Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Blackmate
őstag
Ha jönnek szerelni az új modemet egy router miatt pampoghat a szerelő?
-
cornfake
aktív tag
válasz
Blackmate #2996 üzenetére
az husegnyilatkozat ideje alatti szuneteltetes,vagy felmondas sajna azzal jar,hogy beterhelik az osszes kapott kedvezmenyt.kegyelem nincs.
akinek 2005. október 31. utan szűnt meg a szerződése az ebben az akcióban nem vehet reszt
ugyhogy csak ovatosan...
''régi előfizetőkhöz - kötődő negatív diszkriminációt?''
amikor te szerzodest kotottel,biztos kaptal te is vmi kedvezmenyt,vagy targyi ajandekot ,nekik most ez jar
lorcsi,a szerzodes hatarpzatlan ideju,csak a huseg tart a meghatarozott napig,tehat januar kozepen nem fogjak kikotni,hanem onnantol kezdve magasabb havidij kerul szamlazasra /classicnal 11900,-/ho /
[Szerkesztve] -
repattila
tag
válasz
Blackmate #2996 üzenetére
Meglevo husegszerzodest nem tudod kijatszani, meg kell varni mig lejar.
Utanna az a modszer mukodik allitolag, hogy a mostani elofizetes cimen lako masik szemely nevere elofizetsz, a regit meg lemondod amint bekotottek az ujat.
Sztem ha kapcsolodna barmilyen tvcsomaghoz az ki lenne irva feltetlekent. -
Blackmate
őstag
Szeretnék előfizetni a UPC-nek arra az akciós csomagjára, amelyben most 9900 ft-ért kapok chello classic netet+upc telefont.
Az egyetlen problémám az, hogy jelenleg is előfizetek a chello classicra, amelynek a hűségszerződése 2006. január közepén fog lejárni.
Bementem, megkérdeztem, és azt mondták, hogy addig nem fizethetek elő újból erre az akcióra, amíg tart a hűségszerződésem. Na már most ha jól olvastam az ÁszF-et, akkor szerepel benne az, hogy 1 hónapra lehet szüneltetni a szolgáltatást. Ha mondjuk én utolsó hónapban (2005. dec. 15 - 2006. jan. 15 között) lemondom a netet, akkor abban az időszakban már megrendelhetem az akciós csomagot?
Esetleg van valami más ötlet, hogy hogyan lehetne 'kijátszani' ezt a - régi előfizetőkhöz - kötődő negatív diszkriminációt?
Másik kérdésem:
Ehhez az akcióhoz milyen TV csomagra kell előfizetni? Ugyanis jelenleg a bázis van. Valahol láttam, hallottam, hogy csak akkor lehet ezt az akciót igénybe venni, ha legalább családi csomogom van. Igaz ez? -
kiskegyed
aktív tag
Köszi a válaszokat. Azt hiszem megvárom a kötögetős bácsit, az a tiszta.
rii: A telefonálós dolog egész jó, csak nehogy hamarabb érjenek oda, mint én és elhúzzák a csíkot mire hazaérek!
Jelentem, csütörtöktől leszek chellos. -
Pá
addikt
Én magamnak kötöttem be.
Kijött két UPCs szerelő, behúzták a kábelt, belőtték a modemet, aztán nem tudták állítgatni a netet. Legalább 2 órát elszórakoztak, telefonálgattak meg tök idegesek lettek, hogy péntek délután itt kell nálam szenvedjenek órákat és még van egy csomó címük, szal megunták a kezembe nyomtak egy papírt, hogy mit kell csinálni azt elhúztak.
Mehettek volna hamarabb is, utána egyedül megoldottam... -
cornfake
aktív tag
válasz
kiskegyed #2989 üzenetére
''Amennyiben úgy kívánja, a telepítést az átadott szoftverekkel Ön is elvégezheti,
ez esetben azonban az ebbol származó esetleges hibákért
a chellónak nem áll módjában felelosséget vállalni. ''
bacsi kiviszi a modemet,behuzza hozza a kabelt,es maybe ha kered osszekoti a gepedel.
ez azokra vonatkozik,akiknel Linux van,vagy Mac.vagy oan fanatikusak,v fobiasak h nem szeretik h a gepukbe nyuljanak -
kiskegyed
aktív tag
Egy kicsit homályosan, de azt írják, hogy magad is telepítheted az internetet. [link] Csinált már vki ilyet? Ha lehet és szívesebben bemennék a modemért egy ügyfélszolgálatra, mint otthon várnám a modemes bácsit, mert a munkaidőm nehezen enged fél nap kiesést.
-
rii
nagyúr
3 nap alatt 5,4 giga ... Hogy ég-e a pofámról a bőr? Az biztos ....
mielőtt valaki megkérdi, mi a bullshit-et töltök én ennyit: BBC
jerry311: köszönöm, addig még van 6 napom ...nem ... csak 4
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
-
Pá
addikt
A Zenész hubról leszedhetsz 100 gigát is, az semmiképp nem jelenik meg a számlálón.
Amikor áll a számláló az azt jelenti, hogy akárhonnan tölthetsz, nem számolja fel. De ezzel csak óvatosan.
Illetve olyanról is hallottam már, hogy ugyan túlléped a korlátot, de mégsem korlátoznak le. -
Andie
őstag
Egy kis érdekesség :
Miután havernak hó elején nem volt nethozzáférése, igy megkért 1-2 dolog letöltésére. Ennek eredményeképpen már okt 15-én elértem a 27 gigás határt, amire chelló barátunk figyelmeztetett is. Másnapra megvolt a 90% limit is, és ott lebegett fejem felett a sávszél-korlátozás pallosa. Meghúztam hát magam, az indexen és freemailen kivül nemnagyon netezgettem másfele, letöltés 0.
Aztán jött ez a hosszú ünnep, gondoltam egy merészet, és szombat reggel (29.-e) megnéztem az aktuális statisztikámat : 29.123 megabyte.
Ráinditottam a letöltést 1-2 nagyobb cuccra, amit már 2 hete tervezek letölteni, és ment ment a letöltés, egész délutánig, aztán kis távollét után egész éjszaka, plusz ma (vasárnap, 30.-a) megint jónéhány órát. A letöltött file-okat összeszámolva 12.5 gigabyte-nyi cuccot szedtem le, persze mindezt full sebességgel (~300 kbps), és még nincs vége a 4napos ünnepnek
A statisztikám továbbra is 29 gigát mutat, és az az érzésem, nem is fog elmozdulni szerdáig, mikoris az álmos és másnapos rendszergizdák be nem mennek a központba, és el nem inditják a szükséges proggikat. Igaz, hogy akkor már elseje lesz, és nullázódik a stat, de itt van még a hétfö, újabb 12 gigára
Tudom, ez egy senki ember kicsinyes bosszúja a chelló szemszögéből, de úgy éreztem nem hagyhatom ki -
thunder6230
tag
én nem vok megelégedve a chelloval
DSL POWA
-
rii
nagyúr
ha CHELLO light-os vagyok,és USB-n kereszül megy a NET, akkor hogy tudok DC-zni?
-
capafog23
őstag
Én a vhello classicos letöltési sebességgel elégedett vagyok ha még dupláznák a fetöltést akkor teljesen korrekt lenne.
-
Lockstock
aktív tag
Fog változni az még az idén a chello sebessége?
-
Ati9500
senior tag
Engem hó elején letíltottak (lekorlátoztak)
10 nap alatt elértem a 30 gigát,
kb 3 napja vissza rakták a sávszélességemet... 290 kb megy
hehehe
töltök mint állat, kb 60 gigát már leszedtem... -
sanyibá
tag
Az IP címem hogy lehet változtatni?
Segítsen valaki!
Kösz! -
Pá
addikt
Nincsmit.
Adaware spybot nem fog segíteni, de azért sok szerencsét.
Nekem is volt pont ilyenem, először csak 1-2 naponta kaptam üzit, aztán a végén már óránként jött minimum egy. Format C segített, utána internet kábel kihúz, windows, nod32+zonealarm feltelepít, kábel visszadug, összes windows update letölt és azóta semmi gondom. 1-2 hetente lefuttatok egy adawaret meg spybotot, átlag 2-3 ártalmatlan kis botocskát találnak de ilyen üzenetet már vagy 8 hónapja nem láttam.
Persze az is lehet, hogy azóta már frissítették az adaware-t és simán leszedi. -
rii
nagyúr
nem tudja valaki, a chello-s net következménye ez az ablak?
-
jerry311
nagyúr
Cisco hardver hiba, miatt haldokolt. Elméletileg ma hajnalban kicserélték a hibás modult. (igen, kicsit lassan érkezett meg...)
-
Manitou
veterán
Nekem továbbra sem megy a számláló
Pedig tőtök ezerrel.
Kira.
-
cornfake
aktív tag
aha
fogadjunk hogy amiota o ''felmondta a szerzodest'' /-elkuldte az emailt- azota a ceg fele se nezett,es kidobalta a szamlakat,mondvan hogy majd nem jon masik.
amugy erdekes h a homaron a Sanekes /parokoldij sms-ben/ eseten kivul nem lattam mast ,hogy hozzaszolt volna a sajat ugyehez....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
Csak óvatosan a Chello felmodásával: [link]
-
Polesz
addikt
Nemrég borult meg Eger és környékén a chello, de még a pestiek repkedtek IRC-ről. Királyos szolgáltató.
-
Drizzt
nagyúr
Elég sok a kimaradás szerintem manapság a chelloban, legalábbis Csepelen főleg jellemző ez a dolog.
Vagy kéthetente 1-2 órára biztos elmegy a netem. Elég zavaró tud lenni.
-
Pavel Nedved
csendes tag
-
bigsee
addikt
Sziasztok! Nektek nincs olyan gond, hogy csak a modem (Motorola surfboard (vagymi) kábelmodem) újraindítása után van net. A héten nem voltam itthon, de asszony hívott, hogy nincs net. Amikor hazajöttem, oldalletöltési hibával örvendeztetett a Firefox, csak a modem restartja segített. Utána volt net jól. Ma reggel megint ugyanaz, routert (Dlink di514) is megkerültem, egyből a modembe nyomtam a hálókariból a derótot, de csak a restart segített. Soproni vagyok, kinek vol/van még ilyen gondja, és mit csináljak??? Help!
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
Ha a saját véleményemre vagy kíváncsi, akkor szerintem ez A.S. rendszerben működik. Merthogy nem időzített, automatikus feladatról van szó az biztos, különben jó lenne.
- Hé Klaus, volt már forgalmi oldal frissítés?
- Nem, de majd holnap csinálok, ha nem felejtem el, most megyek haza...
A hivatalos meg nemtudommi... -
-
jerry311
nagyúr
válasz
SMS Help #2913 üzenetére
Ha nem tudsz belépni, akkor telefon vagy email (pontos adatokkal!!!) a helpdesknek.
A chello (egész európát értem ez alatt) FTP szervert váltott, lecserélte az ncFTP-t.
A felhasználók többsége (pár 100k) ezt meg sem érezte, a maradéknak viszont sajnos vannak problémái.
Csak az nem hibázik, aki nem is dolgozik. -
Manitou
veterán
Nektek megy a számlálo? Mert nekem továbbra is hawai van
-
SMS Help
csendes tag
Sziasztok!
Van aki használja a Chello-s FTP-jét???
Lenne olyan kedves, és megnézné, hogy be tud-e jelnetkezni?
Nekem már 3 napja nem megy, és nagyon fontos lenne... -
Manitou
veterán
Nekem még mindig nem megy a számláló
-
Manitou
veterán
T-mobilnál se rugnának ki enyinél. Csak vagy 150-nél. De nem mindegyik ADSL szolgáltató vélekedik így. Van akik kijelentették hogy nálluk a korlátlan az korlátlant jelent.Nem az hogy 150GB -n ál azért már ne legyen pofád többet tölteni mert elmehetsz a picsába. Nem mintha 150GB nem lenne elég egy hóra.
-
jerry311
nagyúr
válasz
24thmoment #2896 üzenetére
Ilyet Bővebben: link
De van UPC telefonos topic is.
Aktív témák
Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- PlayStation 5
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest