Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
Megoldódott!
Az új drivert felraktam, és aztán már abbahagyta, és ráadásul a 3D Mark05 pontjain is nőttek 250-300 ponttal!
-
Andras6800
senior tag
Nagyon idegesítő, főleg játék közben!

-
Andras6800
senior tag
De ha ujraindítom a display drivert a Riva Tunner-el akkor megszűnik! Van amikor csak másodszorra! Néha ujraindítás után sem csinálja, van amikor akkor kezdi el!

-
szesa
senior tag
tejesen tanacstalan vagyok
ilyen meg nem volt
bakker
ujrateleptiett winxp, sp2vel
dx90c, regebbi 71.8x driver -direkt ilyen regivel probaltam mert az ujabb 77.x el sem megy maskepp...
game 1.1 patch es max 800x600as felbontast enged
konzolbol lehet egy paranccsal valtoztatni de annak csak egy lefagyott program + egy idiota uzenet lesz az eredmenye miszerint allitsam at a desktopot 32bitre ...mindzet ugy hogy az 1280x1024ben 32biten van...
2.8as p4, 1g ram, nv 6600gt/128ram.
akarhogy imadkozok, karomkodok, torok, zuzok, teremtek, varazsolok
hatastalan
ez a rohadt game nem hajlando itt nagyobb felbontasba valtani, pedig bazz meg akartam venni alig 4khuf de igy [#mf3]
miafacomvanezzel
es meg a hivatalos foruman sincs semmi normalis megoldas
csakhogy tegyel fel masik drivert de hogy melyiket... -
szesa
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
cds es dvds ''verziot'' is probaltam, ugyan az a helyzet.
meg is vennem a gamet, de ezek utan hat nem tudom
-
szesa
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
ugy fogalmaznek, hgoy ''majdnem''

-
Andras6800
senior tag
-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
na közben már végig is játszottam a gémet....Az ajtókra azért nem figyeltem,mert kettőt kipróbáltam és nem nyíltak,a harmadikat meg hagytam a fenébe...Pont az nyílt volna ki...De aztán rájöttem....Tényleg rövid a játék....

-
Andras6800
senior tag
Mikor kiszabadulsz, egyből felkapod a földön heverő csövet, és rohansz az ajtó felé, ahhol a robotok fognak bejönni! Még a kis robotokat is menet közben kell leütnöd! Ha elég gyors vagy, akkor odaérsz, mikor jönnek be a robotok, na itt gyorsan elslisszolsz mellettük, és mész az ajtó felé, ami az után van, amin a robotok bejöttek, és itt láss csodár elkezd tölteni, és már kész is vagy! A lényeg, hogy mielött lezáródik a robotok mögött az ajtó juss át rajta!
-
deedee
őstag
hogy a fenébe kell kijutni a hűtőpiramisok terméből?azokat a pici repkedő izéket leütöttem,de a nagy lépegetőkkel nem bírok...Hova kell osonni vagy mit kell csinálni?
-
naraku
aktív tag
Sima 6600-al hogy fut a gém?

-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
ja igen!!amire rákellett robbantani a fölötte mozgó tartályokat....Hát mivel már tudtam a megoldást,nem volt nehéz....Elsőre ,halál nélkül megcsináltam

-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
az meg micsoda?nem emléxem olyanra....
-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
beszálltam az űrhajóba,eléggé könnyen ment...Megdobáltam a páncélosokat gránáttal és annyi volt nekik
-
szesa
senior tag
válasz
Andras6800
üzenetére
termeszetesen 9.0c

minden game siman fut csak ettol hullik a hajam... -
szesa
senior tag
udv
fentvan az 1.1 patch
legujabb nc driver
gt6600-as kartya, xp sp2.
megse tudok 800x600 fole menni mi a turo va n ezzel? -
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
én még nem tartok a két robotnál...Csak most kezdtem el harcolni a szörnyekkel a bombarobbantás után....De ami késik,nem múlik...

-
Andras6800
senior tag
Amúgy kösz!

-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
azaz...
-
Louro
őstag
A bombásrész most nem jut eszembe, de a fémmonstrum kicselezhető. A palackot ki kell lőni. Akkor sötét lesz. De mielött odajutsz!!!!!!!! leérkeztél a lifttel, balra be az ajtón. Sokkoló pisztoly meg is van. Majd az ajtót kinyitni és várni, hogy megérkezzen az őr. Becsalni és benn sokkolni és rugdosni. Így nem kell vnszolni árnyékba. Majd fel az erkélyre. Vigyázva, hogy a robot ne lásson meg. A szerelőt lehet addig sokkolni, hogy ne riadoztasson. Majd rá a dobozokra és fenn lesz egy létra vízszintesen. Azon lehet mászni és a robot nem vesz észre. Majd leugrani a végén és gyorsan szelep ki és kirobbantani messziről. A robot még ha az orrod elött is van és úgy világítd a szemedbe akkor sem vesz észre (szerintem bug). Amikor elmegy, akkor szép lassan ellehet ossoni. Ha netán meghal, akkor meg ne a szelepet nyisd meg a létrához, hanem jobbra fordulj először, mivel oda nem fér be és ott vagy egyből az egyik fontos fószernál. Monstrumot a sötétben lehet leginkább kicselezni, meg a gyorsaságoddal.
De a későbbiekben lesz még nehezebb és izgalmasabb is, amikor neked kell kinyírni két ilyen robotot. De most ha mindent beleeresztesz is, nem dől ki ;) -
-conrad-
addikt
Szijasztok,
bocs, ha volt vagy vmi, nincs sajna időm átböngészni a topicot
ezt írja ki:
''This application requires graphics driver support for opengl 1.3 or higher.''
6800gt-m van, directx 9.0c van fenn, 77.xx driver a karihoz. Sem 32, sem 64 bites win alatt nem megy, pedig a driver nem egyezik ugye....
?
Köszi
Conrad -
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
másik terembe kell menni,egy ajtóval odébb....Ott lesz majd némi csetepaté is,úgy készülj....A szemedet majd állítsd át ''éjszakai üzemmódra''....
-
Andras6800
senior tag
Valaki segítsen Plíz!

-
Andras6800
senior tag
Elakadtam a játékban! Légyszi segítsetek!
Ott vagyok, amikor a bányából vissza kell jönni bombáért!
Ez mind szép, és jó, he valamilyen zárt szellősztető szobába kéne bemenni! Bementem egy szobába ott, ahol mondta, a szobát már a bányába menetel elött kinyitottam! Ott a szobába van egy nagy ablak, két vörös monitor, és egy klaviatúra, meg még 3 fal! Most mit csináljak, hogy eljussak a 19-es Tower-ba? -
Andras6800
senior tag
Most már megy, hogy nem a 2.0-ra, hanem az 1.5-re raktam, csak kilépés után idönként villant eggyet a monitor! Nem elmegy a kép, csak a fényerő! Vagy mittudomén!
-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
ugye sp1 fennt van?
-
Andras6800
senior tag
Én is végigcsináltam, de továbbra sem megy! Azért köszi!
-
deedee
őstag
válasz
Andras6800
üzenetére
nekem is hasonló gondom volt a 6600gt-vel...Aztán felrakatták velem a riva tuner progit és ott beállítottam az opengl1.5--öt és utánna ment a gém....Olvass vissza egy kicsit és az án példámat követve csináld végig a segítő lépéseket amiket én is kaptam.... csá
-
Andras6800
senior tag
Ja és az kimaradt, hogy az Everest Home látja, hogy 2.0.0-s a támogatott OpenGL.

Valaki segítsen!
A legfrissebb MSI Driver van fent! -
Andras6800
senior tag
Hy all!
Van egy kis problémám a The Chronicles Of Riddick EFBB-vel! Az MSI vidkarimhoz kaptam meg ajándékba, és miután feltelepítem, és el akarom indítani kijön egy hibaüzenet, hogy OpenGL 1.3, vagy ujjabb kell! Aztán visszalép a Windosba! Most mit csináljak?
-
deedee
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
na közben megoldottam a dolgot...Eltekertem valami szelepet és felmásztam a leereszkedő létrán....Kicseleztem a fémmonstrumot...
viszont ha nem tudtam volna,hogy a csákó akit keresek elbújt a ládák mögé,akkor asszem nem találtam volna meg...Viszont így megkerestem célirányosan....
nagyon állat volt később a páncélba bújlni és legyakni az őröket.....Kár,hogy rövid rész volt...Azok a fürge géppuskás robotizék a pálya végén azért nem voltak piskóták..... -
Xelo
addikt
pedig valahogy meglehet csinálni.... taktikával lehet ebben a gémben csak érvényesülni, próbálj valamit kitalálni... még a játék eleje felé volt egy hevyg. És naon egyszerü volt megölni. Normal módban játszom. Volt egy ilyen kis folyosó, amin körbe körbe lehet menni.. bementem a folyosóba, ő meg jött utánnam... szaladetam kicsit, odafutottam hozzá és mig nem eszmélt, shotival belélőttem futottam továább körbe.. párszor eljátszottam, jól le is sebeztem, de elfogyott a shoti töltényem(akkor még kevés volt belőlle). Hát mondom szépen nézünk ki, előkaptam a géppityut.. Körbefutottam, és igy a hevyg. mögé kerültem, mivel ő lassan cammog, én meg hátulról beértem... És mivel a folyosó vékony volt, nem tudott megfordulni.. Hátulról elkezdtem lenni közelről
nem volt semmi.. te is próbálj valamit kitalálni.. -
deedee
őstag
ez a hevyguaed már a második,már a mag-nál vagyuk majdnem...Mint ahogyan írtam,lifttel mentem le és egy targonca melleti kapcsolószekrénynél kikapcsolom a fegyvereket és megölök egy szerelőt és egy őrt.Azután egy ''l'' alakú folyosó végén egy őr és egy hevyguard dumál....Más út nincs...Bár a folyosó elején feltudok kapaszkodni a plafonon futó rácsra,de csak a folyosó feléig vezet...De hiába csalom el a hevyguardot,miután végigfutok a folyosón és kiérek valami terembe,ott még van egy csomó őr...Szétdarálnak....
-
Xelo
addikt
lassan valahova én is oda jutok el... megnyertem a verekedőmeccseket szépen sorra, csak az uccsó előttinél fáztam be egy kicsit, mert nem figyeltem az életem.. namost sajnáltam hogy nem csináltam meg semmi mellékküldetést, szóval visszatöltöttem az előző állást.... mármint amikor még nem nyertem meg
egyébként nagyon jó a játék, nagyon élvezetes. 1valaminek örülek benne ami rövid.. a The Pites rész... jó volt az is, kell bele egy kis ilyen, de annyi pont elég volt
-
deedee
őstag
hali
elakadtam...
lent a bányában már megvan a sokkoló pisztoly,spicli list.Egy targonca mellett kinyírtam egy szerelőt és egy őrt,aztán lekapcsoltam az autómata fegyvereket.Egy ''L'' alakú folyosó végén heviguard és egy fegyveres muksó van.itt hogyan tudok továbbjutni?ja és ide a részhez egy nagy lifttel jöttem le....
már fali gázpalackot is rárobbantottam a heviguardra,de semmi ereedmény..... -
Xelo
addikt
nagyon bejön a játék atmoszférája, az egész történet, szóval minden. filmet nem láttam, de nem is bánom, igy nekem nincs semmi poén ''lelőve''. Hát kemény... A The Pitnél kell most szorgoskodnom... az a dagadt fekete pacák kért meg hogy hozzam vissza a voiceboxát... whááá.... ez a The Pit eléggé para, bár nem is annyira.. Én rohantam előrre, a megérzéseimre hagyatkoztam hogy merre mennyek, és folyamatosan irtottam a zombikat.. egyébként tényleg azok mik?? most ha a fantáziámat megerőltetném akkor azok valami mutáción átment rabok, akiket beledobtak abba a lyukba és megfertőzödtek.. de attol miért csupaszok?
nembaj nekem bejön... de én ott inkább nem állok meg gyönyörködni mert eléggé beparáznék.. inkább a rohanok + bumm a fejbe módszert alkalmazom ennél a résznél. Egyébként nagyon taktikusak a katonák, nekem is taktikáznom kellet.. Visszavonulás, fal mögül kilövés, stb. Elég zuzós. A grafika.. hát nem kell mondanom hogy gyönyörü gondolom.. Mármint amennyire egy ilyen játék gyönyörü lehet... Remélem még sokáig fog tartani a játék mert ma kezdtem el és hogy nem ennyi lesz
van egy olyan érzésem hogy nem egyszer fogom végigjátszani... nahhh szóval boldog vagyok -
Xelo
addikt
ez a gané játék valami 1.3as openglt kér ami nekem tudtommal van (gef 6800). Mi a lószart csináljak?? MOST VETTEM MEG EZT A ****t és nem megy.... Igy veszek többé játékot baze... most töltöm a peccst háthja jobb lesz tőlle..
szerk: 77.77es drájvöröm van..
a qrva fasz!! most meg nemtom patchelni mert azt irja az old file not found... izéé.. ááh.. mingyárt kidobom az ablakon..
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
Asszem nem bántam meg,hogy annyit vesződtem a gém felrakásával,nagyon állat játék...jó grafika és hangulat.....

-
deedee
őstag
válasz
JagdPanther
üzenetére
Felraktam újból a gémet,a hivatalos pecs nélkül és már megy.thx a segítséget...
ja és :
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
válasz
JagdPanther
üzenetére
na megcsináltam mindent...Profilt is létrehoztam,de a ''loading'' villog csak és nem tölti be egy perc alatt sem a játékot...Ennyi idő kell a betöltéshez,vagy már megint valami gebasz van...Lassan feladom és nem játszok a gémmel...
-
JagdPanther
aktív tag
a rivatuner fel van rakva? ha nem töltsd le innen Bővebben: link
-
deedee
őstag
válasz
JagdPanther
üzenetére
hát még most sem találom....Pontosan hol keressem?bocsi a bénázásért,de egyszerüen nem találom...A 77.77 driver van fennt...
-
deedee
őstag
válasz
JagdPanther
üzenetére
az meg merre van?a kártya beállításainál nem találtam...Vagy béna voltam...
-
deedee
őstag
na így se megy...Még mindíg azt az 1.3-as opengl izét kéri.....Most akkor mi a fene van?
-
deedee
őstag
valami 77.77-es drájvert szedtem le az inno honlapjáról....Asszem kipróbálom...
-
deedee
őstag
na felraktam az sp1-et és már majdnem, elindult a gém....Aztán meg valami open gl 1.3-at vagy mi a fenét kért és kilépett....Az nvidia gf 6600gt open gl-t is támogat,nem?Talán újabb drájver kellene a vga karihoz?
-
deedee
őstag
ha valaki virágbolti verzióval játszik,az kérem vegye fel velem a kapcsolatot mélben... thx
-
deedee
őstag
most mondta a haver,hogy nincs neki fennt az sp1,és azt kéri a gém....Majd felteszem neki és újból nekifutunk a gémnek...
-
deedee
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
ha nem érted a gondom,akkor egy utolsó warez mondat:az alap gémben 4 mappa van amit crack-elni kell 4 fájl kicserélésével,de a crack mappa csak 3-at tartalmaz és a negyedik amit nem lehet lecserélni:a64amd és 64bites vinfos mappa.ennyit a warezröl....A lényeg,hogy a gyári lemez minden gond nélkül müxik mindennel....
amúgy thx a választ...
-
deedee
őstag
hali!
egy haver megkért,hogy tegyem fel neki a gépére a gémet,mert nem boldogul vele...Pontosabban az elindítással....Hát mentem,raktam...és nem ment a gém nekem sem..Aztán rájöttem,hogy miért.Az illetőnek athlon64-es procija van és/ a gém ''virágboltban vásárolt'' verzió/ a crack viszont nem tartalmazta az amd64-es fájlt,csak a sse és stb-t.Nem akarok itt warezt nyomatni,pusztán a dolog mikéntje érdekel és hogy ugye a gyári gém fut athlon64 és 64-es vinfos alatt? -
Silencer83
addikt
válasz
Dying Fetus
üzenetére
hát én is hasonló véleménnyel vagyok, absz. ''paramentes'' a game, mondjuk ennek nem is
az ijesztgetés a fő feladata....
a doomnál tényleg soxor cseréltem alsógatyát

nálam vhogy még mindíg az van a toppon
! / na jó max a Far cry /
-
zolnay
csendes tag
Huh !!!

ez oldscool ez a game mert hát nagyon életszerű meg szép a grafja (mondjuk nem is értem mért
<--------

) nagyon kegyetlen 1 game szoval toljad csak
én kitolttam és angyon tetszett csak ojan fosatos volt ahhhh nagyon para a cucc de csak ugy jáccatta magát lelüt az ember és estig ki sem szállt elöle
nagyon classzzz ez a game ajánlom mindenkinek
de 1 8.1es vitkari szükséghozzá meg moondjuk 256 ram
tapasztalat 
-
Silencer83
addikt
sziasztok!
kicsit felélesztem a totyikot
, végigolvasva nagyon megtetszett a game, gondoltam nekilátok és végigtolom!
első benyomások:
1. tényleg hihetetlen környezet/megvalósítás
2. a karakterek fullxtra kidolgozása
3. játszhatósága is tuti
nos egy kis fekete-leves:
-nekem vhogy felejthető a stuff, mondjuk még nem nyomtam végig, most ez az érzésem
-az elején nagy ''úristen láttad''.. meg stb...>> majd kicsit unalmasabbá válik...
nah majd írok ha tényleg kivégeztem a játékot!
jah és pozit. még az h faszan fut a gepemen, gyonyoru látvanyt nyujtva
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
válasz
JagdPanther
üzenetére
Azthiszem ez egy hiba és erre adták kih az 1.1 patchet amit fenteb linkeltem hol lehet letölteni! Állitolag az uj nv drivernéknél problémázik
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
JagdPanther
üzenetére
próbálj egy másik drivert
én is 6600gtvel játszottam anno, simán mennie kell (szűrőkkel is) -
JagdPanther
aktív tag
helósztok
az mitöl van h régen a radeon 9200asommal ment a gamma de a mostani 6600gt-vel nem? azt irja ki az inditásakor a játéknak h minimum 1.3as opengl-t támogató driver kell neki(a legujabb van fönt egyébként 77.72) és a kártya ugye 1.5öst is támogat -
RpPRO
őstag
Na UPpolok mar egyet.
Vegigtoltam, nalam ez az uj etalon, olyan gyonyoru es olyan elvezet.
Nagyon tartalmas a kesziteserol szolo vagy 20 perces video. -
Zenty
őstag
Riddicknél nem a proci a problem hanem inkáb a video zabálás ezért nincs nagy különbség 32,64 bit közzöt!
64 bit elönye a nagy memoria igényü gameknél fog kijönni pl: nagy stratégiai gameknél ,mmporg stb. egyébként nem hoz 64 bit tulzott gyursulást ugy nature.
[Szerkesztve] -
overclk
tag
Nézegettem teszteket neten mennyi különbség van 32bit és 64bites futtatásánál és nem hittem a teszteknek túlzottan. Véleményetek szerint lehetséges hogy a 64bit szinte semmit ne dobna a teljesítményen? Mikor jön el az ideje a 64bit-nek ha az elvileg 64bit-et is tudó játékoknak mindegy min futnak (Far Cry is..) ?

-
Zenty
őstag
''Hatha kiadnak egy kuldeteslemezt a sikereken felbuzdulva. ''
Sajna az nem valószinü max akkor ha kijön egy újabb riddick film
!
Meg ahogy nézem elfáradtak a fejlesztők a patchet is majd fél év után adták kih...
Egyébként ugy gamelj ,hogy az összes melék küldit csináld meg és akkor nem lesz olyan rövid érzetü az egész !
[Szerkesztve] -
RpPRO
őstag
Nem vagyok teljesen az elejen, de szandekosan nem irtam le pontosan, h hol, mert nem szeretnem tudni, mennyi vagy meg hatra - hatha valaki beirna. 4 giga feltelepitve, ilyen gyonyoruen kidolgozott latvanyvilaggal ill. emiatt, fel vagyok keszulve, h nem lesz hosszu. Sebaj.
Hatha kiadnak egy kuldeteslemezt a sikereken felbuzdulva. -
RpPRO
őstag
Ilyen eszetlen atmoszferat es ilyen kornyezetmegformalast nem lattam mostanaban. Az anyagok minosege, azok erzekeltetese (pl ruhak vagy a kondizo feka bore), bump mapping, stb, aszittem leesek a szekrol. Meg csak most kezdtem el vele jatszani, de mar most sajnalni fogom mikor vege lesz.
Mindjart elelvezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest