- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
1. Mi köze az újság teszteknek a korábbi HSZ-omhoz? Engem is hidegen hagynak amúgy.
2. Tudod mennyi az esély, hogy egyazon védelmi progi ugyanolyan eredményt produkáljon a régi ill. új teszteléssel(ha csak a tesztek számát nézem is, nem hogy az eljárást)? Számold ki...(Meg azt is, hogy 2 vagy több szinte vagy teljesen ugyanazt az eredményt hozza)
3. Azt a tesztet már régebben megnéztem(forráskód is van benne), némelyik eljárás annyira primitív(és igazából érthetetlen is, hogy miért lenne veszélyes), hogy nem is csodálkozom rajta, hogy egyes szoftverek nem is foglalkoznak vele.
4. Az RVS köszöni jól szuperál, épp ma frissítettem új build-re
5. Én is tudok olyan "terminátor tesztet" készíteni, amit teljesen mindegy milyen AV meg virtuális gép meg stb alatt futtatsz, mert ha megengeded hogy fusson, akkor ledarálja a HDD-t...Szóval az eredmények teljesen értéktelenek számomra(nem az érdekel, hogy melyik progi milyen eredményt ér(t) el és nem is a rangsor bántja a szemem), csak ilyen egyezés nem lehet(ne).
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest