Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitmad
aktív tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Ja igen, tényleg csak tovább kellett menni, pedig voltam már arra. Na mindegy, most ott vagyok hogy bunyózni kell sok fickóval. Kicsit unalmas a játék így nekem, valahogy azt hittem jobb lesz. Hiába doom3 engine, túl sok benne a párbeszéd, movie és kevés az akció. Bár lehet bennem van a hiba.

-
bitmad
aktív tag
válasz
Andras6800
üzenetére
A pálya : 11. Showers
Itt egy tusolóban kezdődik ahol villanyt lekapcsolom,majd az őröket likvidálom, az öltözőszekrényből felveszem a fegyvereket, pénzt meg az őregyenruhát.
Aztán kisétálok a folyosókra, ahol fegyveres katonák vigyáznak ajtókra amin nevek vannak meg mellette csengő.
Meg van egy nagy kapu mellette retinaleolvasó, ami azt mondja hogy ez egy magas rangú tisztnek nyílik csak ki, ezért keressem meg Abbottot.
Kerestem, de nem tudom hol van.
Namost van egy lift ahol egy láda félig benne van, ezért nem tud becsukódni az ajtó. Esetleg ezzel kéne valamit csinálni, de a ládát nem tudom megmozdítani.
Most már tudod? -
bitmad
aktív tag
Elakadtam egy kicsit a játékban. Most ott tartok, hogy egy retinaleolvasónál vagyok, ahol kiírja hogy keressem meg Abbottot de nem találom sehol se.
Már végigbarangoltam mindent, de nincs. Esetleg ott kéne valamit csinálni, ahol egy láda beakadt a liftbe, de azt hogy tudom onnan kiszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest