Hirdetés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eladohardver #2264 üzenetére
Okés, köszi!
Az nem para hogy a "DualBoot" fóruma? (mert hogy az enyém nem az) -
válasz
eladohardver #2262 üzenetére
Azért érdekel, hogy össze tudjam hasonlítani a jelenlegi BOIS-ommal. Ha nincs verzió különbség, akkor nem rizikóznék meg egy FLASH-t ha nem muszály. (még egyszer sem frissítettem, a gyári 2.17.1249 van rajta) Ja igen, a V300-t pedig a serail alapján néztem kii.
Az SD kártya nem működik. Az Eszközkezelőben EZ(klikk) látszik.
-
Tudja valaki mi a verziószáma a legrfrisebb V300 BIOS-nak?
-
válasz
eladohardver #2202 üzenetére
Rendben.
Erre a "Chuwi angol fórum1
Chuwi angol fórum2" -re gondoltam egyébként.
Windows-ból pedig én egy sima, gyári, frissen letöltött üres Windows 10-et raktam fel. Majd a már említett (de be nem linkelt) hivatalos oldalról leszedett drivereket raktam fel szép sorban az Eszközkezelőben.
Inkább megbíztam abban, mint egy Mega vagy egy GoogleDrive feltöltében. -
válasz
eladohardver #2200 üzenetére
Köszi a választ!
Igen ez lett a vége, még aznap délután.
Szerencsére elővigyázatosságból nem tartok semmit rajta, 2. gép a PC mellett.
BTW:
1)közel nem akkora szívás, mint azt elsőre gondolná az ember. Csak elmegy vele egy délután. Meg kell egy USB-s billentyűzet+egér.
2)A topic összefoglalóban lévő OS és driver linkek már nem jók. Sajnos most még irodában vagyok és itt nincs meg, hogy hol találtam meg a hivatalosat. Ha nem felejtem el akkor eldobom majd. -
Sziasztok,
Valaki belefutott már ebbe az "undoing changes made to your computer" végtelen ciklusba, Win10 frissítés után? (nekem is kellett a külső plusz meghajtó)
Nagyon-nagyon örülnék ha lenne valakinek hasznos tapasztalata.Máté
-
Hát én besz@rok gyerekek... Bekapcsolt.
Ülök az asztalnál a Pc előtt, tanulok, közben ez a kínai csoda köztem és a billentyűzet között a töltőn. Néha reményvesztetten ráfeküdtem pár (másod)percre a bekapcsolóra, hátha... És most egyszer csak bekapcsolt.
FYI: az aksi totál padlón lehetett, mert a Windows most is csak 24%-ot mutat és tölt.
Röhej. Na mindegy, de legalább él a kicsike. -
Sziasztok,
Megtéglásodott a Chuwi Hi10 -em. Tippre a nem megfelelő töltő miatt. Utólag vettem észre, hogy egy 2.3A -es töltőre dugtam rá, az eszközön meg 2A szerepel. Jelenleg nem kapcsol be (gondolom lemerült), viszont sehogy sem akar tölteni.
Nyomtam én már rajta mindent, minden kombinációban, hosszabb-rövidebb ideig, de semmi. Van itt valaki, aki HUF-ért cserébe vállal állapotfelmérést és esetleg szervizt?Van Pc is, de ezen jobban szeretek tanulni és vizsgaidőszak van...
Köszi,
M -
Megvan az info, sry!
-
Erről a serialról van valami tipp, hogy mit lehet tudni?
42151200103
Nem találtam egyértelműen megbízható infót arról, ez melyik széria és pl melyik BIOS kéne rá.
Kék az USB 3.0. A WiFi-t még nem néztem. -
Sziasztok!
Vett itt még valaki - rajtam kívül
- bluetoth billentyűzet+tokot?
Az érdekelne, hogyan lehet az F1-F12, stb... gombok működését fixálni, as. 'FN lock'?
Mert így egy picit zavaró a használatuk.Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- iPad 9th 256GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4185
- Apple iPad 9, Space Gray, 64Gb, Wifi., 10.2'' Retina, + Pencil + billentyűzet
- Apple iPad Air 6 gen ,M2, új, garanciális , 13'' Blue, új ,soha nem használt, 128Gb + Pencil
- iPad Pro M1 128GB 11
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest