Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
srácok a játék fége felé, hogyan kell elmenekülni az ürhajóval???
ha tudja valaki

-
deedee
őstag
120 hsz-t elolvastam/aztán feladtam,meguntam.../,de nem találtam utalást,hogy honnan lehetne letölteni demót....Ha tud valaki linket,megköszönném...
-
perti
csendes tag
Nem tudjátok hogy honnan lehet leszedni a Riddick-hez pecset?
vagy elég ha megmondjátok nekem hyog miért nem megy

-
deedee
őstag
oksa...köszi a választ mindenkinek....
-
deedee
őstag
beleolvastam a topikba,de nem tudom még most sem,hogy ez a gém fps e vagy sem....Szóval?
és tényleg nem megy sima xp-vel,csak javítottal? -
seaky77
tag
Bocs ha már valaki kérdezte
Valahogy nem találom az AntiAliasing-ot a gameban... Ne már hogy nem rakhatom rá...
Anzio van de AA-t nem találok...
Másnak is hiányzik?
THX,
Seaky -
Lord Zero
addikt
áá bazz, milyen befejezés má' ez?
snitt és kész..
pedig szerettem nagyon, de vahogy olyan hirtelen lett vége, h komoly űrt hagyott maga után
épp csak megmutogattak egy-két szörnyikét (gyakorlatilag egész pontosan 2 félét), kezdtem reménykedni, h most kezdődik majd a tánc, erre sittysutty, egy kis börtön (megint), egy kis szökés (megint) és vége..
micsoda dolog ez -
Apophis
őstag
válasz
Blade!!!
üzenetére
Ha végignyomod (én hardon toltam, nem tudom normálon is működik e), megkapod a commentary módot, ugyanaz, mint a sima játék, csak mindenhol rádiók vannak, amin a készítők kommentálják az aktuális történéseket. Nagyon favorizálták, szvsz hót' unalmas, semmi érdemit nem mondanak. (csomószor érződik, hogy semmi kedvük dumálni, és nincs is miről, ekkor elkezdik ecsetelni, mit kell tenned, pl: itt a magányos őr azért van, hogy megtanuld az ökölharcot, stb stb... LOL).
[Szerkesztve] -
Blade!!!
tag
Hali! Nem olvastam végig a topicot mert fránya hosszú már. De lenne egy kérdésem. Elvileg végig nyomtam a gamét. Most engedélyezett egy új menüpontot. Ebben állítólag több a pálya. Tud valaki bővebbet róla? Mert ahhoz elég gyenge volt a game, hogy csak úgy mégegyszer végignyomjam. Csak akkor állíok neki ha tényleg megéri. Válaszokat előre is köszönöm.
-
-
Goldmen
tag
Sziasztok!
Lenne 1 problémám, hátha valaki tud helpni
Eme gaméról van szó + 1 MSI 6600GT-ről!
Mióta megvan e kártya, (9800Pro) után a RIDDICK, 800*600-nál feljebb nem állítható nálam! Shader modelleket is végig teszteltem, csomó drv-t próbáltam semmi....kerestem patc-et, semmi...
HELP!
Thx -
Waix
tag
Nem lehet elfutni, szarrá lőnek. Ott azon a részen mindenképpen kiszúrnak, mert a két őr mászkál a bejárat felé, meg vissza, a robotzsaru meg éppen a pofámba néz. Ráadásul arra már egyszer voltam is, ezért nem értem a dolgot. Visszafelé meg nem t'ok menni, mert a lifthez nincs keycardom.
-
Apophis
őstag
Elvileg már van tranquility gun-od, kábítsd el vele őket, aztán taposs rájuk
. Ha nincs, menj vissza (tölts vissza...) a ''work pass'' területre, a bal oldali szobában, ahol egy technikus dolgozott, van a panel bal oldalán egy ilyen fegyver. De a nélkül is lehet, én sem vettem észre, egyszerűen fuss el mellettük...
(örülj, hogy Abbot meghalt, nem kell többet nézned a csillogó arcát
) -
Waix
tag
Níd szam help!
Már leöltem az őrség parancsnokát(Xzibit
) és lelifteztem a földalá, aztán a szellőzőnyílásokban kalandozva elértem egy nagy ventilátorhoz. Miután belelöktem az őrt, aztán leállítottam, ott le kell ugrálni, nem?! Mert leugrottam és visszajutok oda, ahonnan tulajdonképpen elindultam, de egy rohadt lépegető, meg 2 őr áll ott, akiken rohadtul nem lehet átjutni, mert ezen a részen még egy pisztolyom sincs. Ha meg innen visszafelé indulok el, akkor a lifttel nem tudok visszamenni, mivel nincs kártyám.
Itt mit kell csinálni? Próbáljam meg átverekedni magam az őrségen? Mert kb. 3-szor próbáltam és mindenképpen kiszúrnak, onnantól meg kampó.
[Szerkesztve] -
breetai
aktív tag
-
Zenty
őstag
Egy kár ,hogy nem raktak bele multit!

Bár ez érthető a film alapján adaptácio miatt ,bár érdekes lett volna rabok vs örök (lépegetökel stb)
Nah meg olyan modok,hogy csak közelharcban lehet harcolnIi egymásal!
[Szerkesztve] -
joe o4
tag
szyasztok
érdemes ezt a gammát letölteni?
van már magyar weboldala? -
Zenty
őstag
Jah és ha még ezt a cikket nem olvastad volna érdemes:
Bővebben: link
Ez kb mindent le ír a gameről! -
Zenty
őstag
Már egy kicsit téleg tulzásba viszed !Az előzö válaszodra direkt nem válaszoltam ,mert tudtam ez lesz
!
Igen a riddickben bör felület szar ,meg babának néznek ki a karakterek,meg olyan ocsmány minden .....LOLBővebben: link
Szörnyek téleg nem nagy számok ,mondjuk talán azért ,mert a gambe nem azok dominálnak! A doom3 ba igen,de ott viszont emberi részleteség ,sőt semilyen részleteség vagy minőség érzet nincs a doomba ennyi! Vannak pár jó részek ,de minden olyan csunya kockának tünik az egész ,akármilyen beállitásokon!
Lehet 1000 hsz át vitatkozni ,de be kell ismerni sokkal jobb most a riddick ennyi!
Az senkit nem érdekel ,hogy a doom3 mire lesz későb képes, a mostani helyzet a lényeg!
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
-
overclk
tag
Még egy szavazat arra, hogy Riddickben kb. 20 - 35% -kal szebb a grafika, mint a Doom 3 ban.
-
Waix
tag
6800 GT. Sima 2-es modellel nyomom.
Doom 3-at 1600*1200-ban tolom 4*antialiasingal. Half-life-ot és Riddick-et is full highon 1280*1024-ben. Össze tudtam hasonlitani.
A Riddick figurái ütnek. Ha Neked nem tetszenek, egy dolog. De szvsz. fölösleges ezt hangoztatni, mert szerintem a túlnyomó többségnek leesett az álla tőle. Neked nem. Ez van.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Na majd linkelek képeket. Az izzadt test másképp csillog, mint egy darab fröccsöntött műanyag. A HL karaktereinél jobb meg nincs, bár nem virít rajtuk mindenféle effekt, sokkal élethűbbek bárminél.
Milyen VGA-val toltad a játékot? Ha a 6800GT-vel, lehet, hogy a shader modell 2.0++ miatt nem olyan ocsmányak nálad a karakterek (kivéve Riddick...).
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Waix
tag
Na jó, fölösleges vitatkozni veled, mert hajthatatlan vagy. Szellemtelen iróniával szórakoztatod magad, igy nincs értelme.
Szvsz. érdemes lenne a Quake2-t nyüstölnöd ilyen erővel, ott semmi nem csillog.
Láttál egyébként életedben izzadt testet? Egyrészt.
Másrészt a Half-Life fejek a Riddick-hez képest rajzfilmfigurák. Lehet, hogy festőnek kellett volna menned...
-
Apophis
őstag
Nigger fogoly, ezt mondja:''Wanna' live, get a shiv.'' és nyomja a támaszokat. Elröhögtem magam, mikor megláttam: csokifigura, csillog, mintha Nesquick nyuszi lenne. Nagyon LOL.
És te láttad a DOOM-ban a zombik ruháit (a kommandósok)? Részletesebb a Riddicknél. És nem is csillog annyira.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Waix
tag
Uram Isten! Búvárruha? Műanyagbaba? Egy játékról beszélünk? Vagy bekented valamivel a monitorodat?
A Doom3-at végigjátszottad Te egyáltalán? Rengeteg helyen meg lehet nézni a fejeket, meg a testeket és meg sem közelitik a Riddick szinvonalát. Lehet, hogy lesz az még jobb is azzal az enginnel, de ennél most gyengébb.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Velős kijelentés. Miért nincs? Abboth olyan, mint egy műanyad baba. A ruhák csillognak, mintha a patyolatból jöttek volna. Néger fogoly teste, mint egy búvárruha.Riddick jól néz ki.
Részletes, na ez a jó szó. De élethű??? A HL2, az élethű. Könyörgöm, gumiból van mindenki! Néhány arc már ijsztő. DOOM3-ban hol van ember? A legelején, tök sötét minden, meg néha mutatnak egy mukit, akkor is sötét van, és emiatt nem látszik annyira műanyag figurának az arc.
[Szerkesztve] -
Waix
tag
Nincs igazad. Mi az, hogy túl sötét van, hogy látni lehessen? Pfff...a Doomban sokkal gyengébb, be kell ismerni. A Half-lifeban pedig kevésbé részletes a bőrfelszin. Itt a börtönben, mikor az elején mászkálsz és az emberekkel beszélgetsz jó alaposan meg lehet nézni a fejeket. Hihetetlen. Ebben ez a játék szerintem egyértelműen mindent visz. Szerintem ezzel a legtöbben egyetértenek. A Half-lifeban a bőr ehhez képest olyan, mintha rajzfilmet néznél.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Half Life2.
A Riddickben minden ember gumibabának néz ki, teljesen valótlan mind a bőr, mind a ruha felülete a Normal mapping ''áldásos'' hatása következtében. De a DOOM-ban legalább alig van emberi bőrfelület, és ahol van, ott is tök sötét a környezet, hogy ne lehessen látni.
Egyetlen kivétel Diesel, na az ő bőre korrekt. De mondjuk Abboth vagy a góré, pff... -
Waix
tag
''Az emberek (bőrfelület) is béna mindkettőben, de a DOOM-ban legalább nincs ''
Na ne haragudj, de ez egyáltalán nem igaz. A Riddickben döbbenetesen jól néznek ki a figurák. Tesóm (grafikus, illusztrátor
) és én is teljesen lehidaltunk az emberek megformálásán. Ugyan mondj már egyetlen fps-t, amiben ennél élethűbben kivitelezték az emberi külsőt. Döbbenetes az anyagok érzékeltetése, a ruházat részletessége, az alkaron az erezet látszik, a fejbőr, a ráncok, a katonák ruháin a 4-5 anyag egymás mellett(bőr,textil,gumi,műanyag,fém,stb) olyan élethű, hogy elképesztő..
Ebben egyértelműen odaveri a Doom3-at, nincs mese. Az, hogy a motor hogy műkszik, mennyi kiaknázható tartalék van benne, nem izgat. A Riddickben a figurák sokkal ütősebbek.
[Szerkesztve] -
Szpisti
addikt
Sziasztok! Nem tudna valaki segíteni? Mi lehet baj: DVD-re kiírt verzióm van, de amikor a setup.exe-t indítom, egy Microsoft Visual C++ Runtime Library Error-os ablakkal jön és ezt csak bezárhatom! Már nagyon szeretnék játszani a játékkal! Help plííííz!

-
-
mon-cue
tag
Jövök a szokásos problémával: gondolom az utolsó résznél járok...2 bombázó és egy lépegető...piramisok...futkározok....???
Hol a kiút?
Lehet, hogy evvel a kérdéssel elrontom a játékélményt, vagy lelövöm a poént, de kissé unom a tehetetlenséget!
Aki akar az segítsen rajatam
Köszi -
Thomas1
addikt
Valki segítsen please. Látom, hogy ezen már túljutottatok,mit kell itt csinálni?
''Valaki segítsen nekem ebben a játékban.
Még nagyon az elején vagyok, a work pass nevű résznél. Megöltem Abott-ot, elvettem a kártyáját, és ki kell mennem egy szobábol. Adok 50 UD-t egy faszinak, aki odaadja az őröknek, és így be tudod menni az ebédlőbe. Közben meg lőnek rám ezerrel az ágyuk.
Itt mit kell csinálni????
Mert bebújok az asztal mögé, egy ideig ott vagyok, átfutok a terem közepébe, ahol van 2 csukott ajtó, de onnan sehova nem tudok menni.
Please help me!
Egyébként a játék tetszik, szép a grafikája, meg minden, de már ez a rész is megfogott.
'' -
Apophis
őstag
Szép a Riddick, de hidd el, a motor fejlettsége alulmarad, pl. nézd meg a szörnyeket, mennyivel gagyibbak a DOOM-nál. Az emberek (bőrfelület) is béna mindkettőben, de a DOOM-ban legalább nincs
. A Riddick folyadékmodelle pedig, inkább nem részletezem (többek közt e miatt hittem én azt elsőre, hogy módosított (gyengített) DOOM3 engine:nulla vízmodell, ugyanolyan graf-szisztéma). Szal vitának tényleg nincs értelme, mert nincs is vita, a DOOM3-nál jelenleg belső terekben nincs jobb (külsőkben a Riddick sem nagyon domborít...), nam tom láttad e már fullon.
(''érzelmi szál'', jah, a DOOM volt az egyik játék, aminek a grafján az előzeteseket látva is ledöbbentem. A másik a FarCry. Ez meg amolyan ''jó-jó, de nem az igazi''. Mint a HL2.)
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
A flame rész igen az poén volt jah.
''A DOOM3-hoz bőven nem ér fel semmilyen téren.''
Ezt nemtuom honnan veszed ? Már ránézésre is látszik ,hogy jobb ,részleteseb,és szerintem teljes egészében szeben van megcsinálva!Az extra tartalmu movikbol ami a riddick-ben van látható ,hogy ők se hoztak ki mindent a motorjukbol!
Szoval hogy grafba ,hogy jobb most a riddick az biztos!Lehet a doom3 későb jobb lesz ,mert esetleg több tartalék van benne és más fejlesztő team többet tud kihozni a motorbol,de egyelöre most 0 ehez képest!
De szerintem ezt a témát befejezhetjük ,mert mint ha nálad lenne egy pici érzelmi szál doom-hoz!
Igy értelmetlen az egész!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)