Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
#57764352 #1632 üzenetére
Pannon Team-es vagyok. Minden fontosabb kapcsolatomat ingyen(!) hívom és egyéb percdíjaim is egy vonalas hívás közelében tanyáznak, úgyhogy semmi szükségem egyetlen helyhez kötött telefonkészülékre sem.
Mindenesetre nagyon köszi az infót, ha kellene a vonalas kapcsolat, akkor megfontolnám. -
DonLeo
senior tag
válasz
#57764352 #1582 üzenetére
A ZenészHub megy!
Csak a 13.kerületben karbantartás van. Én sem tudok felmenni
Azt mondta a ügyfélszolgálatos csákó, hogy este 6-7 után próbáljak modemresetet.
Mondtam neki, hogy köszi, hogy küldtek emailt. Már azt hittem, hogy a tűzfallal van vmi gubanc...
Gondolom te is ott lakhatsz valahol ahol karbantartanak... -
Superman
nagyúr
válasz
#57764352 #1003 üzenetére
Én is így vagyok vele. Ha jól emlékszem talán két várost/helyiséget emlegettek a hivatalos tájékoztatóban, ami kimarad ebben az évben a sebességemelésből, mert ott még nincsenek a modemek kicserélve/korszerűsítve a hálózat?! Ezeknél jövő évre tolódik ki.
Amikor chello plusz-ra váltottam, fél nap alatt átállítottak (bár akkor csak egy embert kellett), már jött is az email, hogy modem kikapcsol, bekapcsol és örül. -
Trak
addikt
válasz
#57764352 #508 üzenetére
Igen igaz. Sebességnövelé, és korlátemelés is lesz. Inkább idézem az illetékest:
''És hogy ONtopic is legyek, csepegtetek egy kis információt okos fejetekbe Szóval igen, beismerem, nagyon valószínű, hogy a matáv a november közepére időzített akcióval egy ideig beelőz. Nagyjából december elejére lehet várni a chello sávszélesség- és korlátemelését, és nem egy éjszaka alatt, hanem ahogy az 512->768 upgrade is volt, városok között kis eltérésekkel. Népharagot megelőzendő: még nincs meg a sorrend, nem tudom, hogy melyik város jön előbb vagy később. És nem, nem mondom meg, hogy mik lesznek az új csomagok, mert még változhat. ''
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest