Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
perempe #1799 üzenetére
Szerintem ez keresed:
Bővebben: link -
perempe
veterán
A Chello beállításait meg tudom változtatni? (Hálókari címe, stb. másik gépre való telepítés esetén.) Hol?
-
Lockstock
aktív tag
válasz
Agent Bauer #1793 üzenetére
Na most aztán tényleg pöpecül működik a Chello!
Miután írtad, hogy fejlesztés lesz Egerben, még 2-3 napig nagyon lassú volt!
De most egész Villám Vili!Pedig szombat este van!
Ez már így is fog maradni, mert akkor visszaszívok minden rosszat, amit a Chelloról mondtam! -
Overlocker
veterán
válasz
Agent Bauer #1793 üzenetére
Kíváncsi leszek rá,mert egyre lasabb,ma pl 10k.
-
Agent Bauer
csendes tag
válasz
Overlocker #1782 üzenetére
Nyíregyháza problémás. Sajnos. A hálózat már így került a UPC-hez, az időjárás függvényében folyamatosan dolgoznak rajta a srácok, hogy lényegében teljes lecserélésre kerülhessen. Sajnos a jelenlegi körülmények között nem tud még elkezdődni a DOCSIS migráció, mert a modemek nem lennének túl boldogok (hidd el, Ti sem), ha minden jól megy tavasszal elkezdődik majd, és akkor lehet örülni.
-
Trak
addikt
válasz
Overlocker #1784 üzenetére
Arra próbáltam utalni, hogy ez itt a prohardver fórum, nem a UPC honlapja... ide hiába írod a panaszodat, próbálkozz az illetékeseknél.
Itt sokunknak van chelloja, de nem sokat tehetünk érted. Sok embernél nagyon jól megy, de mint már megbeszéltük lakóhely függő a dolog...
perempe sávkorlát? Az adatforgalmi korlátra gondolsz? Túllépted a 30/60GB-ot ? Ha igen, akkor nem tudsz semmit tenni, ha még nem korlátoztak le, csak nagyon közel vagy, akkor tehetsz ellene. A megoldás: chellohub.
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
válasz
24thmoment #1785 üzenetére
Én se leszek az sokáig!
-
atijo
csendes tag
válasz
Zordkaszás #1787 üzenetére
Akkor csak azt tudom nekik mondani hogy k****k b*!!
-
perempe
veterán
Meg lehet-e kerülni a sávkorlátot? Hogyan?
-
Zordkaszás
senior tag
válasz
Olvass ÁSzF-et, sajnos a szerződés szerint nincs garantált minimális sávszélesség
Bővebben: link -
atijo
csendes tag
Én miskolci vagyok és itt sem jó!
-
24thmoment
aktív tag
válasz
Overlocker #1784 üzenetére
nekem, és királyul megy!
Jó helyre születni, tudni kell
viccet félretéve, hadd fejezzem ki részvétem. ha én ott laknék ahol te biztos hogy nem chellos lennék!
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
Ez nem a UPC... rossz helyre írsz...
-
Overlocker
veterán
''Tisztelt'' UPC!
TÖBBSZÖRÖS FIGYELMEZTETÉS UTÁN SEM HAJLANDÓAK KEDVES BARÁTOM LEVELEIRE VÁLASZOLNI.Ő TÖBBSZÖR IS KÜLDÖTT SPECIÁLIS TESZTEKET MISZERINT AZ INTERNET SEBESSÉGE NÁLAM ÉS NÁLA SE(EGY HÁZTÖMBBEL LAKIK MELLETTEM)ÉRI EL A 384KB-OS LETÖLTÉST.A SZERZŐDÉSE ALAPJÁN ANNO 512-EST KÖTÖTT,AMIT A UPC,AZAZ ÖNÖK ELVILEG 768-RA EMELTEK EGY HÓNAP MÚLVA,AZ IDÉN PEDIG EZT KELLETT VOLNA DUPLÁZNIUK!!!AZAZ 1500/384-EST SZOLGÁLTATÁST KELLENE BIZTOSÍTANIA.
ELNÉZÉST 1DB LEVELET KAPTUNK MÉG AZ ELEJÉN ÖNÖKTŐL,MISZERINT NYÍREGYHÁZÁN A DUPLÁZÁS MÉG NEM TÖRTÉNT MEG MERT JAN *-IG FEJLESZTENEK!HÁT EHHEZ KÉPEST SZOLGÁLTATÁSUK FORDÍTOTT ARÁNYBAN ROMLIK.
KÉREM LEGALÁBB A SZERZŐDÉSBEN MEGKÖTÖTT 512 ILLETVE 768-AS SEBESSÉGET BIZTOSÍTSÁK!
ENNEK ELLENÉBEN VISSZAFOGJUK MONDANI AZ ÖNÖK ''SZOLGÁLTATÁSÁT''
KÉREM ILLETÉKES SZEMÉLY VÁLASZÁT E-MAIL-EN!
ÜDV.: OVERLOCKER
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
atijo
csendes tag
Egy picit már kezdek ideges lenni.Este 6-10 ig lehetetlen élvezni a játékokat annyira lagzik.Remélem olvassa ezt a fórumot valamelyik nagyokos fejes ,mert
EZ NEM SZOLGÁLTATÁS!!!!!!.
Jan.közepén voltak nálam ,kicserélték a modemet azóta napközban jó.
DE ESTE MÉG MINDIG EGY NAGY 0!!
Aki pedig most szeretné bekötettni ezt a lassan modemes kapcsolatnak nevezhető valamit az meg is érdemli.
[Szerkesztve] -
Geree
senior tag
válasz
24thmoment #1773 üzenetére
Nemhiszem, h. a rúter miatt lenne, hiszen volt amikor jó, és most is csak ingadozik... (igaz általában mondom 150k kötül van). De azért majd kipróbálom nélküle. (ja a tesztet ugy csináltam h. csak az egyik gép volt bekapcsolva...)
-
törölt tag
válasz
24thmoment #1775 üzenetére
THX!
-
törölt tag
válasz
Zordkaszás #1776 üzenetére
Bassz!
Nem tudtok valami olcsó ADSL-es csomagról, korlát nem számít, csak web-re kell... -
törölt tag
Chello light létezik akkor ugye 6500 ft-ért.
OK, egyik ismerősnek ajánlom...
III. kerület Attila utcában elérhető a Chello?? -
Geree
senior tag
Hát ez nevetséges!
Azthiszem megvan a problémám oka.
A ok: CHELLO. Ez szarakodik egyfolytában! az 512-es feltötlési sebességet meg em közelíti! Ritkán (10-ből egyszer) van 400kbps felett, amugy az átlaga 140k!Hát ez a nevetséges! A szolgáltatás minősége. Így ne is akarjon az ember játszani.... (Pláne nem saját szerveren...)
-
Geree
senior tag
válasz
Zordkaszás #1770 üzenetére
persze. semmi más nem megy.
-
Geree
senior tag
Csak nálam szarok a pingek?
Itt egy routerrel van szétosztva a net, 2 gép, 1-iken megy a Jedi Academy Dedicatedben, másik gépen belépek, ugye helyi hálón 1-2-3 a ping, de bárki aki bejön a szerverre kívülről, neki 90-120 között van és ez szerintem hihetetlen rossz. Ez miért lehet? -
LKW
aktív tag
válasz
White Tiger #1765 üzenetére
Hát nagyjából én is igy gondoltam.
-
White Tiger
tag
válasz
soctavia #1764 üzenetére
Benne van az új ászf-ben, tehát elvileg van.
És igaz, a telefont sose veszik fel, az ügye kezelése.. ahhh
Én is dolgoztam ott, de eljöttem.
Az a játékuk, h az ügyfélszolgon van egy limit, mondjuk h napi 7 levelet meg kell válaszolni. Erre vannak sablonlevelek (király...) Ha kevesebbet csinálsz meg huzamosabb ideig, akkor a következő hónapban repülsz. Tehát össze kell kapkodni, Ha viszont ebből kifolyólag az ügyfél ismét reklomál, akkor az új reklomáció nem számít bele a limitbe, és akkor a köv. hónapban nem tudod teljesíteni. Akárhogy is, megszívod. Ezért van 2-3 havonta személyzetváltás. Eredmény: senki se tudja, mit a dolga.
Én 1 hónapig se bírtam nálunk, és inkább eljöttem. -
deedee
őstag
nekem eddig a chello 10 és 11 k-ért kissé drága volt.mármint arra,amire nekem kellett volna/nem töltök zenét és filmet stb/ Most a chello light nagyon jónak látszik 512/128 és 6990 ft-ért egy éves hűségnyilatkozattal.viszont lenne egy kérdédem hozzátok.a konkrét bekötés hogyan történik?az antenna elosztó dobozból ugye kilyön a kábel a tv-hez,egy másik csonk pedig szabad.erre kötik az új kábelt és a modemet , a modemet pedig a gépre?ez azért fontos kérdés a számomra,mert az antenna fali csatlakozodoboza egy kb 300 kilós szekrény mögött van a falon és nem szívesen bontanám szér az egész hóbelevancot!!
Talán a lakásba bejövö fö kábelt elvágják és új elosztót szerelnek a falra máshova?ez mennyibe kerül,tudja esetleg valaki?a upc-t nem akarom hívogatni mert úgyse veszik fel a telefont...tapasztaltam..... -
LKW
aktív tag
Én két évig voltam Chello-s. Mult hónapban hagytam ott őket, mert egy gyalázatos Ügyfélszolgálattal rendelkező banda. Orákat tudnák mesélni az elmult évek anomáliáiról. E-mail-ra vagy egyáltalán nem vállaszolnak, vagy egy semmitmondó regisztrációs üzenetet küldenek, ami után soha többé az üggyel nem foglalkoznak. Telefonon keresztül fél éjszakákat kell hívogatni őket, mire valakit kapcsolnak. Tavaly az ő server hibályuk miatt, két hétig nem volt net-em, ennek ellenére az egész hónapot kiszámlázták. Reklamáltam az összes létező forumon, mail-be, telefonon, személyesen, semmi nem történt.
Hát röviden a Chellórol ennyit. -
valaki tud mondani egy olyan chello e-mail címet, amit nagy valószínűséggel még ez évben megnéznek és válaszolnak is rá ..
hibabejelntés, probléma megoldás lenne a lényeg .. -
valaki tud mondani egy olyan chello e-mail címet, amit nagy valószínűséggel még ez évben megnéznek és válaszolnak is rá ..
hibabejelntés, probléma megoldás lenne a lényeg .. -
perempe
veterán
válasz
24thmoment #1754 üzenetére
Keresztkábelt is tud kezelni a router? A két szobát az köti össze, így az egyik gép keresztkábellel csatlakozna. Lehetséges?
A 30GB is kevésnek tűnik. -
jerry311
nagyúr
válasz
cyberjohn_ #1755 üzenetére
Na az egy bonyi eset. Folyamatban van. Elméletileg március 31. mint az összes többi város esetében.
-
cyberjohn_
tag
Üdv!
Nem tudod Agent Bauer kolléga véletlenül, hogy a nyíregyházi chello bővítés mikor lesz kész, mert jelenleg egy katasztrófa!
Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
--> Dateigrösse: 1000 KByte
80.98.127.191
Übertragungsdauer: 151 sec.
Bandbreite: ~52 Kbit/s -
t-shirt
veterán
-
perempe
veterán
3 órája van Chello. Jó, meg minden, de nem tudom megosztani.
2 hálókártya van. Router-t csak végső esetben szerzek. -
TeeJay
félisten
válasz
Lockstock #1742 üzenetére
Egri vagy?
mert én meg eger mellett egy faluban lakom ahol van Chello is meg ADSl is
hálistennek
anyumnak fizetik az ADSL-t és így lettem Axelero ADSL-es
igaz csak 512/128 szóval a leglassabb de még mindig jobb mint a modem és hát 0forint
de amúgy előtte én is nagyon néztem hogy a Chello jobban megérné mert 30gigát nem tudok összenetezni
ebbe a hónapba volt ADSL forgalmam 12GB
és a faszi aki a Chellot értékesítette azt mondta hogy nagyon faja meg minden
meg ha nem jó akkor tuti hogy fejleszteni fognak
szerintem Egerben is épp az megy szóval majd utána nézd a sebességet
majd én is megkérdem a szomszédoktól hogy nekik milyen a Chello
itt az egész falu arra kötött mert akkor még drága volt az ADSL
szóval majd meglátjuk mi lesz -
tacsi
csendes tag
Sziasztok! +tudnátok mondani,hogy a di-604-est hogyan kell beállitani a chellohoz?
-
Lockstock
aktív tag
válasz
Zordkaszás #1745 üzenetére
Félreértettél, én nem kötekedni akartam! Még véletlenül sem, csak nem tudtam, hogy mit jelent a külső kiszolgáló, érted?
Jó hogy ezt leírtad, legalább még egy okosságot tanultam! Ezek szerint várható javulás, és az én internetem lassúságában nem a UPC a hibás, hanem az aki neki adja a vonalat?
De akkor miért volt gyors az elején (jan. 4) -
Zordkaszás
senior tag
válasz
Lockstock #1744 üzenetére
Hogyhogy hogy értem?
Vannak net szolgáltatók.
Ezek közül van olyan aki a ''pórnépnek'' ad netet (ezek pl: Axe, UPC, Invi, stb.) és vannak aki ezeket a szolgáltatókat látják el vonalakkal (pantel, gts-datanet, stb.) (2 Mbit-től 2,5 Gbit-ig, illetve ezek többszörösével). Ez utóbbiak jellemzően városokat vagy szerverfarmokat, egyebeket kötnek össze. Namost arról van szó, hogy ezen a vonalon van gáz. A hibajavítás lehetősége netszolgáltató szinten annyi, hogy jelzi a hibát aztán majd a backbone szolgáltató javítja. Így megy ez. Csak más a ''vonal'' sebessége, ára, rendelkezésre állása és a hibajavítás ideje.
UI: mindez jóval olcsóbb mintha a sima netszolgáltató feltúrná a földet mondjuk Bp és Pécs közt és lefekteti a saját vonalát.
[Szerkesztve] -
Lockstock
aktív tag
válasz
Zordkaszás #1743 üzenetére
Ezt hogy érted? Érted?
Mármint a külső szolgáltató hibáját? Én otthoni user vagyok, nem cég! -
Lockstock
aktív tag
válasz
24thmoment #1741 üzenetére
Oké-oké! Lehet csak én vagyok ilyen csalódott!
Meg lehet, a Bauer ügynöknek igaza volt és tényleg tuningolják a vonalat, nem tudom!
Én a bekötés után meglehetősen elégedett voltam a Chelloval, de néhány napja nagyon lassú, pedig azt mondták itt Egerben gond nélkül kell, hogy menjen.
Van úgy, hogy rálépek a PH!-ra és 12mp-ig töltődik úgy hogy nincs semmi, na persze utána gyorsan ott van. -
White Tiger
tag
Nekem nem a sávszéllel van a gondom, karbantartást kivéve mindig müxik (kopp-kopp). Azokat viszont sose jelentették be természetesen.
A bekötés, na az volt vmi. Egy olyan balf@sz srác jött ki... Sorolom:
1. rossz elosztót rakott fel (túl nagy csillapítása volt)
2. Rossz volt a modem
3. Nem tudta feltenni a modemet winre
4. Nem tudta regelni a modemet
5. Az egészet a hálókártyára fogta, aminek semmi köze nem volt a dologhoz, csak én vettem még egyet pocsékba
4 (!) nap múlva, közel 10.000 ft-os telszámlát produkálva lett csak netem!
Erről ennyit.
Viszont olyan panaszlevelet írtam nekik, h 1 havidíjat elengedtekMondjuk ez éppenhogycsak fedezte a kiadásaimat.
-
White Tiger
tag
válasz
24thmoment #1726 üzenetére
Nekem is elég érdekesen mér
Ez a hónap pl eddig 8 MB!
Ténylegesen olyan 50
-
F-ECT$
titán
válasz
Lockstock #1734 üzenetére
Én neteztem modemmel, isdn-nel, adsl-lel, t3-as kapcsolattal és chelloval is. Az átlagemeber számára a t1, t3 csak koliban elérhető, szóval lőjük ki. A maradékból a chello a legjobb, ha a környéken nem panaszkodnak rá. De ezt már 1000x elmondtuk. Van ahol atomstabil, gyors és van ahol meg nem. Ott marad az adsl. (Ami most ugye szintén vagy drágít, vagy az eredeti árért 3 ill 6 GB korlátot vezet be...)
szerk: kb vagy kB? Mert ha az utóbbi, akkor 34.6kB=276.8kb, ami még mindig nem 1536kb, de ha már szidunk, akkor azt tegyük pontosan
[Szerkesztve] -
Zordkaszás
senior tag
válasz
24thmoment #1726 üzenetére
hehe, haversrác 250 G-vel zárta januárt
-
Lockstock
aktív tag
Hááát... eddig úgy fest nagyon kár volt áttérni ADSL-ről Chellora
Azok sztárolták a Chellot, akiknek előtte nem volt ADSL.
A limitnek még a közelében sem vagyok, de egy sebességtesztelő programmal 34.6k-s sebességet írt ki.
Na ezt magyarázzák meg nekem 34.6 ~ 1536
Egy csomószor az oldalak betöltése előtt annyit gondolkodik, hogy akár a körmömet is levághatom.
Benn a cégnél a régi jó ADSL van, hajh régi szép idők.
Nem tudom, nekem úgy fest az a bizonyos bővítés még nem történt meg, vagy remélem még folyamatban van, mert kb 3 napja annyira csiga a net, hogy -
F-ECT$
titán
Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
80.99.xxx.xxx
Übertragungsdauer: 5 sec.
Bandbreite: ~1600 Kbit/s
Jó is lenne ha az enyém lenne, de nem az, szóval ne nekem mondd, hanem annak aki tud is vele valamit csinálni, ugyanis ez a garantált sebesség alatt van... -
TeeJay
félisten
hol lax mert ez elég gázos sávszélesség
nekem adsl van 512es de a feltöltésem kevesebb mint 100kbit
az meg igencsak enyhe
na de majd megkérdezem Chellós haverokat mi a tapasztalatuk
ADSL nél az a tapasztalatom hogy eddig egszer sem szakadt meg a kapcsolat meg egész hónapban mindig elérhető volt -
atijo
csendes tag
Na ezt nézzétek és sírjatok!F-ect$ itt van a 1536-os chellód.
Speedtest
80.98.174.214
Übertragungsdauer: 500 sec.
Bandbreite: ~16 Kbit/s
És ez este 3/4 6 kor.
Inkább fizetek 5 ezerrel többet az adsl-ért és akkor talán szolgáltatást is kapok a pénzemért.Dec eleje óta szar a net (1-2 hetes szünettel).
Enyi erővel vehetek modemet is .Annak is nagyobb a sebessége. -
F-ECT$
titán
Hát ja:
ADSL - CHELLO
1500/224 - 1536/512 (feltöltésben jobb)
6 GB - 30 GB (5x annyi)
11 900 - 9900 (''Az árak kétéves hűségszerződés esetén érvényesek.'') + még telefon előfizetési díj az adsl-nél
De ha a korlátlan csomagot nézzük:
Adsl: 1536/224: 15 900,-
Chello: Ilyen nincs, de a Chello+ kb ilyen árért 2x-es fel és letöltést kínál, igaz van 60GB limit. -
24thmoment
aktív tag
Ez egy jó hónap volt...
a chello mérője szerint 1,2Gb adatforgalmam volt.... ténylegesen olyan 70Gb
Isten tartsa meg jó szokásukat -
Lockstock
aktív tag
Háááát... nekem még nem valami gyors sajna
De még várok azé'. -
F-ECT$
titán
-
Superman
nagyúr
Miskolcon is most lesz bővítés, legalábbis a helyi TV képújságja ezt az UPC közlemélnyta dta be, de nem tudom miért, amikor már volt bővítés egyszer.
-
TeeJay
félisten
-
Toness
őstag
-
TeeJay
félisten
akkor eger és környéke most haldoklik majd 1napig?
kíváncsi vagyok utána itt a faluba mennyivel fognak netezni a Chellos haverok
meg is kérdem őket
én ADSl en vagyok
kényszerből
de ez se rossz
nem volt még hogy ne ment volna -
Lockstock
aktív tag
válasz
Agent Bauer #1715 üzenetére
MMMKAY!!!
-
Lockstock
aktív tag
válasz
Agent Bauer #1713 üzenetére
Mondtam szíven ütött! Meghatódtam, hogy lesz még jobb is
Csak olyan furán hangzik, bejövök egy chello-s topikba felteszek egy kérdést, erre meg jön a válasz: Holnap! Apám, megoldódik!
Hihetetlen
[Szerkesztve] -
Lockstock
aktív tag
válasz
Agent Bauer #1711 üzenetére
de honnét tudod?
Mi a biztosíték rá?
[Szerkesztve] -
Lockstock
aktív tag
válasz
Agent Bauer #1709 üzenetére
Na ne viccelj
Ez most szíven ütött! Nem szívatsz? De most komolyan!
-
Lockstock
aktív tag
válasz
Agent Bauer #1707 üzenetére
Egerben
-
Lockstock
aktív tag
Nektek jól működik a Chello!?
Nekem néha jön mint állat! Máskor meg a freemailt is egy percig tölti, basszuskulcs!
Van erre valami orvosság, vagy ennyire rosszul tettem, hogy átváltottam ADSL-ről?
Azt kell mondjam csalódott vagyok!
Ne mondjátok azt, hogy olvassam vissza a topikot kérlek! Ezt a sok hozzászólást végig, phhhf.....
Tehát javíthatnám valahogy a gyorsabb oldalbetöltést?
Ksöz! -
vöröshagyma
csendes tag
a ledobás az azt jelenti nálam, (az én gépemnél), mintha fognád és kihúznád a modemet. Vagy is van az usb-s hang amit ad az xp és a modem újrakonfigurálja magát és keres jelet, talál és már újra van net. De bizony ez játéknál egy a szerverhez, való újracsatlakozást jelent tehát akkor zavaró, nettezésnél nem annyira, ha le is töltök azt operával teszem, ott meg a megszakított letöltést lehet folyteni, de számtalan letöltő program ugyanerre jó. sajna játéknál gond, egyébként a multkor kicserélték a technikusok az összes csatlakozót és azt mondták utána nem lesz gond, de persze én modtam nekeik, hogy négy modemen és kb 6 technikuson vagyok túl. okoskodtak elmentek és ujra ledobott. (ki azért hívtam őket mert a net előbb fél majd egy egész napra elment). -
F-ECT$
titán
válasz
vöröshagyma #1703 üzenetére
Sajnos a fő problémádra nem tudok válaszolni, de az érdekelne, hogy ez a ledobás mit is jelent. Mennyi ideig áll le. Ha letöltesz vagy játszol, akkor ez nem gáz, nem szakad a kapcsolat?
-
vöröshagyma
csendes tag
Úgy látom rendesen szidják a chellot és a upc az emberek...nekem lassan harmadik éve lesz és én is átéltem egyet s mást de ha működik kegyetlen sebességekre képes. mostanában a letöltés 240 kByte/sec ről indul, és előfordul, hogy ott is marad pedig alap csomagom van és az 1500/768-at nálam kőkeményen tartja.. Én akaárhányszor reklamáltam legkésőbb két napon belül jöttek. és a lassan 3 év alatt négy modemet próbáltam ki. naponta egyszer-kétszer ledob mióta van a net, de egyből vissza is ugrik a netre, ezért nem zavar (és ezt mind a négy modemmel csinálta)
Del enne egy gondom amin talán tud valaki segíeni. Nos, az egyik fórumból kitiltottak, nem értettem miért de elolvasva a szabályokat rájöttem azért mert nem írogattam rendszeresen a fórumba (ez szabály volt, nem tudtam). De elvileg nincs gond, mert az van írva, hogy egy másik e-mail címmel bármikor bemehetek ha akarok. Igen ám de én összesen 4 új e-mail címet csináltam és mindegyikre azt írja ki, hogy az e-mil cím tiltva van, de hát még nem is regisztráltam magam. Arra gyanakodtam, hogy az IP alapján azonosít, ezért a nopath-al kerestem fel a honlapot, de akkor is tiltottnak mondta a címemet, ami természetesen vadonat új volt. A modemet usb-ről használom nem hálókártyával. Van olyan, hogy egy fórum, vagy honlap megjegyzi a modemnek valami azonosítóját és nem enged be? Ja az IP címem azóta nem változott. És most kérek elnézést, hogy ide írok de nem igazán találtam megfelelő topicot...
A segítséget előre is kössz... -
TeeJay
félisten
de a chellonak nincs valami weblap vagy www.blabla.bla
ahol lehet tesztelni?
mert ilyen netes lányok nem hiszem hogy sokat értenek hozzá csak azt tudják hogy odaadom megnyitják és letesztelik
ennyi
szóval ha lehet egyszerű és minent mérő teszt Chellosoknak
upload se lenne rossz ha tesztelve lenne
van ilyen lehetőség? -
BTO
őstag
akit érdekel van -digital and cable modem testing seminars-cd-m +osztva a DC-be,igaz angolul.chello és az independence hubokon fordulok elő ue. nick-l
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest