Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Lockstock
aktív tag
Fog változni az még az idén a chello sebessége?
-
Lockstock
aktív tag
Na többet sem lesz chellom, megint nem tudok vagy három órája értelmesen netezni. Valaki aki ért hozzá mondja már meg ez a modem hibája és vigyem vissza, vagy a chello ilyen béna.
A Send és az Online, meg néha talán a Receive led is kialszik, ilyenkor ki sem lehet kapcsolni a modemet a Power gombbal, ilyenkor csak a .... segít.
Ha meg megint állítgatják ne legyenek már ennyire ostobák hogy szombat délután vagy este csinálják.
Az ügyfélszolgálatra meg legalább fél órát kell várni, akkor sem mondanak semmi értelmeset, ellenben a telószámla megnöveli az előfizetési díjat egy ronggyal, minden alkalommal.
A 2,5 Mbit meg csak duma, néha felmegy annyira, máskor meg kábé egy analóg modem szintjén van.
Szerk:
Na már megint 'A kapcsolódási kísérlet a kiszolgálóhoz túlllépte a maximális várakozási időt.', ezen a héten ötvenedjére.
Nagggyon ideges vagyok.
[Szerkesztve] -
Lockstock
aktív tag
Az elmúlt hónapban hatszor nem bírtam netezni, mikor kellett volna. Megszűnt világítani az öt ledből kettő-három. Elég bosszantó a helyzet.
Ez ADSL-nél az egy év alatt egyszer fordult elő és mindig stabil volt a sebesség, nem úgy mint a chellónál, néha 10 mp-t is várnom kell egy oldal teljes betöltődésére... hát ez a nem szélessáv annyira. Pics*ba!!! -
Lockstock
aktív tag
Igazad van, egy előfizetéshez tényleg létre lehet hozni több e-mail címet is, ezek az aliasok, ezekről küldhetsz, fogadhatsz e-maileket, de sajnos csak a fő e-mailcímen keresztül. Szóval ha a p*cs*k az elsődleges e-mailre küldik a vírusos, vagy kéretlen levelet, hiába az aliasodat használod, akkor is bekapod őket.
Ezért szeretném én megváltoztatni valami hosszabbra az elsődleges e-mail címem -
Lockstock
aktív tag
válasz
jerry311 #1885 üzenetére
Van valamennyi esély arra, hogy megváltoztassam a chello-s e-mail címem?
Iszonyat fontos lenne, mert kb két hete nem néztem meg a fiókomat és 114 e-mail jött, ebből három volt fontos a többin meg a smiley-k d*gtak!
Az a baj, hogy csak négy karakterből áll a címem: ****@chello.hu
Hülye voltam amikor csináltuk a szerződést és a becenevemet adtam meg. Ezt pedig elég könnyen kitalálhatják a szemét spamírók, stb. Én meg nem tudom használni a chello-s e-mailem, ugyanis nem szívesen nyitom meg heti min. ötven kéretlen levél után, ráadásul még fertőző is lehetek.
Segítsetek legyetek szívesek!!!
KÖSZÖNÖM -
Lockstock
aktív tag
válasz
Agent Bauer #1793 üzenetére
Na most aztán tényleg pöpecül működik a Chello!
Miután írtad, hogy fejlesztés lesz Egerben, még 2-3 napig nagyon lassú volt!
De most egész Villám Vili!Pedig szombat este van!
Ez már így is fog maradni, mert akkor visszaszívok minden rosszat, amit a Chelloról mondtam! -
Lockstock
aktív tag
válasz
Zordkaszás #1745 üzenetére
Félreértettél, én nem kötekedni akartam! Még véletlenül sem, csak nem tudtam, hogy mit jelent a külső kiszolgáló, érted?
Jó hogy ezt leírtad, legalább még egy okosságot tanultam! Ezek szerint várható javulás, és az én internetem lassúságában nem a UPC a hibás, hanem az aki neki adja a vonalat?
De akkor miért volt gyors az elején (jan. 4) -
Lockstock
aktív tag
válasz
Zordkaszás #1743 üzenetére
Ezt hogy érted? Érted?
Mármint a külső szolgáltató hibáját? Én otthoni user vagyok, nem cég! -
Lockstock
aktív tag
válasz
24thmoment #1741 üzenetére
Oké-oké! Lehet csak én vagyok ilyen csalódott!
Meg lehet, a Bauer ügynöknek igaza volt és tényleg tuningolják a vonalat, nem tudom!
Én a bekötés után meglehetősen elégedett voltam a Chelloval, de néhány napja nagyon lassú, pedig azt mondták itt Egerben gond nélkül kell, hogy menjen.
Van úgy, hogy rálépek a PH!-ra és 12mp-ig töltődik úgy hogy nincs semmi, na persze utána gyorsan ott van. -
Lockstock
aktív tag
Hááát... eddig úgy fest nagyon kár volt áttérni ADSL-ről Chellora
Azok sztárolták a Chellot, akiknek előtte nem volt ADSL.
A limitnek még a közelében sem vagyok, de egy sebességtesztelő programmal 34.6k-s sebességet írt ki.
Na ezt magyarázzák meg nekem 34.6 ~ 1536
Egy csomószor az oldalak betöltése előtt annyit gondolkodik, hogy akár a körmömet is levághatom.
Benn a cégnél a régi jó ADSL van, hajh régi szép idők.
Nem tudom, nekem úgy fest az a bizonyos bővítés még nem történt meg, vagy remélem még folyamatban van, mert kb 3 napja annyira csiga a net, hogy -
Lockstock
aktív tag
Háááát... nekem még nem valami gyors sajna
De még várok azé'. -
Lockstock
aktív tag
válasz
Agent Bauer #1715 üzenetére
MMMKAY!!!
-
Lockstock
aktív tag
válasz
Agent Bauer #1713 üzenetére
Mondtam szíven ütött! Meghatódtam, hogy lesz még jobb is
Csak olyan furán hangzik, bejövök egy chello-s topikba felteszek egy kérdést, erre meg jön a válasz: Holnap! Apám, megoldódik!
Hihetetlen
[Szerkesztve] -
Lockstock
aktív tag
válasz
Agent Bauer #1711 üzenetére
de honnét tudod?
Mi a biztosíték rá?
[Szerkesztve] -
Lockstock
aktív tag
válasz
Agent Bauer #1709 üzenetére
Na ne viccelj
Ez most szíven ütött! Nem szívatsz? De most komolyan!
-
Lockstock
aktív tag
válasz
Agent Bauer #1707 üzenetére
Egerben
-
Lockstock
aktív tag
Nektek jól működik a Chello!?
Nekem néha jön mint állat! Máskor meg a freemailt is egy percig tölti, basszuskulcs!
Van erre valami orvosság, vagy ennyire rosszul tettem, hogy átváltottam ADSL-ről?
Azt kell mondjam csalódott vagyok!
Ne mondjátok azt, hogy olvassam vissza a topikot kérlek! Ezt a sok hozzászólást végig, phhhf.....
Tehát javíthatnám valahogy a gyorsabb oldalbetöltést?
Ksöz!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest