Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitmad
aktív tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Ja igen, tényleg csak tovább kellett menni, pedig voltam már arra. Na mindegy, most ott vagyok hogy bunyózni kell sok fickóval. Kicsit unalmas a játék így nekem, valahogy azt hittem jobb lesz. Hiába doom3 engine, túl sok benne a párbeszéd, movie és kevés az akció. Bár lehet bennem van a hiba.

-
bitmad
aktív tag
válasz
Andras6800
üzenetére
A pálya : 11. Showers
Itt egy tusolóban kezdődik ahol villanyt lekapcsolom,majd az őröket likvidálom, az öltözőszekrényből felveszem a fegyvereket, pénzt meg az őregyenruhát.
Aztán kisétálok a folyosókra, ahol fegyveres katonák vigyáznak ajtókra amin nevek vannak meg mellette csengő.
Meg van egy nagy kapu mellette retinaleolvasó, ami azt mondja hogy ez egy magas rangú tisztnek nyílik csak ki, ezért keressem meg Abbottot.
Kerestem, de nem tudom hol van.
Namost van egy lift ahol egy láda félig benne van, ezért nem tud becsukódni az ajtó. Esetleg ezzel kéne valamit csinálni, de a ládát nem tudom megmozdítani.
Most már tudod? -
bitmad
aktív tag
Elakadtam egy kicsit a játékban. Most ott tartok, hogy egy retinaleolvasónál vagyok, ahol kiírja hogy keressem meg Abbottot de nem találom sehol se.
Már végigbarangoltam mindent, de nincs. Esetleg ott kéne valamit csinálni, ahol egy láda beakadt a liftbe, de azt hogy tudom onnan kiszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Robotporszívók
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Le Mans Ultimate
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest