Hirdetés
- iPhone topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Poco F7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
A COMODO terve az volt, hogy mecélozzák azt a nagyobb felhasználói bázist, mely:
1. nem fertőzött és most veszi használatba gépét;
2. nem profi és nem szereti a sok kérdezgetést.
Itt a fórumozók nagyobb része a fennmaradó - nem túl nagy, hiába vagyunk aktívak - kicsi százalékba esik, akik:
1. páran telepítés előtt már fertőzöttek;
2. úgy is testre tudják szabni a beállításokat (pl. kérdés és naplózás mindenhez).Szerintem nem rossz megközelítés, hiába, hogy én is szenvedek vele. Az alap felhasználónak csak annyit kell tudnia: megbízok egy forrásban avagy sem. Ezért mikor - beszéljünk akár a CLT-ről - mindenféle teszteket futtatunk, _szerintem_ elég az átlagos felhasználó fejével gondolkodni, magyarán én alapból még a futását sem engedném a tesztnek (mert nem, a csomaggal meg tudtam akadályozni a tevékenységet - amit az operációs rendszerrel nem - és ezért nyugodtan tudok aludni).
Jaham': az alap biztonsági szint viszont nem jó, ez meg sajnos tény..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest