Új hozzászólás Aktív témák
-
lacika93
csendes tag
válasz
steele80 #39828 üzenetére
Fsr, de jó, hogy említetted.
Nos, hiába volt bekapcsolva, néha mégis azt írta ki, hogy inaktív.
És nem is csak egy játéknál.
Szóval számomra itt minden roppantul kétséges. Igazából már feladtam a küzdelmet, Windows reinstall lesz, csak próbálnék rájönni, hogy mi történhetett, hogy mégegyszer ez véletlenül sem legyen, noha úgy nehéz, hogy hétfőn este minden szuper volt, kedden pedig már nem, úgy, hogy be sem kapcsoltam a gépet közben -
Bib
őstag
-
beef
őstag
válasz
steele80 #38594 üzenetére
Valószínű az ULPS mód okozza. Így lehet kikapcsolni: https://www.overclock.net/threads/how-to-disable-ulps-cfx-windows-10-crimson.1587347/
-
AtHoS
nagyúr
-
InfiniteReality
őstag
válasz
steele80 #19839 üzenetére
Első probléma: Gigabyte. Nemtudom miért, de én nem bízom benne. Mindig csak Asus Inteles alaplapot veszek.
Második probléma: MSI. Szintén nemtudom miért, de csak a Sapphire kártyákban bízom.Biztos rossz berögződés
Se pixelhiba, se probléma. Driverekből nem az ASUS és a Sapphire változatokat használom, hanem az Intel és az ATI/AMD változatokat. Driver: 12.8, CAP 12.9, OS Win7pro 64 bit.
-
bozont
veterán
válasz
steele80 #19837 üzenetére
Nem hiszem, hogy probléma lenne az Intel-ATI párosítás, már miért lenne. Nem tudom nálad mi lehet a probléma (egyáltalán milyen kártyáról van szó?). Én most váltottam 7770-re és mind win7 és 8 alatt eddig nincs semmi problémám a játékokkal. Én a 12.11b6 drivert tettem fel egyből, nekem a WHQL semmit nem jelent, és a Skyrim és nagyon jól fut, de a Metro2033, Mafia 2 és az új MoH is. Nem tudom nálad mi okozhatja a problémát, ha win8-at használsz, én feltenném ezt a beta drivert a helyedben.
-
Palafi
aktív tag
válasz
steele80 #19833 üzenetére
Ha ezek a problémák mindenkinél. vagy legalábbis a nagy többségnél léteznének, akkor megegyezne a véleményünk. De ez korántsem így van, sőt a többségnél semmilyen probléma nem lép fel. Ha pedig probléma merül fel, akkor azt meg kell oldani. Ha az autód elromlik, akkor az összes ugyan olyan autó is rossz? De persze mindenki máshogy orvosolja a problémáit.
u.i.:jó áron érdekel egy újabb kártya, és engem nem zavar ha ATI/AMD.
-
Tempileul
tag
válasz
steele80 #19833 üzenetére
Sokk tekintetben igazad van én is így gondolom a Skyrim az valóban játszhatatlan lett ,a legutolsó driver amivel még szép és jó a képe az a 12.4 nálam. De az meg nem hozza ki a maxot a kariból , meg annak is megvannak a hibái , szóval az Ati nem csak nálad okozott csalódást!
-
törölt tag
válasz
steele80 #19647 üzenetére
Nekem is volt hasonló furcsa képhiba Sapphire HD 7850 és 12.8 Catalyst párosítással. Sakktábla blokkosan épült fel a kép (Windows Üdvözlőképernyő betöltésnél), de szabad szemmel ritkán volt észlelhető, mert gyorsan teljesen elért a tetejétől az aljáig. A legújabb 12.11béta4 feltelepítése után nem észleltem hasonló driver okozta hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest