- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
válasz
Speederer #14251 üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet. Délután kettőtől jött a korlátozás.
A következő levelet kaptam:"Tisztelt Előfizetőnk!
Mint arról már korábban tájékoztattuk, az ÁSZF 10.1 pontjában foglaltak szerint* az Ön által előfizetett internet-hozzáférési csomaghoz rendelt feltöltési sávszélességet a hónap végéig csökkentjük, azaz adatátviteli sebességét maximum 90%-os mértékben lassítjuk. Az alacsonyabb feltöltési sebesség mellett a szolgáltatás továbbra is teljes körűen használható marad.
Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben az adatforgalma bármelyik egymást követő három hónap átlagában változatlanul eléri a 300 GB-ot, úgy az Ön rendelkezésére álló sávszélesség továbbra is csökkentett maradhat.
Miként azt az ÁSZF is tartalmazza, erre a rendelkezésre a szolgáltatás minőségének folyamatos és széleskörű biztosítása érdekében van szükség. A túlzott mértékű feltöltési adatforgalom a felhasználók széles körénél eredményezheti az adatforgalom sebességének csökkenését, és ezáltal használati élményük romlását.
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon (a http://forgalom.upc.hu címen) folyamatosan nyomon követheti havi adatforgalmának alakulását.
Kérjük, a korlátozás elkerülése érdekében a jövőben mérsékelje internet-hozzáférése során a túlzott mértékű feltöltési adatforgalmat.
Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a fentiekkel kapcsolatban, úgy kérjük, vegye fel a kapcsolatot helyi ügyfélszolgálati irodánkkal vagy telefonos ügyfélszolgálatunkkal, a 1221-es telefonszámon!
Ügyfélszolgálati irodáink címeit megtalálhatja az alábbi elérhetőségeken:
http://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/kapcsolatTisztelettel:
UPC Magyarország Kft."Ha addig marad a korlátozás amíg nem esek a 3 hónap alatti 300GB/hó átlag alá akkor egész februárban és márciusban is ez lesz mivel ebben a hónapban, mait még nem számítva, 530GB felett van a forgalmam, előző hónapokban meg 1,5TB/hó volt.
Ma egész nap nagyon jó volt a seedem, majd nem teljes sebességgel ment 14 órán keresztül és fel ment több mint 45GB de kettőtől leesett 100k köré. Letöltést egyenlőre még nem teszteltem de a levélből az derül ki, hogy az nem lett korlátozva, remélem így is lesz.
Nálam ment el a net, csak kettőtől egyszerűen leesett 100k körüli értékre de azóta is folyamatos a feltöltés. Zárt trackerről nem fognak szerintem kivágni mivel több mint 11 fölött van az arányom, nyílton meg nem nézik.
Múlt hét elején volt nálam egy olyan, hogy délután/este ugyan ilyen volt a seedem de csütörtöktől ismét a régi lett. Lehet, hogy van közöttük összefüggés? Remélem éjszaka/hajnalban visszakapcsolnak normálisabb sebességre és akkor lenne egy kicsit jobb feltöltésem is. Személy szerint feltölteni csak torrentre szoktam, + néhány mellékletes e-mail küldése de azok meg nem nagy méretűek. -
vargalex
félisten
válasz
Speederer #12805 üzenetére
Milyen routerrel nyomod? Asus RT-N16, Linksys WRT-610n, vagy egyéb? Én egy Asus WL-500gP-vel. Én is láttam már 1,2-1,4MB/s letöltést, de nem folyamatos (illetve nekem a feltöltés lenne fontosabb, de sajna van olyan időszak, hogy csak 5-10KB/s). Illetve itt már proci limit van, igaz a router nem fagy. Csak a load magas.
-
psyho777
tag
válasz
Speederer #12698 üzenetére
Cserélj torrentklienst vagy szerezz egy ncore meghívót
DJackson:
ha 60 ból csak 40 jön le akk router gondot ugy lehet ellenőrizni hogy modemre kötög a gépet közvetlenül modem ujjraindit és utánan mehet a gép is.. mer már nem kell a mac cimmel bajlódni..
nekem is ez volt csak 12 mega jött le.. kihivtam öket router volt a ludas.. persze megúsztam mert azt is tőlük béreljük szóval cserélték és azóta lejön 30-31 mega speedtesten..
de inkább a UPC speedtestel próbáld (Mit tud az ön internete fülre katt) mert kitudja giganet menyni szávszélt biztostít a speedtestnek??
-
Jazz
veterán
válasz
Speederer #12322 üzenetére
Köszi mindenkinek.
1: Megérdeklődtem még pár dolgot ennél a szolgáltatónál. 7ezer a modem ha ők hozzák, vagy választhatom azt is hogy én szerzek. Na most érdemes ezzel vacakolni, vagy úgy se tudok ennél olcsóbban szerezni. Vagy ha igen milyet, honnan érdemes (ADSL).2: A kiépítés 20 nap, addig viszont kéne valami azonnal. Pl. Mobilinternet, hűség nélkül. (Hihetetlen mennyire információ szegényesek ezek az oldalak, ellenben dupla tripla akció XL Start One Gamma Delta Domino Rubikkocka -> Rubikkocka dupla tripla domino + sajtreszelő akcióval No.128 díjcsomag....útvesztők tömkelege. Most mindennel hívjam az ügyfélszolgálatot állandóan mert a lényeg soha nincs kinnt a honlapjukon?
)
T-Com -> Ezek a részletes adatok.Hihetetlen. Van hűség nélkül? (van. nagy nehezen megtaláltam) Sávszélesség pl? Majd kitalálom, 3G. Modem ára?
Pannon Ez Only hűség gondolom.3.: Más (ez is aktuális): Nem tudja valaki hogy a UPC (kábel) mikor beköti a vonalat MAC címre regisztrál? Tehát ha hálókártyát cserélek (nem írom vissz a régire, új MAC cím és pont) akkor újra szerelő aki beregisztrálja a UPC-re, vagy nem? Természetesen felhívtam őket, (nem a telefonos kiscsaj hibája) de megkérdezte hol lakom, és kb. ez volt a segítség. Lövése nem volt mit kérdeztem. Pedig fontos lenne.
Nah, előre is köszi az infókat. Addig relaxálok.
-
joe2005
senior tag
válasz
Speederer #12309 üzenetére
Szerintem WAN helyett LAN portra kell dugni a modemet a routeren és három gépet (hálókártyát) kell csatlakoztatni, akkor lehet, hogy kiosztja a három címet. Egyébként olyan, mintha egy gép (hálókártya) lenne kapcsolatban a modemmel. Csak vezetékesen működne, ja és a dhcp-t a routeren ki kell kapcsolni.
-
z67
őstag
válasz
Speederer #11934 üzenetére
Nekem sincs, vagy egy hete, pedig eddig minden nap ellenőríztem ezt a betyárt UPC-t.
Ha felteszed azt az adobe kiegészítőt, akkor sem, sőt exploreren sem.Biztos letiltották, ne kötekedjen a paraszt. Pedig már ip címet is cseréltem.
Viszont érdekes, akik őket használják, azok üzemelnek, pl:
Az iphone-on van egy speedtest alkalmazás, az működik ugyanazon a routeren keresztül.
-
FefeeX
veterán
válasz
Speederer #11848 üzenetére
mindenképpen, ennek működnie kellene...
RamboHori: VPN
Te is létre tudod hozni, kérdés hogy melyik oldala érdekel. Otthonról akarsz belépni más VPN-jébe (suliban, munkahelyen használnak ilyet), vagy otthon akarsz a hálózatba bejutni, amikor épp nem vagy ott...AtHoS: UPCnek van POP3 kiszolgálója? Csak mert semmi ezzel kapcsolatost nem találtam sehol. Mondjuk az IMAP nekem jobban bejönne, hogy ne törölje már a leveleimet a letöltéssel... Elég szutyok a levelezőszolgáltatás úgy amúgy, nem sokat lehet vele kezdeni...
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Speederer #11679 üzenetére
Nekem sokkal jobban bejött a Digi. Nem tudom, hogy ahol élsz ott melyik szolgáltató a stabilabb. A Digivel nincs veszteni valód. Bekötteted 1 hónapra, ha nem tetszik akkor váltasz, UPC-s leszel, mert nincs hűség. Ha tetszik, akkor aláírhatsz 1 vagy 2 évet, és akkor fél évig vagy 1 évig 3000Ft-ért kapod a telefont, netet és TV-t.
Telefonnál vannak ingyenes percek, illetve a digitális adásokat a Digi teljesen ingyenesen adja.
Ráadásul picit helyesbítem FefeeX írását, ugyanis a 4500Ft-os 50/25-ös csomag október 1-től 80/25-re emelkedett. -
FefeeX
veterán
válasz
Speederer #11679 üzenetére
Mindenképp digit, nem mindegy, hogy van-e p2p korlát és hogy mennyire kell trükközni, hogy tudj normálisan torrentezni...
50/25 4500,- vs 60/6 5000,-
nos, ha összeadod, 75megabit vs 66 megabit, és a UPC drágább... 50 megabit mindenre elég, szerintem, nekem még a 30 is elég volt... Kiszolgálni is elég nehéz amúgy ennél többet, viszont a feltöltés, ha torrentezel, sokkal fontosabb, mint a letöltés.
--> DIGI (ráadásul ha FEL>LE relációt figyelembe veszem, meg hogy nekem legalább dupla annyira fontos, akkor 100 vs 72, még nagyobb alázás, és megint csak 500 forinttal még többet fizetsz.)Emellett, ha tévé is kell, és elég az alap csomag, társasháziba kötelező minimum az analóg 36 csatorna 2000-ért, diginél meg elég a 9 csatorna, 900ért... Megint olcsóbb és jobb, szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- Haditechnika, harcászat
- Motoros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest