- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Garmin topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Szép estét Mindenkinek ! Az aláírásomon szereplő konfigon évek óta remekül szuperálva egy CIS fut. Pár órája, a tálcán felugrott a Windows figyelmeztetés,miszerint a tűzfalam,ill vírusvédelmem nem aktív ( a Comodora értve nyilván,hisz a Win-é ki van kapcsolva). Egyenként minden összetevőnél azt írja aktívak,kivéve az auto-sandbox,de azt én kapcsoltam ki már rég,sosem használtam/használom... Mégis hibát ír ki, a tálcaikonon is,és ha megnyitom a CIS-t,ott is írja, hogy több összetevő kikapcsolva...többszöri újrapróbálkozásra sem sikerül a frissités...
Mit csináljak...?
Köszönöm előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest