Hirdetés
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida #2525 üzenetére
Csináltam egy érdekes tesztet
FIREWALL LEAK TESTING SUITE
Remélem a képeken azért jól látszik, hogy Tüzfalmentes környezeten volt futtava a CLT...
Tehát nincs telepítve semmilyen IS és nincs bekapcsolva egy darab WINDOS-os védelmi kütyü sem...
Így az elért eredmény 150/340akkor ezek szerint a Szüz W7 is véd valamennyirre ????
De vissza a LEAK testre magára..Miért olyan nehéz például ezeket a támadási módokat amik a leak testben szerepelnek betenni a CIS be úgy hogy blokkolva legyenek és Ne kelljen a felhasználónak totózni rajta hogy most beengedi avagy nem ????
Érdekes a shell injectiont be tudták tenni ????? Ott kapok egy bazi nagy értesítést ha vagy ha buffer overflow lenne..
Gondolom ezeket sem lenne nagyobb kunszt nerkik automatikusan blokkolhatóvá tenniük ha károsak a gépre..ha meg nem károsak akkor meg minek vannak a Leak testben ????Összeségében biztos kafa meg tük jó a CIS használom ÉN is csak ez a CLT zavar de nagyon, mert tök hülyeségnek tartok egy olyan tesztet aminek az eredményét nagyban befolyásolja az hogy az user tud -e PC -ül avagy nem....
ÉN még Mindig Oneill vagyok és Nem carter Örnagy ..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest