- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
Aktív témák
-
Tutivesztes
tag
válasz
Kartács #11545 üzenetére
A digital bronzhoz kapsz egy set-top-boxot, azt rakd a "fő" tévéhez, ott lesz digitális adásod. A többi tévére (akár 100 is lehet, csak a jelveszteség miatt nem
) analóg adást kapsz, olyat ami valszeg eddig is volt neked. Ugyanúgy kábelen jön, csak nem digitális, nem olyan a felbontása/minősége. ITT választ kapsz a kérdéseidre
-
Tutivesztes
tag
válasz
Kartács #11541 üzenetére
Nem szólnak semmit a routerhez, van és kész, lehet is
Én úgy csináltam hogy megrendeltem a 60/6-ot, amikor az ment fullon akkor jött a 120/10. (az már az én bajom hogy a k...va Vista 64 miatt nem volt képes 67Mbit fölé menni, de amúgy más gépen fullra ment) Mivel nekem a 120 bukta volt, azért visszaváltottam 60/6-ra, erre vmiért a UPC lehetőséget biztosít, de csakis (??) akkor ha 120/10 ről akarsz visszaváltani, természetesen továbbra is hűséggel.. (tesztelni így lehetett, nekem 4 napig volt a 120).
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kartács #11367 üzenetére
Minden UPC-s csomagra érvényben van a 3havi átlagra vonatkozó 300GB-os korlát, aminek elérése után 90%-os lassítás lehet a következmény a hónap végéig.
Netes játékkal pár száz MB-ot szedsz össze havonta, tehát eltörpül a 300GB mellett.
Hogy a 300GB-os korlát elérése könnyű-e? Számolgass kicsit mondjuk egy 15Mbit-es nettel (nemsoká ez lesz a legkisebb csomag, ha a startot kihagyjuk) mondjuk 3/4 sebességgel az ugye kb. 1,4MB/sec -> 84MB/perc -> kb. 4.92GB/óra
Napi 6 órával számolva kb. 29.5GB/nap -> 295GB/10nap
És ez csak a letöltési oldal. Ha torrentet vagy DC-t beveszed a számításba, akkor a visszatöltés még rátesz egy keveset.
Szóval elég hamar el lehet érni, de ugye ebbe nem vettem bele, hogy általában olyat nem tölt le az ember amire nincs szüksége és a napi 6 órás folyamatos töltés is elég extrém dolog.
Meg ugye UPC úgyis ügyeskedik a "csomagmenedzsmentjével" p2p irányban. Ha meg nem figyelsz, akkor a 80% elérésekor kapsz egy szép kis üzenetet mail-ben. Mondjuk ehhez nem árt nézegetni a UPC levelesládát -
AtHoS
nagyúr
válasz
Kartács #11363 üzenetére
Hát ez van, de a 300GB azért elég sok mindenre elég. Tudom még többre nem, de nem kötelező UPC-t választani. Ha hasonló áron lenne hasonló sebességű más alternatíva errefelé én elgondolkodnék a váltáson, bár a 300GB nekem elegendő
"forgalommérő meg olyan kellene amihez nem kell UPC előfizetőnek lenni mert én Tonlineos vagyok pell pill"
Mivel chello-s topicban kérdezted nem tudhattam, hogy nem UPC előfizus vagy, de azt hiszem a Te esetedre is írtam alternatív megoldást: álá DUmeter és társai
Mod:
vagy amit KicsiUbul írt lehetőséget. Mondjuk én Tonlányékat nem ismerem, nem voltam még velük nettel közelebbi kapcsolatban. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Kartács #11360 üzenetére
"Ebbe a 300GB-os korlátban pontosan mi tartozik?"
Minden kimenő és bejövő adat + a különböző csomagok amelyek az "értékes" adatok továbbításához kellenek. Ez jellemzően töredéke az értékes adatnak, de a pontosság kedvéért illik megemlíteni.
Innentől képzeld bele milyen adatok mennek ki és be a kábelmodemen keresztül, de segítségképpen a játékok szerverrel történő kommunikációja is adatnak minősül.
"-van esetleg valami adatforgalom mérő progi amivel megtudom nézni mennyit töltök le havonta esetleg?"
Adatforgalom megtekintéséhez a UPC kínál egy weboldalt: UPC forgalommérés, viszont itt nem bontja szét a le- és feltöltést. Ha csak a letöltésre vagy kíváncsi, akkor egy mérőprogit kell telepítened álá. DU meter és társai.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Le Mans Ultimate
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest