Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
Nem vagyok teljesen az elejen, de szandekosan nem irtam le pontosan, h hol, mert nem szeretnem tudni, mennyi vagy meg hatra - hatha valaki beirna. 4 giga feltelepitve, ilyen gyonyoruen kidolgozott latvanyvilaggal ill. emiatt, fel vagyok keszulve, h nem lesz hosszu. Sebaj.
Hatha kiadnak egy kuldeteslemezt a sikereken felbuzdulva. -
RpPRO
őstag
Ilyen eszetlen atmoszferat es ilyen kornyezetmegformalast nem lattam mostanaban. Az anyagok minosege, azok erzekeltetese (pl ruhak vagy a kondizo feka bore), bump mapping, stb, aszittem leesek a szekrol. Meg csak most kezdtem el vele jatszani, de mar most sajnalni fogom mikor vege lesz.
Mindjart elelvezek.
-
Hun'reeth
őstag
Annyit olvastam, hogy valakinek 6800GT vel 10 fps volt. Nálam azért annyira nem durva. 17-18 fps. De ettől függetlenül tényleg ez volt a baj.
De akkor miért ajánlja a játék az SM2.0+ -t pl: 6600-akhoz ha játszhatatlanul lassú lesz? 
Mindegy most már 2.0 -n 70-80-100 fps van.

-
Lord Zero
addikt
nos, az igazság, mint tudjuk, mátyás királlyal a sírba szállt
ellenben voltak itt jópáran, akik 6800, sőt 6800gt tulajként is ebbe a hibába futottak bele (pl pont felettünk pár hsz-sal)
szóval ez inkább ilyen pr-szövegnek tűnik, nem?
mind1 végülis, mert a sima 2 is nagyon szépen muzsikál -
breetai
aktív tag
-
Apophis
őstag
Szép a Riddick, de hidd el, a motor fejlettsége alulmarad, pl. nézd meg a szörnyeket, mennyivel gagyibbak a DOOM-nál. Az emberek (bőrfelület) is béna mindkettőben, de a DOOM-ban legalább nincs
. A Riddick folyadékmodelle pedig, inkább nem részletezem (többek közt e miatt hittem én azt elsőre, hogy módosított (gyengített) DOOM3 engine:nulla vízmodell, ugyanolyan graf-szisztéma). Szal vitának tényleg nincs értelme, mert nincs is vita, a DOOM3-nál jelenleg belső terekben nincs jobb (külsőkben a Riddick sem nagyon domborít...), nam tom láttad e már fullon.
(''érzelmi szál'', jah, a DOOM volt az egyik játék, aminek a grafján az előzeteseket látva is ledöbbentem. A másik a FarCry. Ez meg amolyan ''jó-jó, de nem az igazi''. Mint a HL2.)
[Szerkesztve] -
nemcso
őstag
Ismét betőltöttem a ''17 Block'' részt a meccsek miatt.
Naszóval...ha védekező állásban várod (másodlagos tüzelés, nálam jobb egérgomb) pl. a kékfejü mukit, akkor látható, hogy balos horgot kombinálja a jobbos felütéssel. Várd ki azt a pillanatot, mikor ismét a jobbos felütéssel próbálkozik és nyomd az elsődleges tűzgombot (nálam bal egérgomb), ha jó ütemben csinálod, akkor nem megüti az ellenfelét Riddick, hanem elkapja baljával ellenfele jobbját, kicsavarja azt, majd automatikusan az állára/torkára mér egy jobbost...és fine.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
somé
őstag
Aki cerkát vesz,az az ő baja.Havert nem tudtam meggyőzni,hogy AMD-t vegyen,olcsóbban.De azért egy 3 gigán járatott 2,6D-s proci nem olyan rossz ám,9600XT-vel megtámogatva
Másik havernak meg nem futotta többre,van ilyen-1,4Ghz-Gf4 Ti4200)
Majd beszámolok ma,mi a helyzet az SP2 után..Köszi az infókat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másik havernak meg nem futotta többre,van ilyen-1,4Ghz-Gf4 Ti4200)

![[kép] [kép]](http://img78.exs.cx/img78/8864/riddick7pi.jpg)