Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papi74
aktív tag
Végigvitem már vagy7*de a vége most is olyan izgalmas volt,mint elöször

-
Papi74
aktív tag
Nemsokára a végére érek
-
<cafat>
senior tag
pár kérdés:
eredeti a játék v sem?
mi a hibaüzi?
az h 1.3-as opengl kell neki v jobb?
mert ha nem eredeti és ez, akkor le kell szedni netről egy módosított RndrGL.dll-t ami külön nv karikhoz van, ha viszont eredeti akkor szeddj le egy frissebb patch-et hozzá, és utánna működni fog
(remélem nem sértettem alapelvet a hsz-emmel :S) -
Papi74
aktív tag
Most cseréltem vga-t 8600gt-röl 9600gt-re (nvidia) és nem akar elindulni a game,xp van most fönt.Valami tanács

-
cirkus
aktív tag
Nem indul a játék ,mert OpenGL 1.2 -t vagy annál jobbat kér !
7600 GT a videokártyám ! Akkor ezek szerint ez nem támogatja , ?
MIt lehet tenni , hogy menjen a gém ? -
Papi74
aktív tag
vistával és 8600 gt vel tökéletesen müxik

-
djyuri
őstag
válasz
Csabahun
üzenetére
Nos hát foggalmam sincs miért....bár mondjuk az SLI-m igen érdekes dolgokat művel...
Szal az a lényeg,hogy winfos hibernálás után a tiszta feletelepítés után el is indult....
Nem a crack miatt nem ment fel a patch....haveré eredeti....övét is kölcsön kértem ehhez....
De ahhoz sem volt jó...az sem indult el....De most már ok...a magyarítás is jó...
Köszönöm!
-
djyuri
őstag
válasz
Csabahun
üzenetére
Hát egyenlőre nem jártam sikerrel....az opengl probléba megoldódott....
De most új probléma van...az egyik,hogy az ss2 belépési gondokkal küzd....
De ettől függetlenül elindul a játék...
Viszont,amikor mennék,hogy játék betöltés...azaz kezdenék egy játékot akkor el is indul a loading felület....de aztán ott villogva a loading nem történik semmi...nem indulnak el a kis pöttyök a kockán....most viszont mek kirándulni!
Jah és a patch meg nem megy fel arra hivatkozva,hogy nincsenek fájlok,amiket fel kéne patcholnia....faxa

-
djyuri
őstag
Nagy arcok vagytok!!!! Mindjárt újra fent van és kipróbálom

-
Womb
senior tag
-
djyuri
őstag
HY
van itt valaki,akinek elfogadja a játék a PCI-express karikat?
OpenGl 2. feletti szériájú mindegyik és a játék minimum 1,3 opengl hiány miatt nem indul el....
Láttam több fórumon,hogy nvidiához detonátor driver megolja....de 8600gt-hez már ilyen nincs

Meg úgy PCI-express karijaimhoz nemtom feltenni...Van egy 1.1-es pacth a játékhoz....de a sierra oldalon nem elérhető...még a játéksem...ahol meg elérhető az fizetős....Már minden olyan lesz,mint a WOW?

-
mad1
veterán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
en x800on.az elso fps em volt amit vegig is vittem.a doomot azota sem

-
Süni 1985 F
senior tag
9800 Pro-n vittem végig annak idején de nagyon bejövős volt a hangulata

-
Süni 1985 F
senior tag
zsír kis game nekem is bejött;)
-
Dr. Romano
veterán
Most tettem fel a játékot újra (régen még egy 9600Pro-n nyúztam) és kíváncsi voltam hogy fut a SoftShadow beállítással.
Hiába van már azóta 7300GT-m, de a SS (nem, nincs köze Hitlerhez
) nagyon teljesítményzabáló!
SS bekapcs 1024 szűrők nélkül minden maxon éppen játszató
SS kikapcs 1280 2xAA 8xAF max simán futAzonban SS mellett az árnyákok tényleg sokkal szebbek!
-
válasz
bolondember
üzenetére
nagyon szívesen
egyébként asszem be kell állítani, hogy 1.2-es opengl-t használjon oszt jóvan, de mondjuk már rég játszottam, lehet megint előveszem 
-
bolondember
MODERÁTOR
nem gyenge - szintem minden módot kipróbáltam a rivatunerben, nem jött össze - csak a gémkopivölrdös "patch", az segített egyedül...

köcce mindenkinek a segítséget..

-
Chapel
addikt
Felraktam a patch-t,ez volt az első

Nem lett jobb akkor rivatunner jön,kösz a tanácsot mindekinek
Anno mikor kijöt a game,végig toltam és nem volt gond,azért ez egy pozitív példa,full doom3 szintű graf és sokkal jobban fut gyengébb gépen,is így kéne mindíg!

üdv
-
Chapel
addikt
Rivatuner 2.05 ez lenne?
Konkrétan ez nem cseszi el a videókari beállításokat?
Most raktam új windowst elég volt egyszer...
Help,7300GT DDR3
-
Chapel
addikt
Igen nekem is a szokásos 1.3 Open Gl driver hibája van a proginak....csak hogy nemek 7300GT DDR3-om van friss ropogós xpvel felrakva,kétnapja full update format c:-vel.....nem merek felrakni egy 2-3 éves open gl drivert,a mostani nvidia driver van fent!
Ötlet?....régebbi karival egy havernál gond nélkül megy

-
tikhunter
tag
Előző hsz ekben le van írva mit kell tenni.Legegyszerűbb a rivatunner sztem,mert ott megtarthatod az új nv driveredet és még a programba se kell mindenféle nocd meg openGL fix ekkel belebabrálni. magyarosítással nagyon kemény a játék....
-
Apophis
őstag
up
-
Apophis
őstag
Elővettem a játékot, nem hajlandó elindulni, mondván nincs OpenGL 1.3 támogatásom, patch után ugyanez. Ötlet?
-
Fáraó
őstag
Tegnap kijátszottam a játékot, nagyon tetszett, nagyon szép volt!
Bár a kérdés már több mint fél éves, de a fehér szobából -ahol minden nap elővesznek, hogy két percre megmozgathasd tested aztán ismét álomba ringatnak- úgy lehet kijutni, hogy Riddick rájön: más helyét kell elfoglalnia. Szóva oda kell menni a másik ipse dobozához, megjelenik a lehetőség hogy elfoglald, nyomsz egy E-t (PC), és már mehet is az átvezető mozi.
Jó volt ez a nem hagyományos játékfelépítésű/játékélményű fps stílus. Egy-két helyen elakadtam, pl. mire rájöttem hogy hogyan kell azt a pillangót megfogni -vagy 2X lelőttek addigra ott az udvaron.
A patch-et -1.1eu-t és 1.1en-t is kipróbáltam, a játékom uk-s- viszont nem tudtam rátenni. Erre vkinek nincs megoldása? -
Zenty
őstag
Riddickben én a fehér szóbánál akadtam meg másnál nem kellet help,de azért nem egy könnyű game

Egyébként akkor lehet beülni a csávó helyére ha kinyifan .
Áh jóh lenne ha jönne a riddick 2 ,de az nemostasnág lesz.
Vin Diesel legutolsó nyilatkozata alapján ugy tünik akkor jön a game mikor az új film is...
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
Miért lenne ez szopás? Nekem pont az tetszett a Riddickben h egyáltalán nem lehet hagyományos fps-nek nevezni, néha eléggé el lehet akadni. Velem is előfordult párszor, bár az említett helyen nem. Egy párszor felkeltenek, semmit se tudsz csinálni, aztán egyszer úgy keltenek fel h egy másik arc is ott van és amikor nincs az ágyában oda mész és kész (arra már nem emlékszem h mitől lesz a tag helye üres - talán neked kell kiszedni
, de légy türelmes). Walkthroughban meg biztos pontosan leírják mit kell tenni. -
arpeen2
senior tag
Igen, 2 percenként elájulok vagy nem tom mit csinál Riddick, de van egy szobatársam aki szintén beájul időnként
. Tehát mit nézzek rajta? Van nála vmi? Amit el kell venni tőle? Nyoszolyája? Az egyetlen dolog amit tudtam vele csinálni az az hogy levertem, de rögtön elgázosítottak ''Violence detected'' miatt
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Elektromos cigaretta 🔞
- Jövedelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(remélem nem sértettem alapelvet a hsz-emmel :S)