- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
válasz
lacika93 #39829 üzenetére
Ha megcsináltad az újratelepítést és feltetted az adrenalint az első indításnál hagyd alapon és felejtsd el, sok kellemetlenségtől óvod meg magadat. Látom neked 7800Xt-d van az mindenre is elég egy jó procival. Ha valamelyik játék mégsem oké, az hidd el, hogy a játék hibája és előbb-utóbb javítva lesz.
-
steele80
senior tag
válasz
lacika93 #39827 üzenetére
Ha az FSR be van kapcsolva, akkor az fps érték nő, de ezt csak az adrenalin mérője mutatja meg, ezt írja is az információban a bekapcsolásnál. A 3. féltől származó progik ezt a növekedést nem mérik, ezért részemről kétséges az egész mutatvány. Én ezt a game boost, fps fétis hóbortot ráhagytam, azóta minden játékom tökéletesen fut. Ami meg nem, ott nem a hardver a gond, hanem maga a játék. 5800X3D/7700XT
-
steele80
senior tag
Sajnos én beragadtam a 24.1.1-nél (RX6750XT). Azóta ami kijött driver a COD Vanguard-ot kinyírja. A shaderezésnél nem jut tovább a játék. Azért egy 2 éves játékot kirakni a kosárból nem túl boldogító jövő.
-
steele80
senior tag
válasz
bobalazs #38677 üzenetére
Nálam például soha nem telepíti a windows az általa jónak gondolt drivert. Ilyen hibám tavaly augusztus óta nem volt, ekkor váltottam AMD-re. Sőt semmilyen hibám nem volt egészen az idei első driverig. Azóta viszont fennáll folyamatosan a képernyő felébresztésének a hibája. Persze én mindig csak szimplán frissítettem az adrenalinnal, még most is és várom a csodát, hogy egyszer jó lesz, bár nagy valószínűséggel elengedem ezt a vonalat, ha ez a hiba nem szűnik meg a közeljövőben. W11Pro / R5 5600 / RX 6750 XT
-
steele80
senior tag
Az Rx 6650XT tulajok az idei driverekkel idáig szívóágon vannak és az Rx 6750xt tulajok egy része is, ott nem mindenki, de én igen. Nem ébred fel a monitor miután lekapcsol. Létezik egy 3rd party progi ami megoldja a problémát a szar amd driverek helyett. Szóval én megbántam a váltást. De ez csak az én véleményem!
-
steele80
senior tag
Szerintem az már régen rossz, ha nekem kell bütykölni. Idáig semmi gondom nem volt a driverekkel. Viszont a 2023-as év még nem hozott velük szerencsét. Nem tudom mit rontottak el a driverekben, de ami eddig hibátlan volt az most nálam hibás lett. Még hajlandó vagyok várni egy kiadást, aztán ha az sem jó, akkor megy a kártya.
-
steele80
senior tag
válasz
westlake #38593 üzenetére
Nekem továbbra is az a bajom az idei driverek mindegyikével, hogy ha a monitor lekapcsol, de a gép nincs alvó állapotban, akkor hosszabb idő után a monitort nem lehet felébreszteni, csak resettel, ami ugye nem annyira kézenfekvő megoldás hosszútávon. Nem tudom mit variáltak a driverben, mert a 22.11.2 az tökéletesen működik. Viszont ha ez így marad, akkor elbúcsúzom az AMD-től.
-
steele80
senior tag
Persze lehet, hogy nincs, megy az élet nélküle is, viszont az AMD chipset felpakolja és az AMD GPU driver idáig támogatta. Szóval házon belül van a baj egyelőre és W11-re kerülendő a státusza a 23.2.1-nek. Gondolom napokon belül kapunk egy újat. Persze nem mintha szükség lenne ezekre az opcionális teszt driverekre, de az emberiség egy része már csak ilyen, hogy " hátha jobb" mint a régi és ezért sokszor beszalad az erdőbe.
-
-
steele80
senior tag
Nálam visszament a 22.11.2, mert a 23.2.1 nem szereti RX6750XT/R5 5600/W11 22H2 verziót. Gyakorlatilag ha lekapcsolt a monitor nem lehetett feléleszteni sem billentyűvel, sem egérrel. Csak a reset segített rajta.
-
steele80
senior tag
válasz
albinolynx #38394 üzenetére
Azt gondolom ez volt a jó választás!
-
steele80
senior tag
válasz
albinolynx #38389 üzenetére
Szerintem az már nem támogatott os. 5 éve nem frissült. 15063 build kiadás 2017. 04. 11. Redstone 2 kiadási név. Támogatás: 2018. 10. 09.
-
steele80
senior tag
-
steele80
senior tag
Hát elég érdekes a szitu. A W8-hoz kiadott driverrel tökéletesen működik a W10 mindaddig, amíg az update fel nem rakja a legutolsó drivert. Azzal persze dobja a hibát ismét. Viszont ha a képernyő fényerejét maximumra veszem akkor nincs hiba. Úgy tűnik a páciensnek ezzel a kis hiányossággal együtt kell tudnia majd élni. Aztán, hogy ez az AMD vagy a Microsoft sara talán soha nem fog kiderülni.
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy nálam van egy Asus x54h típusú laptop, mely lefrissült valamikor Windows 10-re. Kb 1 éve nem volt bekapcsolva és most naprakésszé lett téve és kifogástalanul működik, de amikor kihúzom a hálózati töltőt a kijelző kikapcsol. Az akksi rendben van. Odáig jutottam el, ha letiltom a HD 7470m drivert akkor nincs ilyen probléma. Ha engedélyezem akkor van. A drivert töröltem és felraktam az utolsó kiadású amd drivert a kártyához, de a probléma ugyanúgy megmaradt. Van valami ötletetek?
-
steele80
senior tag
válasz
InfiniteReality #19844 üzenetére
Szombat óta egy gtx 660 ti ketyeg ezen a rendszeren hiba nélkül. Sajnos csak tesztelésre kaptam. A Sapphire kártyákból a 7-es széria gyári hibás kérdés nélkül cserélik.
-
steele80
senior tag
válasz
Palafi #19835 üzenetére
Persze lehet, hogy igazad van, valószínűleg én követtem el hibát, hogy egy Intel procihoz egy AMD-t választottam. Biztos vagyok benne, hogy itt lehet a hiba. És hangsúlyozom még egyszer nem a kártya rossz, hanem véleményem szerint a driverek gyengék. És abban is igazad van átlag felhasználónak, akinek ez a kártya max videózni kell semmit nem fog észrevenni ezekből a hibákból. De én leginkább játékra vettem meg és ez volt az igazán nagy hiba. Megvárom a jelenlegi béta driver hivatalos kiadását, ha nem javul eladó lesz a kártya és nyilván ár alatt!
-
steele80
senior tag
Hát összefoglalva az utóbbi idők driver problémáit nem lopta az ATI magát szívembe. 12.8-tól használok ATI kártyát és kipróbáltam a 12.6-ost is. Leginkább játékra használom, így ebből az aspektusból közelítem meg. Skyrim: az általam használt összes driver textura hibát okozott, Battlefield 3: 12.6-nál voltak apró textura hibák, felette majdnem tökéletes mind a 12.11 pedig valószínűleg csúcs fps-t hoz majd. De valahogy ezeket a driverekt olyan kókány fércmunkának érzem. Persze nem tudom, hogy létezik-e olyan, hogy tökéletes? De mindenesetre az előző Nvidia kártyámnál nem voltak ilyen hibák. Szépen futottak a játékok a kártya teljesítményéhez képest és nem voltak egyéb hibák sem. A 12.8-as driverrel például nem ébredt fel a gépem, csak fekete képernyő és időnként valamilyen okból pixelesedés. 12.10 mindig felébred rendben, de néha nem alszik el, ébren marad. Pedig semmi nem fut ami gátolná az alvást. Pixelesedés megszűnt. Skyrim játszhatatlan lett. Arra is kíváncsi lennék, hogy a fejlesztők ezt tudják-e és nagy nyugalommal beletörődnek, vagy dolgoznak rajta? És max a drivert tudom megreklamálni ami ingyen van, mert a kártya alapvetően jó. Kicsit úgy érzem, hogy a pénzemért egy olyan dolgot vettem amin valami mindig rossz és azért keserű a szám. Kezdem belátni, hogy buktam egy 50-est, de soha többé ATI!
-
steele80
senior tag
válasz
SkyS1gn #19677 üzenetére
Már garanciában kicserélték a kártyát és az új is ugyanazt produkálja. A kártyának semmi baja inkább driver hibák vannak. A képernyő pixelesedés a 12.10 driverrel megszűnt. Viszont a Skyrim játszhatatlan lett vele. Tehát garanciában nem hiszem, hogy foglalkoznának ezzel. Ide egy jó driver kellene. Csak bosszantó, hogy bizalmat szavaztam az ATI-nak és csalódnom kellett. Az utolsó reményem még, hogy a HDMI/D-SUB átalakító a hibás, de erre a szervizben azt mondták, hogy esélytelen, hogy az állna a háttérben.
-
steele80
senior tag
válasz
titanium100 #19671 üzenetére
Nekem HD 7850-es kártyám van és gyakorlatilag a 12.8-as driverrel kevésbé rossz mint a többivel. Nekem néha pixelesedik a képernyő változó helyeken, illetve a 12.10-es driverrel a skyrim játszhatatlan. Azt gondolom, hogy ez volt az utolsó ATI kártyám és roppantul bánom, hogy nem a GTX660-at választottam.
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Nemrég új konfigot építettem és egy MSI HD 7850 került bele. Rövid használat után feltünt, hogy az asztalon időnként kis pixelesedés jelentkezett, mely egér mozdításra, vagy új asztalra eltűnt. A kártyát azonnal kicserélték, de az új kártyán is jelentkezett. Ekkor 12.8-as driver volt fent. Ahogy felfrissült 12.10-re ez a hiba megszűnt. Az öröm korai volt, mert most az egyik játékom a Skyrim kezedett bele képvillódzásba, de nagyon durván a 12.10-től, ami viszont tökéletesen működött a 12.8-cal. Az én rendszeremben van szerintetek a hiba, vagy egy másik hibás kártyát kaptam vagy az ATI-t ilyen kompromisszumokkal kell elfogadnom? Ami viszont érdekes, hogy a Battlefield 3 mindkét driverrel hibamentesen működik. Ha valakinek van ötlete szívesen veszem és előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Nyaralás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest