Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
tudja valaki, hogy mi a különbség a rendezői változat, és a sima játék között?
-
Andras6800
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
Na sikerült?
-
Andras6800
senior tag
Bővebben: link ha ebben van, akkor igen!
-
Andras6800
senior tag
Van már valami fejlemény, vagy még mindig nem megy!

-
Andras6800
senior tag
XPredatorX, azért valami választ várnék, mert érdekel, hogy honnan jött az a sok sületlenség, amit ide beírtál!

-
Andras6800
senior tag
válasz
XPredatorX
üzenetére
Ez honnan jött?
''olvasván a sok hozzá szolást ti még csak most láttátok?''
Amúgy meg ha nem tetszik, még nem kell fikázni! Majd ha csinálsz egy ilyen szintű játékot, avagy filmet, akkor majd szidhatod a többit. Amúgy meg nem tetszhet minden játék mindenkinek!
-
Andras6800
senior tag
Megoldódott!
Az új drivert felraktam, és aztán már abbahagyta, és ráadásul a 3D Mark05 pontjain is nőttek 250-300 ponttal!
-
Andras6800
senior tag
Nagyon idegesítő, főleg játék közben!

-
Andras6800
senior tag
De ha ujraindítom a display drivert a Riva Tunner-el akkor megszűnik! Van amikor csak másodszorra! Néha ujraindítás után sem csinálja, van amikor akkor kezdi el!

-
Andras6800
senior tag
-
Andras6800
senior tag
Mikor kiszabadulsz, egyből felkapod a földön heverő csövet, és rohansz az ajtó felé, ahhol a robotok fognak bejönni! Még a kis robotokat is menet közben kell leütnöd! Ha elég gyors vagy, akkor odaérsz, mikor jönnek be a robotok, na itt gyorsan elslisszolsz mellettük, és mész az ajtó felé, ami az után van, amin a robotok bejöttek, és itt láss csodár elkezd tölteni, és már kész is vagy! A lényeg, hogy mielött lezáródik a robotok mögött az ajtó juss át rajta!
-
Andras6800
senior tag
Amúgy kösz!

-
Andras6800
senior tag
Valaki segítsen Plíz!

-
Andras6800
senior tag
Elakadtam a játékban! Légyszi segítsetek!
Ott vagyok, amikor a bányából vissza kell jönni bombáért!
Ez mind szép, és jó, he valamilyen zárt szellősztető szobába kéne bemenni! Bementem egy szobába ott, ahol mondta, a szobát már a bányába menetel elött kinyitottam! Ott a szobába van egy nagy ablak, két vörös monitor, és egy klaviatúra, meg még 3 fal! Most mit csináljak, hogy eljussak a 19-es Tower-ba? -
Andras6800
senior tag
Most már megy, hogy nem a 2.0-ra, hanem az 1.5-re raktam, csak kilépés után idönként villant eggyet a monitor! Nem elmegy a kép, csak a fényerő! Vagy mittudomén!
-
Andras6800
senior tag
Én is végigcsináltam, de továbbra sem megy! Azért köszi!
-
Andras6800
senior tag
Ja és az kimaradt, hogy az Everest Home látja, hogy 2.0.0-s a támogatott OpenGL.

Valaki segítsen!
A legfrissebb MSI Driver van fent! -
Andras6800
senior tag
Hy all!
Van egy kis problémám a The Chronicles Of Riddick EFBB-vel! Az MSI vidkarimhoz kaptam meg ajándékba, és miután feltelepítem, és el akarom indítani kijön egy hibaüzenet, hogy OpenGL 1.3, vagy ujjabb kell! Aztán visszalép a Windosba! Most mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest