telepítö akkor mi a csoda ???
: De mivel nem szakmám a PC valszeg Neked van igazad 
Én nagyon hiányolok a sandboxból egy fehérlista szerüséget vagy valamit ami kiküszöböli ezt a dolgot..
Meg egy másik érdekes dolog HAEGEMONIA játék telepíteném sandbox felugrik ismét hogy a
HGM setup.exe akarom-e hogy a sandboxba fusson ?? mondom Neki, hogy nem akarom , hanem megbízok benne ..
aztán telepítés elindul végére is ért majd a játékot elindítom és hiáynzik az intro második fele..egyszerüen a CIS valamit csinált telepítés közben mert nem telepítette fel a cd-röl az intro második felét...akkor CIS sandbox kikapcs majd HAEGEMONIA ujra felrak és láss csodát ami az elöbb kimaradt most rendben felment..Aztán megint uninstall és SANDBOX bekapcs majd ugy install és ujra az intro megint hiányzott nem telepítette fel..Ez is egy érdekes dolog a sandbox müködésében..mi baja van egy intro.bak kiterjesztésü fájl-al ????Eddig ez a játék a sandbox nélküli CIS 3.9-el símán települt mindenféle hiba nélkül söt úgy is ment akadás nélkül, hogy közben alatta ott ment a CIS..Most meg sem probáltam ezek után....

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mini PC
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Microsoft Excel topic
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: De mivel nem szakmám a PC valszeg Neked van igazad