Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
saggittarius
csendes tag
Hmmm.... kellemes ez a 340 - 360 kB/s -es sebesség gyerekek
-
ZolDog
tag
Ezzel:
''A chello stabilitasarol csak pozitivumokat tudok mondani, a 95%-os rendelkezesre allas boven megvan, ha 1-2 napig valamiert nincs net, akkor a szamlan jovairjak az adott idoszakot, a telefonos ufsz-en gyorsak, ertelmesek es kedvesek (sokan nem ezen a velemenyen vannak, en csak sajat tapasztalatokat tudok irni), csak ajanlani tudom.
''
egyetértek. Én is ezt tapasztaltam. Csak néha fél órát kell hallgatni MÓCÁRTOT!!!
Ha valaki beszól, hogy: Nem is Mozart!, akkor ... -
törölt tag
A szkript elvileg holnap indul, vagy fut már??
-
kbbz
csendes tag
Ha kozalkalmazott vagy, akkor egy sima munkaltatoi igazolassal besetalsz a legkozelebbi upc ufszre, alairsz egy ev huseget, es attol a naptol mar az uj tarifa ketyeg, ami 7.500 forint/ho, es tenyleg mukodik a dolog, kb. 3-4 hete inteztem el. A lenyeg, hogy a ceged a BM ala tartozzon (a munkaltato kozvetlen felettese valamelyik varosi vagy megyei onkormanyzat), es a chellonak a kozalkalmazott neven kell lenni, de ha nem azon van, akkor sincs gond, mert csak plusz egy papirt kell alairni.
Ha nem kozalkalmazott vagy, akkor is van valamilyen kedvezmeny, de ez mar a munkaltato es a upc kozotti szerzodestol fugg, mint ahogy az mar le lett irva, de ez utobbirol semmit nem tudok.
A chello stabilitasarol csak pozitivumokat tudok mondani, a 95%-os rendelkezesre allas boven megvan, ha 1-2 napig valamiert nincs net, akkor a szamlan jovairjak az adott idoszakot, a telefonos ufsz-en gyorsak, ertelmesek es kedvesek (sokan nem ezen a velemenyen vannak, en csak sajat tapasztalatokat tudok irni), csak ajanlani tudom.
kbbz -
Trak
addikt
Egy DC++ hub, a címe FECTS aláírásában.
Bővebben: link -
t-shirt
veterán
láma kérdés, mi az a chellohub és mire való
-
F-ECT$
titán
A chellohub ma elérte az 500 usert!
-
F-ECT$
titán
válasz
24thmoment #988 üzenetére
Akkor 7500 ha elég nagy a cég, ahol a user dolgozik.
-
24thmoment
aktív tag
a dolgozónet egy kicsit homályos. annyit tudok hogy közalkalmazottak vehetik igénybe 1 éves hűséggel és olyan 7500ft-ot kell fizetni. (ebből csak a 7500ft az amit 100%ra biztosan tudok) azért ez nem rossz pénz ám egy 1500/512kbit-es netkapcsolatért! szerintem 10900-at is megér
-
Calogero
addikt
Az ADSL Flotta nem egyenlo 512/128-al, van mas csomag is.
Datanet : Bővebben: link Bővebben: link
interware:Bővebben: link -
Calogero
addikt
Ezt talaltam rola:Bővebben: link
-
TeeJay
félisten
válasz
Calogero #984 üzenetére
nálam is
de azé van most modemem
így ne mnetezek havi 3tól többet
persze azt éjfél után és csak ha hétvégén otthon vagyok
de most szólt anyám hogy 2005 januártól a melegétkeztetés helyett tudják ezt adni
ahogy olvastam
ADSL Flotta csomagra vagy mire
ami 512/128 ADSL Hobbinak felel meg
az picit lassú mivelhogy az lesz a leglassabb csomag
persze oké írtad hogy 2000ért az igaz hogy télleg szupi
de ha kicsit utánanézetek anyámmal akkor lehet hogy akinek nincs telefonvonal azt meg támogatják az UPC-vel
ott meg dolgozónet van ha jól tudom???
arrót tudtok bővebben? -
TeeJay
félisten
ez kafa de belegondolva
a Chello meg 9900 nemde?
és az meg 1536/512 lesz
az meg azé gyorsabb 3300ért nemde?
hát nem tudok dönteni -
Cyberslider
őstag
Yeah, levették a korlátomat 2 nappal korábban! A számláló meg még nem nullázódott.
[Szerkesztve] -
-
TeeJay
félisten
válasz
Calogero #977 üzenetére
havonta támogatnak netet 6000forinttal max
szóval azé télleg nem rossz
de pl sajna meg van szabva hogy melyik csomagra lehet
és csak ADSL Hobbiral ehet igényelni
ami meg 512/128 lesz emelsé után
persze még mindig jobb
mert az meg nem drága azt hiszem
és akkor egész olcsón lehetne
nemde? -
roti
csendes tag
DC ről mit töltesz le?
Gondolom DC-vel-t akartál írni.
Egyébként ez már ki lett vesézve. Chello hub.
Én pl. nem szoktam hetekig töltögetni, de ha mégis akkor a hónap közepe vége felé időzítem és így már elég szokott lenni a korlát.
Akinek ez nem elég annak irány az ADSL .
..szerintem... -
divot
veterán
Szakadj már le lészíves erről a korlát kérdésről. Ezerszer beírtad már ide, hogy te a teljes internetet le akarod tölteni, és ezért nem használsz soha chellót. Egészségedre, de kezd unalmassá válni, hogy nincs más hozzáfűznivalód.
Ha meg a Matáv darabbérben fizet, akkor válts állást. -
Jégkokó
veterán
Hát szereintem aki tölt a dc röl annak mennyire lenne elég az a 30 vagy 60 giga mert én pár hét alatt csináltam 44 gigát persze nem csellóval.De kiváncsi leszek hogy ha valaki tulépi a korlátot akkor mennyire veszik vissza a sebességet.Mert ha utánaszámotok akkor kijön ha valaki le akar tölteni egy pár dvd filmet akkor nagyon hamar megvan az a 30 giga és hopp már le is korlátoztak
: DDD
-
TeeJay
félisten
Francba is
anyám ma mondta hogy a munkahelye ahol dolgozik
januártól max 6000forinttal tudja támogatni ha ADSL-t rendelünk
kafa hogy én meg a Chello felé hajlok
pedig lehet hogy ADSL lesz persze kitudja még azt -
ZolDog
tag
válasz
24thmoment #969 üzenetére
Peeeetye! Jó duma! Direkt ide írtad!
-
Zordkaszás
senior tag
válasz
24thmoment #969 üzenetére
No comment...
Vagyis mégis: lúúúúúúúúúúúúúzer
Bocs -
24thmoment
aktív tag
elnézést mindenkitől, az előző két hozzászólást nem ebbe a topikba szántam
-
24thmoment
aktív tag
''nem csak a maximális sebesség, de a garantált sávszélesség is megduplázódik az elkövetkező néhány hónapban.''
tehát arra is van remény hogy az 1024bit-es adsl legalább 1024-es legyen -
24thmoment
aktív tag
Jó hír az inviteles kollégáknak.
forrás: http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=27527
''Gyorsít az Invitel és a Monortel
Decemberben kezdődik, és várhatóan 2005 márciusában ér véget az a fejlesztés, melynek révén az Invitel területein élő ADSL-előfizetők sávszélessége is a duplájára emelkedik -- tudtuk meg a második legnagyobb telefonszolgáltatótól. A sávszélesség növekedése nem jár árváltozással: a kétszer olyan gyors hozzáférés ugyanannyiért vehető igénybe majd, mint az eredeti csomag.
A szolgáltató -- a Matávhoz hasonlóan -- megduplázza az ADSL-hozzáférések sávszélességét, azaz a 384-esből 768-as, az 512-esből 1024-es, a 768-asból pedig 1500 kbit/sec-os csomagok lesznek. Vidos Tibor, az Invitel külső kapcsolatok és szabályozási igazgatóhelyettese lapunk érdeklődésére elmondta: nem csak a maximális sebesség, de a garantált sávszélesség is megduplázódik az elkövetkező néhány hónapban.
A sávszélesség-emelés menetrendjén még dolgozik az Invitel, így a hol, mikor kérdésekre még konkrét információval nem tudott szolgálni az igazgatóhelyettes. Az biztos azonban, hogy a 384/64 és 512/128-as hozzáférések hamarosan kikopnak a szolgáltató és partnerei csomagjai közül: a legolcsóbb, ''legkeskenyebb'' csomag a 768/128-as lesz.
Kérdésünkre Vidos elmondta: nem csak az árak, hanem a hűségszerződések is változatlanok maradnak, tehát a gyorsabb internetkapcsolatra szóló szerződés az eredeti időpontjában jár majd le, nem tolódik ki az elkötelezettség határideje. Szerződésmódosításra pedig csak a beruházás legvégén, tehát valamikor jövő év március végén kerül sor. A szolgáltatónak kilenc telefonkörzetben mintegy 22 ezer ADSL-előfizetőjét érintik a változások.
Szintén decembertől -- igaz, rögtön a hónap elején -- emel sávszélességet a Monortel. A szolgáltató három egyéni díjcsomagot kínál palettáján: a 384/64, 768/128 és az 1500/384-es csomagokat. A Monortelnél a letöltés hozzávetőleg 30, míg a feltöltés 50 százalékkal növekszik: az új csomagok 512/128 és 1024/768 lesznek, míg az 1500/384-es csomag sebessége nem változik. A szolgáltató ADSL-árai szintén nem változnak, az ADSL-csomagokra vonatkozó adatforgalmi korlátot pedig korábban eltörölték már.'' -
Trak
addikt
És az alapján fogsz dönteni, hogy a chello 10 kb/seccel gyorsabban megy, vagy nem? Mivel írtad vlahol, hogy vidéken laksz, Neked úgyis más eredmények lesznek a valósak, vidéken általában nem úgy megy a net, mint a Pesten. Sőt Pesten is lehetnek különbségek. Már mondtam, hogy nézz. kérdezz körül a nálatok lévő ADSL, és chello használóknál, szűrd le a tanulságot, és az alapján válassz. Dec. 1.-től csak a sebesség változik, arra meg nem érdemes építeni. Egy megbízható lassabb net jobb, mint egy megbízhatatlan gyors...
-
TeeJay
félisten
mikor fogják kezdeni?
dec 1től?
és majd adjatok eredményeket please
mást kell döntenem hogy ADSL vagy Chello
már a Chello felé hajlok de még meg kell nézni hogy ráver e a matávra az UPC -
ZolDog
tag
Jah, már kérdeztem ott korábban, de köszi, hogy írtad, mert időközben adtak egy jó tippet. Most már tudom, hogy a Logitech MX310-féle Universal scroll-t nem szereti. Sima middle-buttonra visszatéve működik. Viszont így meg néha túlrepülök egy-egy bekezdésen. Nem baj, biztos hamar megoldják.
-
F-ECT$
titán
Most találtam, kérdezd meg itt:
ZolDog
tag
F-ECT$!!!!
Egy kis off: Firefox témában már kérdeztem, de hátha Te tudod rá a választ...szitu: 1.0-ás Firefox installálva a gépre. Beállítva szépen, ahogy kell, tényleg nagyon gyors. Csak az egerem középső, azaz görgetőgombját hiába nyomkodom veszettül, nem akar átalakulni kettős (lefelé/felfelé mutató) nyíllá, és így nem is tudok az oldalakon le/felfelé mozogni. Illetve a sima görgetéssel megy, de attől néha lerohad az ujjam. Nem tudod véletlenül, hogy hol lehet ezt korrektül beállítani? -
F-ECT$
titán
válasz
Anonymous_19 #957 üzenetére
-
Anonymous_19
tag
Akkor csak magaban van chello, upc (tv) nelkul?
-
F-ECT$
titán
Nekem volt olyan, hogy egyszer nem hívtak fel, amikorra ígérték egy szereléssel kapcsolatban, ezért bementem egy irodába. (Arra jártam, meg különben sem szeretek telefonon várakozni, míg kapcsolnak valakit.) Ott intézkedett a csaj, bocsánatot kért, stb. Megyek hazafelé, kb 15 perc telt el, erre csörög a telefon, és valami upc fejes külön bocsánatot kért, a kellemetlenségekért. Ilyet még sehol máshol sem tapasztaltam.
-
GP-Sz
senior tag
ja. Ha mondjuk a modem romlott volna el, azt már másnap cserélték volna, szóval tényleg korrektek voltak, ilyet mondjuk a fatávtól el sem várhatna az ember, de hát ha egyszer olyan a hiba, hogy ötlete sincs senkinek, hogy mi okozza, akkor az már gáz kicsit, úgyhogy ehhez képest elég gyorsak voltak.
-
GP-Sz
senior tag
1 hét az egész. De én tényleg nem akarom fikázni az upct, elég tisztességesek voltak velem, a szerelők tényleg értelmesek és dolgosak voltak, amikor ígérték visszahívtak, jöttek amikor mondták, satöbbi. Hibák meg mindenütt előfordulnak. Szerintem egy abszolút nem szokványos hibánál egy hét nem durva egyáltalán. A húgoméknak a matáv kb 1 ÉV alatt javította meg a telefonvonalukat, ami úgy zúgott, hogy alig lehetett érteni valamit a beszélgetésből (szerencsére az adsl ment mellette).
-
GP-Sz
senior tag
Szuper! Most hívott az upcs szerelő, aki már 3x járt nálam, hogy megjavították a hibát, szóval nem csak magától jött helyre a netem. Elmondta, hogy nem hálózati hiba volt, hanem a központban volt gáz
Azért tök jó, hogy már az elején ezt mondtuk mindhárman, ott meg magabiztosan közölték, hogy semmi gond és kiküldték őket újra és újra hozzám modemeket, kábelcsatlakozókat, kábeleket és szűrőket cserélgetni
Gondolom ilyenkor a szerelők is anyáznak picit, összesen olyan 5 órát elb.tak nálam feleslegesen
Na mindegy, a lényeg, hogy most már nem kell attól rettegnem, hogy 2 nap múlva elmegy a netem, úgyhogy örülök
[Szerkesztve] -
ZolDog
tag
válasz
Mr Bond 007 #944 üzenetére
thx!
-
F-ECT$
titán
Kicsit bugos még, de nekem nagyon tetszik.
ZolDog
tag
BTW tudtok valami nagyon pontos forgalommérőt? Ami log-ot is készít napi, vagy még pontosabb bontással.
Mert nem vagyok benne biztos, hogy a chellos most rendben van. -
ZolDog
tag
válasz
Cyberslider #940 üzenetére
Annyira azért nincs elb@szva. Eddigelé semmi gond nem volt vele, viszont amint írtam, egyes php oldalak szétesnek Opera alatt, ez van, biztos kijavítják majd, csak nekem most kell, hogy jól működjön...
Maxthon: Bővebben: link
Ki is használod a multiplatform attributumot? -
Mr Bond 007
őstag
Nekem is Firefox van. Én maximálisan elégedett vagyok vele.
-
ZolDog
tag
Jó az a Firefox?
Én már rég nem IE-t használok, hanem Maxthon-t, korábban MYIE2 volt a neve. De nagyon magasztalták többen is az Opera-t, hogy az is milyen gyors, meg milyen sokat tud...hát Maxthon után nem győzött meg teljesen. Valóban szép, még talán gyors(abb, mint az IE) is, és jó funkciói is vannak, de a Maxthon gyorsabb is, és nem esnek szét rajta egyes (fontos) php oldalak, és nem mellesleg nagyon nagy tudású ez is. -
Anonymous_19
tag
attol fugg kinek. amugy thx az infot. a mostani kabeltvnk is freebe meg lett haxolva, pedig nem alapcsomag.
mondjuk privatgold nincs, csak xxl. de azon meg nappal komoly rally megy -
TeeJay
félisten
nálunk a csávó azt mondta hogy ha Chellora fizetek nyugodtan visszamondhatom pár hónap múlva a tévét mert úgysem tudják majd kikötni
és így a net áráért még az alapcsomagot(ami most nekünk 3280) is nézhetném
hát nem megérné így?
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
válasz
Anonymous_19 #935 üzenetére
Tudtommal lehetséges csak chellora előfizetni.
-
Anonymous_19
tag
Hello. Mivel lejart az adsl szerzodesunk igy azon toprengtem ma, hogy mi lenne ha a Chellot valasztanam. Elony hogy nagyon kozel van a gerinc (11ker Bartokon B u-on lakom) + errefele nem sok ember hasznalja szoval eleg tiszta es gyors lenne, de az a baj hogy nekunk nem upc kabeltvnk van. Ezert kerdezem, hogy a chello az tok fuggetlen, szoval lehetseges hogy csak netet kossenek be? Mert akkor lehet a chello+t valasztom en is, ha nem akkor, az IW adsl 768>1500.
-
GP-Sz
senior tag
Hehe, ez vicces volt. Most beszéltem az internet-hibabejelentővel, 2 emberrel is, de egyik sem tudta megmondani, hogy ők csinálták meg a netemet, vagy magától javult-e meg
Azt mondta, hogy a kisebb állítgatásoknak és hasonlóknak nincs írásos nyoma a cégnél. Nem is érdekel, csak működjön
Csak attól félek, hogy ha magától javult meg, akkor hamarosan újra visszatér a hiba
-
t-shirt
veterán
már vágom a centit
remélem nem fog elhúzodni az átállás
-
Goatman
aktív tag
és ez a 768 hogy oszlik meg le és feltöltésre? vagy ez alapból a letöltés és másik szám a feltöltés? Engem ilyen x/y formában érdekelne. Ez egységes nem, egyazon csomagban?
-
Goatman
aktív tag
Helló mindenkinek! Lenne 1 kérdésem: az én chellós netem nagyjából 2 éves. Akkoriban olyan csomagot vettünk, amelyben a 15gb-s korlát volt. Azt szeretném megtudni, hogy ennek a fajta csomagnak, (aminek a nevét nemtom), mennyi jelenleg a névleges le/feltöltési sebessége (egyszer volt 1 emelés amikor 65k-ról 95k körülire emelkedett, azóta nem tudom pontosan). A választ előre is köszönöm
-
GP-Sz
senior tag
Emberek, csoda történt! Ma délután elkezdett zenélni a hangszerem
Nemtom, hogy csináltak-e vele valamit, mert nálam nem jártak az upctől (persze a hiba se nálam volt
), de mindenesetre most 10 órája megy folyamatosan. Holnap majd megkérdezem őket. Mert ha nem ők csinálták meg, akkor ez a hiba még vissza fog jönni
-
Csima
tag
Egy nem reklámozott lehetőség!
Az EÜ, Szociális és Családügyi Minisztérium szerződést kötött a UPC-vel.
A minisztériumhoz tartozó intézmények dolgozói kedvezményes havi díjért jutnak a nethez. Chello Classic br. 7.490.- , 1 éves hűség nyilatkozat.
Ha már szerepelt a hír a fórumon akkor bocs, nekem friss az info, gyorsan át is írattam az előfizetést az asszony nevére. Éljenek a nővérkék! -
TeeJay
félisten
jól beszélsz
szerintem a netszolgáltatás se kerül nekik sokba csak mi fizetünk legalább 10szeres árat
mester utca elején lakom a ferenckörúton
most vezette be az UPC a kábeltévét meg internet meg minden csillagpontosan
és hát drágán adják a tévét is
pedig nem hiszem hogy annyival többe kerül nekik
na mindegy
ebből keresnek milliárdokat a mobilszolgáltatók is
meg a matáv is meg az UPC is
szóval mindenki
az a szomorú hogy ekkora haszon mellett dolgoznak ott ahol alig van ilyenre mellékes pénz
mert pl sokaknak még a havi számlák kifizetése sem álom
nemhogy még 10ért hozzávágjon egy netszámlát
ez azt hiszem már a luxusra menne
azt meg lássuk be sok minimálbéres nem igazán engedheti meg magának
szóval a sebességnövekedés után már nem bánnám ha az árak csökkenének -
GP-Sz
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #921 üzenetére
Próbáld beleélni magad az én helyzetembe és máris rájössz, hogy neked már most is k. jó
-
Mr Bond 007
őstag
Az lenne szép ha dec 1-re 0:01-kor már felnyomnának 1.5-re akkor elkezdeném isteníteni a chellót+az upc-t.
De az tuti hogy nem így lesz.
-
TeeJay
félisten
szerintem az ADSL-tulajok se sokáig örülhetnek a korlátlan havi letöltésnek
ott is lesz valami korlát mert máshogy nem tudják olcsóbbá tenni
bár kíváncsi lennék a matávnak mennyibe is kerül az internet biztosítás és azt mennyiért adják nekünk
pl ez olyan hogy azt hiszem 1db SMS küldése a szolgáltatónak kb 10fillérjébe kerül
mi meg fizetünk 30forintokat ezért -
TeeJay
félisten
nyugi én is örülnék a modem helyett egy 5000forintos 10gigás csomagnak mert havonta max 2gigát ha leneteznék
szóval szerintem bőven elég az a 2választás a Chellonál
van egy alap ami már bőven gyors otthonra
meg van annak aki töltögetni akar egészen 60gigáig
ennyi
mikor kérdeztem a Chello értékesítő csávót a nyáron mondta hogy nem is terveznek többféle csomagot mert ez is bőven elég
végülis igaza van
és ha azt nézzük árban a Chello fog nyerni mert 2évre 9900ért 1500/512-es netet eléggé nehezen adna a matáv
jól gondolom?
én is azé nézem a Chellot
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
válasz
Calogero #914 üzenetére
Ha egy hónap alatt ugyanannyi forgalmat generálsz az 512eseddel, mint más az 1536tal (ha a korlát ugyanannyi lenne), akkor szerinted mi ebben nekik a biznisz? Max olyan csomagok lehetnének, amiben ennél is kevesebb az adatforgalom. Én mondjuk ismerek nem is egy embert, aki örülne mondjuk egy 5ezer Ftos csomagnak 10G adatforgalommal, szóval ez sem lenne rossz.
-
Calogero
addikt
Ha nem toltesz sokat (tehat ha eleg a 30 giga) akkor a chello-t ajanlom.
Nekem ADSL van es 512/128 rol 1024/128ra emeltek, (nha jo a 128 ra tettek egy kis pluszt 1024/171).
Chelloval csak az a bajom hogy csak ketfele valasztas van, amik nekem tulnagyok.
Lehetne mondjuk 512/256 csomag vagy 512/512 havi brutto 6000 Ft-ert, vagy legkisebb 384/128 limit nelkul brutto 3000-4000 Ft-ert)
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
A megcsinálást nem a sávszélesség-bővítésre értettem, hanem a chellora magára. Ma is voltak kinn, szerelgettek kicsit, de még mindig leszakad. Most 5 óra körül 5 percenként halt meg
Viszont észrevettem egy érdekes dolgot, ezt majd megmondom nekik holnap, hogy az uplink olyan 5 mpcel a downlink után hal csak meg, szóval nem egyszerre. Onnantól kezdve, hogy a pingelésre már nem kap választ a gépem, Windows Messengerrel még tudtam küldeni pár mpig egy haveromnak, többször is.
[Szerkesztve] -
TeeJay
félisten
Ha jól tudom még nem holnap lesz az ökrös szekérből TGV a reklám szerint
de reméljük még idén és majd kérek egy halom sebességeredményt mert nem tudok dönteni hogy ADSL vagy Chello
bár már ezzel kezdek a Chello felé hajlani
szóval meglátom majd -
Gismo
addikt
Mikor kezdik máá el? Nahh hajrá! Nemérek ráá!
ADSL-éknél télleg ien sittes a feltöltés? Hjujjj! Akkor nemtudunk tool nagy SOF2 szervert csinálni, mer 3 Adsl-es is lesz! -
TeeJay
félisten
Hát ja szívás lesz az ADSl nél ha kicsi lesz a feltöltés
én egyre jobbvan gondolkozok hogy rendeljek Chellot otthonra
azé mégiscsak 3éves kábelezés meg földalatt meg szólva értitek
Eger mellett lakom és ott idén nyáron építették csak a Chellot ki szóval már a legújabb cuccok lehetnek ott
és hát az 2évre 9900ért 1500/512-es net az égész jó nemde?
akkor meg le is lehetne vágni a telefonkábelt mert csak a modem miatt kell -
F-ECT$
titán
Kicsit OFF de ADSL-nél már elkezdték az emelést. Remélem a chello is minél előbb szintet lép
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest