Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
A rendezői változatban rengeteg plussz dokumentum és videó van a játékkal és filmel kapcsolatban.
-
bitmad
aktív tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Ja igen, tényleg csak tovább kellett menni, pedig voltam már arra. Na mindegy, most ott vagyok hogy bunyózni kell sok fickóval. Kicsit unalmas a játék így nekem, valahogy azt hittem jobb lesz. Hiába doom3 engine, túl sok benne a párbeszéd, movie és kevés az akció. Bár lehet bennem van a hiba.

-
Andras6800
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Na sikerült?
-
bitmad
aktív tag
válasz
Andras6800
üzenetére
A pálya : 11. Showers
Itt egy tusolóban kezdődik ahol villanyt lekapcsolom,majd az őröket likvidálom, az öltözőszekrényből felveszem a fegyvereket, pénzt meg az őregyenruhát.
Aztán kisétálok a folyosókra, ahol fegyveres katonák vigyáznak ajtókra amin nevek vannak meg mellette csengő.
Meg van egy nagy kapu mellette retinaleolvasó, ami azt mondja hogy ez egy magas rangú tisztnek nyílik csak ki, ezért keressem meg Abbottot.
Kerestem, de nem tudom hol van.
Namost van egy lift ahol egy láda félig benne van, ezért nem tud becsukódni az ajtó. Esetleg ezzel kéne valamit csinálni, de a ládát nem tudom megmozdítani.
Most már tudod? -
Archer
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
Sztem azt sem tudja, hogy melyik topicba írt.
-
Archer
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
Pontosan, az egész úgy jó, ahogy van. Aki látta a két filmet, tudja, hogy azoknak is ugyanilyen nyomasztó a hangulata.(bár szerintem a második rész sokkal jobb, mint ez első).
-
szesa
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Eleg brutalis a kornyezet, nem tudom kinek az otlete lehetet egy bortonjatekot csinalni...de a megvalositas nagyon allat lett, a gfx szinten uti a mercet, raadasul nalam maxon nagyfelbontasban elsimitassal is tok jol jattszhato.
Csak a kornyezet kisse nyomaszto...
-
Archer
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
Igen, de év elején jelent meg a game, akkor meg még nem nagyon volt 7-es sorozat.
-
szesa
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Kicsereltem a procit igy mostmar van gepem es mukodik is.
A riddick pedig 1280x1024ben fut
De minden bizonnyal nem a proci csere miatt lett ez a helyzet.
A display driver fw 78.03, rivetunerrel 1.5re raktam az openglt (ettol amguy nem lesz csunyabb?), es ami lenyeges a biosban korabban meg 256-ra volt rakva az APG aperture size, nehany game szereti ezt nehany meg egyenesen belehel vagy full bugos lesz. Sztem vegso soron ez lehetett a Riddick nyugje, csak igen morcos vagyok hogy ezt meg a hivatalos foruman se hoztak ossze azzal, hogy nem lehetett felbontas magasabbra venni.
Ja es a patchet sem raktam fel.
Viszont most meg dolgonom kell ughogy nincs idom meg kiprobalni
[Szerkesztve] -
szesa
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Egyelore meg nem tudom, most nincs gep, ma este lesz osszerakva es probalva.
Remelem muxeni fog, mult heten volt a film a tvben
-
szesa
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
cds es dvds ''verziot'' is probaltam, ugyan az a helyzet.
meg is vennem a gamet, de ezek utan hat nem tudom
-
szesa
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
ugy fogalmaznek, hgoy ''majdnem''

-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
na közben már végig is játszottam a gémet....Az ajtókra azért nem figyeltem,mert kettőt kipróbáltam és nem nyíltak,a harmadikat meg hagytam a fenébe...Pont az nyílt volna ki...De aztán rájöttem....Tényleg rövid a játék....

-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
ja igen!!amire rákellett robbantani a fölötte mozgó tartályokat....Hát mivel már tudtam a megoldást,nem volt nehéz....Elsőre ,halál nélkül megcsináltam

-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
az meg micsoda?nem emléxem olyanra....
-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
beszálltam az űrhajóba,eléggé könnyen ment...Megdobáltam a páncélosokat gránáttal és annyi volt nekik
-
szesa
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
termeszetesen 9.0c

minden game siman fut csak ettol hullik a hajam... -
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
én még nem tartok a két robotnál...Csak most kezdtem el harcolni a szörnyekkel a bombarobbantás után....De ami késik,nem múlik...

-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
azaz...
-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
másik terembe kell menni,egy ajtóval odébb....Ott lesz majd némi csetepaté is,úgy készülj....A szemedet majd állítsd át ''éjszakai üzemmódra''....
-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
ugye sp1 fennt van?
-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
nekem is hasonló gondom volt a 6600gt-vel...Aztán felrakatták velem a riva tuner progit és ott beállítottam az opengl1.5--öt és utánna ment a gém....Olvass vissza egy kicsit és az án példámat követve csináld végig a segítő lépéseket amiket én is kaptam.... csá
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest