Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Segítsetek már elakadtam. Eljutottam a Spaceport hangárba ahol ott áll a nagy fekete űrhajó amire 2 guard vigyáz. Mit kell ott csinálni? Az űrhajóba nem tudok beszállni, az őröket nem lehet lelőni ?!?!
-
Doo!
tag
Hi.
az aláírásomban szereplő configgal próbálkozom, de azt irja openGL 1.5-ös vagy jobb Driver kell neki. A Csata leg gyorsabb vga cimert című tesztet néztem és ott ment, le szedtem ugyan azt a drivert, de ez szarik rám. Mit Ba**ok el? -
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Azért megsúghatnád honnan szedted a magyarosítást hozzá, meghallgatnám azt a csúnya beszédet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kneedeep
tag
Hogyan lehet előcsalni a ps 3.0 -át a játékban ??

-
Archer
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Szerintem rakd fel újra a játékot.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Bencus88
üzenetére
''Magyar szöveggel is végignyomattam durva beszólások vannak''
Hát éppen ezért keresek valakit, akinek megvan, hogy legyen olyan kedves és küldje el nekem az eredeti, angol Dialogues könyvtárat (durván 1 mega). Mert a magyaritást hiába szedtem le, ugyanúgy maradt magyar (vagy ahhoz hasonló).
Az ok, amiért le akarom szedni, pedig a magyaritasok.hu-n található, i2k nevezetű emberke hihetetlen dilettáns és magyartalan forditása. A dialógusok angolul tényleg ütősek, de ez a forditás valami katasztrófa.
(''Motherfuckert''-t ''anyab*szónak'' forditani... hát gratulálok. Tényleg ''durva''. Ez az ember fogja a szótárat, és úgy ahogy beillesztgeti a mondatokba - ez nem forditás. Magyartalan, következetlen, feleslegesen trágár és úgy általában nevetséges. Mindenki tartózkodjon tőle.) -
Polacsko
tag
hali mindenkinek!
a 38as résznél vok...
a küldetés azt írja h a felszálló lifnél tok kijutni...
nah el is érek odáig,van is 2 csávóka kinyírom...de utána kinyílik 1 ajtó és kijön 1 másik robot!
nah ez eltalál és végem...h kell itt továbbmenni?
a robotból ki lehet vh szállni?
pls help!
thx -
DrSzomjas
csendes tag
Uff!
Help!! Nem enged a játék 800*600 nál nagyobb felbontást, mindent kibróbáltam amit korábban írtatok. Amúgy 7800 gt-m van meg 21' crt....
Ha valaki tud help plz!!! -
L@co
aktív tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Kösz a segítséget mind2töknek. Sikerült megcsinálni. Jó felé mentem de vissza kellett mennem oda ahol Jagger Valance volt, mert ott az egyik fúrómunkásnál volt Vent Tool.
Most egy nagy acélos gépet kell lőni de nekem kifigyott a 4000 golyó a minigunból (amit a lövöldözős robottól elvettem) és nem halt meg
Ezt milyen módszerrel kell megcsinálni? Gondoltam arra h. nem az elejét kell lőni de akkor meghaltam, viszont ha az elejét lőttem nem történt semmi.
-
L@co
aktív tag
Elakadtam a játékban, úgyhogy kellene egy kis segítség.
A tower 19 felé megyek és a bombát kellene megszerezni. El is megyek a Work Pass-ba ahogy írja a feladat de onnan nem tudok mit csinálni, találtam egy szellőző félét de nem tudom kinyitni mert kell hozzá nyitóka (Vent Tool).
Azt lehet valahonnan szerezni v. nem is arra kell menni? -
nemcso
őstag
Csináltak egy opengl fix-et is a progihoz, az opengl hiba javítására --> [link]
-
Lord Zero
addikt
ne nekem, zakrob szállította a szolúsönt

szerk. amúgy meg a riddick-patch (most nem tudom hányasnál tart, több mint egy éve játszottam) erre (is) hivatott, és megoldást jelentethet (pl ugyanaz a játék hasonló platformon nálam ment, ismerőrömnél istennek se, de a patch javított rajta)
[Szerkesztve] -
ZakRob
senior tag
-
ratkaics
senior tag
Hali!
Remélem még azért valaki (hozzáértő
) nézegeti ezt a forumot is. Szóval az a bajom, hogy nem indul el a játék... Illetve amikor elindítom azonnal kilép, és azt mondja, hogy olyan monitorvezérlő kell, ami tudja az OpenGL1.3-at vagy jobb. A vicc az egészben hogy 7600GT-m van...
Valakinek ötlet? -
kapszi
tag
Nagy májerek vagytok, srácok!

Ha nincs ez a topik,még mindig szívhatnám a fogam, mert nekem is kidobta az OpenGL hibát és már kezdtem őszülni miatta. De a RivaTuner megsegített. Azóta már a hangárajtóig eljutottam.
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
A rendezői változatban rengeteg plussz dokumentum és videó van a játékkal és filmel kapcsolatban.
-
Andras6800
senior tag
tudja valaki, hogy mi a különbség a rendezői változat, és a sima játék között?
-
bitmad
aktív tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Ja igen, tényleg csak tovább kellett menni, pedig voltam már arra. Na mindegy, most ott vagyok hogy bunyózni kell sok fickóval. Kicsit unalmas a játék így nekem, valahogy azt hittem jobb lesz. Hiába doom3 engine, túl sok benne a párbeszéd, movie és kevés az akció. Bár lehet bennem van a hiba.

-
Andras6800
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Na sikerült?
-
Andras6800
senior tag
Bővebben: link ha ebben van, akkor igen!
-
bitmad
aktív tag
válasz
Andras6800
üzenetére
A pálya : 11. Showers
Itt egy tusolóban kezdődik ahol villanyt lekapcsolom,majd az őröket likvidálom, az öltözőszekrényből felveszem a fegyvereket, pénzt meg az őregyenruhát.
Aztán kisétálok a folyosókra, ahol fegyveres katonák vigyáznak ajtókra amin nevek vannak meg mellette csengő.
Meg van egy nagy kapu mellette retinaleolvasó, ami azt mondja hogy ez egy magas rangú tisztnek nyílik csak ki, ezért keressem meg Abbottot.
Kerestem, de nem tudom hol van.
Namost van egy lift ahol egy láda félig benne van, ezért nem tud becsukódni az ajtó. Esetleg ezzel kéne valamit csinálni, de a ládát nem tudom megmozdítani.
Most már tudod? -
t1
veterán
nincs valami örökélet kód hozzá?
-
bitmad
aktív tag
Elakadtam egy kicsit a játékban. Most ott tartok, hogy egy retinaleolvasónál vagyok, ahol kiírja hogy keressem meg Abbottot de nem találom sehol se.
Már végigbarangoltam mindent, de nincs. Esetleg ott kéne valamit csinálni, ahol egy láda beakadt a liftbe, de azt hogy tudom onnan kiszedni? -
Andras6800
senior tag
Van már valami fejlemény, vagy még mindig nem megy!

-
szesa
senior tag
Sikerult elakadnom...

17-es szakasz a korulmenyek:
most kutdoottem masodszorra Abbottal (Xzibit) es megint lezuztam, csere lett egy keykardom meg egy baseball utom, ezen kivul van meg egy csavarhuzom...
Namost el kene jutni egy WorkPAss nevu helyre, de akarhova megyek mindenhol az automata geppeityuk az elso lepesnel szitava lonek, mar probaltam balettozni, ugrabugralni ami neha neha bejon, de sztem elfelejtettem vmit nem?
Nincs lofegyver pedig azokkal sec pec alatt ki lehetne iktani a geppityukat, enelkul viszont nem tudok semmit tenni

Otlet? -
fueled18
tag
Sziasztok!!!
na Van olyan problémám , hogy újra megszereztem a riddicket.
régebben is megvlt de nem tetszett. Most meg eldöntöttem hogy végignyomom.
De miután feltelepítem és elindítanám kiirja hogy kéne neki az eredeti cd.
Hát igen nem igazán legális ,de régen valahogy megcsináltam de sajnos nem emléxem.
tudnátok segíteni, hogy hogy tudnám megcsinálni??
előre is thx!!! -
Archer
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
Sztem azt sem tudja, hogy melyik topicba írt.
-
Dilikutya
félisten
Mégegy IQ-bajnok 12 éves, a tököm tele már velük

-
Andras6800
senior tag
XPredatorX, azért valami választ várnék, mert érdekel, hogy honnan jött az a sok sületlenség, amit ide beírtál!

-
Andras6800
senior tag
válasz
XPredatorX
üzenetére
Ez honnan jött?
''olvasván a sok hozzá szolást ti még csak most láttátok?''
Amúgy meg ha nem tetszik, még nem kell fikázni! Majd ha csinálsz egy ilyen szintű játékot, avagy filmet, akkor majd szidhatod a többit. Amúgy meg nem tetszhet minden játék mindenkinek!
-
Archer
őstag
válasz
XPredatorX
üzenetére
Milyen rendkívül értelmesre sikeredett az első hozzászólásod. A filmet nem most láttam, hanem még a megjelenéskor, nem tudom melyik mondatból hámoztad ki, hogy most néztem meg. Ha nem tetszik a játék, nem kell beírni a topicba. A kérdésedre válaszolva pedig ismerem a Bet on Soldiert, de nem vagyok tőle elájulva.
-
XPredatorX
csendes tag
ti a sötétség kronikájáról beszéltek?
mer az nem nagy szám....
és számomra elég régi film. itt olvasván a sok hozzá szolást ti még csak most láttátok?
meg a játék is kifutott, lejárt, fos.....
Bet on solders!!! ismeritek -
deedee
őstag
miután végeztem a gémmel,felraktam a hl2-őt és majdnem sírtam......A víz megjelenítésen kívül a riddick jobb grafikával rendelkezik,szerintem....
-
Archer
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
Pontosan, az egész úgy jó, ahogy van. Aki látta a két filmet, tudja, hogy azoknak is ugyanilyen nyomasztó a hangulata.(bár szerintem a második rész sokkal jobb, mint ez első).
-
szesa
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Eleg brutalis a kornyezet, nem tudom kinek az otlete lehetet egy bortonjatekot csinalni...de a megvalositas nagyon allat lett, a gfx szinten uti a mercet, raadasul nalam maxon nagyfelbontasban elsimitassal is tok jol jattszhato.
Csak a kornyezet kisse nyomaszto...
-
Archer
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
Igen, de év elején jelent meg a game, akkor meg még nem nagyon volt 7-es sorozat.
-
szesa
senior tag
elso korben: bajosan, olvasd el a forum idevago hozzaszolasait, opengl zur, lefagy patcheljek vagy ne patcheljek, mindekinek mast produkalt ez egy ilyen allatfaj, azaz majd kiderul, hogy nalad mi lesz
masodik korbe: kb mint a doom 3
aztan meg mint minden a 6600gtken megy mint allat
-
naraku
aktív tag
Elöre is köszi a 6600GT legyen veletek!

-
naraku
aktív tag
6600GT hog fog futni? A lehendö karim!

-
szesa
senior tag
Ismeros volt a hang valahonnan : XZIBIT is dumal benne

Az egyik or szemelyesen: Bővebben: link -
szesa
senior tag
Vegre volt egy kis idom gamolni, tetszik ez a stilus nekem, a grafix nagyon allat, es SM2.0-ra alitva a jatekban sokkal gyorsabb is mint a 2++-al amire irtak is hogy bugos. 12 es 40 fpsem van 1280x1024 Fullgfx 4xAA
kb a doom3ba is ennyi volt csaknehany palyan meg ennyi se, viszont ez igy elsore nem akadozik annyira 
Mostanaban ugyse tudtam semivel jatszani mert nemigen kotottek le es idom se volt nagyon, de majd ha lesz megint ezt biztos folytatom
-
szesa
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Kicsereltem a procit igy mostmar van gepem es mukodik is.
A riddick pedig 1280x1024ben fut
De minden bizonnyal nem a proci csere miatt lett ez a helyzet.
A display driver fw 78.03, rivetunerrel 1.5re raktam az openglt (ettol amguy nem lesz csunyabb?), es ami lenyeges a biosban korabban meg 256-ra volt rakva az APG aperture size, nehany game szereti ezt nehany meg egyenesen belehel vagy full bugos lesz. Sztem vegso soron ez lehetett a Riddick nyugje, csak igen morcos vagyok hogy ezt meg a hivatalos foruman se hoztak ossze azzal, hogy nem lehetett felbontas magasabbra venni.
Ja es a patchet sem raktam fel.
Viszont most meg dolgonom kell ughogy nincs idom meg kiprobalni
[Szerkesztve] -
naraku
aktív tag
Amugy nekem tetszika game!

-
naraku
aktív tag
Hi!Tesomnak bejön sokat nyomult vele a videokarinknak nem tetszet!Hyogy játszunk vele!
Sajnos

-
szesa
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Egyelore meg nem tudom, most nincs gep, ma este lesz osszerakva es probalva.
Remelem muxeni fog, mult heten volt a film a tvben
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Maps
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- BestBuy topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Viccrovat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de azért kösz
Ezt milyen módszerrel kell megcsinálni? Gondoltam arra h. nem az elejét kell lőni de akkor meghaltam, viszont ha az elejét lőttem nem történt semmi.