- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
Aktív témák
-
-
Mawyx
őstag
válasz
tomcsi23 #12655 üzenetére
Na, van egy ph-s errefelé
Tegnap si ez volt, egész nap xar volt és este megjavult, de ma megint rossz volt. Ez is azért jó, hogy másnál is van, rákerestem neten, de nem adott ki hírt, hogy gond lenne, így meg nem lehettem bitzos benne, hogy nem-e én rontottam el vmit, pedig csak egyik percben még ment, aztán meg nem... -
Krike
aktív tag
válasz
tomcsi23 #12655 üzenetére
Azért elég vicces, hogy lassan 2 nap óta képtelenek megoldani a problémát. Biztos szabin vannak a renccermérnökeik
Azért ilyen hibát max. fél nap alatt illenék elhárítani, mégis több pénzt zsebelnek be, mint a digi. Amellett, hogy mostanában a digitális tv is sz...szik.
Ja, és mikor bejelentem, akkor nem tudnak semmiről, és elkezdik magyarázni a semmit, amit meghallgatok szépen, majd közlöm hogy internet szolgáltatónál dolgozom, műszaki vonalon, és akkor már beismerik, nem én vagyok a hüle. -
Krike
aktív tag
válasz
tomcsi23 #12649 üzenetére
Leginkább olybá tűnik, hogy az UPC - Magenta közti peer haldoklik, Datanet, és külföld felé viszonylag tiszta. Gondolom, megin ellazáskodott valamely rendszermérnök egy cisco bugot valamely oldalon.
Megnéztem, lehet hogy a T valamelyik szerverparkjával lehet esetleg para.
-
válasz
tomcsi23 #11569 üzenetére
próbálj ki egy ip cím cserét! furcsán hangozhat, de; a tavasszal és a nyáron sokáig nem változott az ip címem, nem is volt probléma, mindig maxot mértem minden módon (több speedtest és valós letöltések is), de amikor nyaralás után hazatérve új ip címet kaptam, onnantól kezdve ingadozott néha sebesség, a speedtest 15/2 helyett 3-5/2 sebességeket mért - persze ettől jóval több volt a valós! -, és a valós letöltés sem mindig volt maximumon - csak a közelében -, még az ftp.fsn.hu tesztfájlok lehúzásakor sem, sőt akár letöltés közben is nagy intervallumban ingadozott a letöltési sebesség. cseréltem ip címet, és utána minden ok lett, egyik pillanatról a másikra. furcsa, de mégsem tudom másra fogni a dolgot...
-
válasz
tomcsi23 #11506 üzenetére
Ha meg nem emeltek neked, itt egy tobbek altal igazolt modszer:
"Akinél még nem emeltek a következő a recept:
http://pcreg.upc.hu belépsz, leokézod, másnap már a megemelt sávon fog jönni a sáv :-D
Én tegnap este csináltam ma reggel óta már zuzás van"Most ide'ztem ezt be havernak, es irta, hogy regeles utan szinte rogton 10 -> 30 Mbit lett.
Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest