Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbit76
tag
Hello, én pedig gbd h1000 - hez keresek szíjat. Csak nem találok... Valaki tud valami lelőhelyet?
casio.bolt.hu-n csak fekete van, sajnos... -
Rekureku
tag
Sziasztok, GW-9400 hoz honnan érdemes bezelt+szíjat venni?
-
Ganzer
aktív tag
[link] Egy kis érdekesség
-
HardRic
addikt
Sziasztok! Kezdeném azzal, hogy egy idióta vagyok.
Tizenéve nem hordtam már órát, régen is csak valami vacakot Aliról, így a héten vett GA-2100-nak minden feature-e új nekem. Köztük a fluoreszkáló mutató is.
Én, mint idiótához illik, hozzányomtam a biciklilámpát, hogy az majd jól feltölti fotonokkal és milyen szépen fog világítani. Jah. Ez a lámpa valami fénykard erősségű LED, fél perc alatt egy kis ponton megolvasztotta az óra számlapját. Szerintem rajtam kívül más észre sem venné, de engem eléggé zavar.
Rendeltem már Aliról Casioak modokhoz szánt utángyartott számlapot, de örülnék, ha lenne opcióm egy makulátlan eredetire. Nem tudjátok esetleg hol tudnék venni? Vagy köztetek van esetleg valaki aki átépítette az órát és az eredeti számlapot eladná?

(A full fekete 1a1er verzióm van.)Egyébként az óra szuper, imádom. Ha tudtam volna korábban, hogy létezik értelmes méretű ana-digi G-shock, már rég veszek.
-
perge666
veterán
válasz
Churpik
üzenetére
Igen.

Annak a mérete nagyon betalált nálam,sajnálnék megválni tőle.
A G9100 mellett még nagyon tetszik a G9000 és a G9300 is,már többször terveztem hogy szerzek belőlük be,meg a Casio Duro is tetszik,igaz az másabb mint az előbb említettek. / ezt a Durot is berendeltem 1X újanon,de elfogyott a készlet és várni kellett volna rá néhány hetet ha jól emlékszem,így visszamondtam. -
perge666
veterán
-
perge666
veterán
válasz
lomposfarkas
üzenetére
WoW ez ilyen Gulfman koppintás úgy látom gyengébb anyagminőségben,szolidabban.
Nem rossz.
-
TaylorPro
addikt
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Nagyon jól néz ki, ennyiért hibátlan vétel.
-
perge666
veterán
1-2 év kácsingózás után úgy néz ki hogy végre sikerül hozzájutnom a legolcsóbb Gulfmanhoz / G9100 /
Még nem kiabálom el mert tavaly is ugyanígy lebeszéltem egyet jófogáson,és nem érkezett meg,az eladó hitegetett hogy feladta de heteken keresztül csak kábított,szerencse hogy utánvétes lett volna.
Most is utánvétes Foxpost lesz ha minden igaz,az eladó már feladta,jött is az értesítés a Foxposttol,meg az eladó is elég jó kommunikációs készséggel rendelkezik,szóval nagyon bizakodok hogy most minden rendben lesz.
Kíváncsi leszek hogy a GA-B2100-hoz viszonyítva mennyivel lesz nagyobb,kezemen vajon hogy fog állni.
-
Nimda
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
A hiperérzékenyek
mondjuk én érzem, a csippanással együtt jobban észreveszem, mint a telefon rezgését a zsebemben . -
Nimda
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Gondolom azért csak 1x, mert nagyon lezabálná az elemet, míg a DWH tölthető akkus + solar.
-
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Köszi szépen, nem ismertem őket.
-
gatto_
senior tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Igen, csippan és/vagy rezeg egyet. Ez állítható hogy melyik legyen, vagy együtt a kettő.
Bejövő hívásnál viszont sokáig rezeg, legalább tizet, még az után is mikor már felvetted és beszélsz. Ez elég idegesítő, úgyhogy azt ki is kapcsoltam.
Reggelre "HIGH" állásról lement 4 pöcökre, és azóta is annyi.
-
SH4D0W2011
őstag
Akkor ez még elég friss dolog. Köszönöm a beszámolót, és ha lesz kedved, majd egy pár sort írhatnál később is, amikor már lesz hosszabb távú tapasztalatod.

Az értesítés jelzése ennél az óránál is egy csippanás/rezgés?#2269 SOAD19 Szerintem agybajt kapna.
Dávid stílusával meg szerintem sincs semmi gond. 
-
ricsik
őstag
Jó darabig annyira irritált, hogy nem tudtam végignézni egy videóját sem, aztán elkezdtem egy kicsit más szemszögből figyelni és egész emészthető, néha még szórakoztató is. Nem mindennapi és egyedi az biztos. Szerencsére csak a show kedvéért őrült, amúgy nem annyira, rájátszik rendesen.
A Dávidnál ez nekem sosem tűnt fel, sosem volt irritáló nekem. Kicsit okostojás forma, de van hozzá tudása is. -
SOAD19
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Anno kronométeres Dávidra írta valaki a másik topikban, hogy ritka irritáló, elviselhetetlen a stílusa, habitusa. Kíváncsi lennék, hogy akkor erre a srácra mit mondana...

Láttam már pár videóját, kicsit nehezen emészthető tartalmakat gyárt, kicsit nekem is sok már.
-
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Király, köszi szépen! Az komoly, hogy megbízható a bolt ugye, nem poén vagy szarkazmus? Pont ezt keresem.
-
gatto_
senior tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Ezt így két nap alatt mehéz megítélni. Annyit tudok, hogy tegnap este feltöltöttem "HIGH" szintre. Kb este fél 10-kor vettem le a töltőről. Éjjel rajtam volt alvásfigyelésre, így ment rajta reggelig a pulzusmérés. Egész nap össze volt kapcsolva a telefonnal, jött egy csomó értesítés, ami rezgőre van állítva. Most még mindig "HIGH" álláson van, azaz egy nap alatt nem merült sokat. Ha így marad elégedett leszek.
Kicsit megszivatott az első nap. Össze párosítottam a telefonnal, majd szinte azonnal jelzett egy szoftver frissítést. Elindítottam úgy, hogy két pöcök volt az akksiból. Gondoltam az még bőven elég. Frissítés közben lement egyre, majd közölte, hogy megszakadt a frissítés, mert gyenge az akksi. Ennek az lett a hozománya, hogy az órán kívűl szinte az összes funkciót letiltotta. Sem pulzus, sem lépésszámláló, sem értesítések...
Feltöltöttem, újra próbáltam 10x, 15x de mindig kiírta, hogy nem frissíthető, próbáljam újra. Akkor elkezdtem túrni a netet, és kiderült, hogy 24 órát kell várni a meghiúsult frissítés után. (Miért???) Kivártam, megpróbáltam újra. Ugyanaz a hiba.
Aztán találtam a neten egy fórumot, ahol hasonlóan járt valaki. Neki az segített, hogy a telefonról törölte a párosítást, törölte a Casio programból az órát, és felvett egy ugyanolyat, csak más színűt. Ezt tettem én is, a kék helyett hozzáadtam egy feketét, így lefutott az update és minden rendbejött.
Úgyhogy még csak ma tudtam teljes értékűen használni. -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az enyémben nincs semmilyen szenzor , így nem gond.

-
gatto_
senior tag
válasz
Churpik
üzenetére
Ez erős túlzás. Hétfőn vettem egy kéket, azóta rajtam van, futottam benne, aludtam benne viszonylag szorosra húzva, és nyoma sincs a bőrömön. Ehhez indokolatlanul meg kell húzni. Nekem teljesen kényelmes, és ahogy néztem elég jól is mér. Stabilabban mint a Honor okosórám. Mindkettő rajtam volt futásnál.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Igen, csak úgy nem működik jól a szenzor.
Mancs - a videóban is "tagged by Yogi Bear" hangzik el (Maci Laci jele).
-
-
-
Nimda
addikt
válasz
Churpik
üzenetére
Amúgy elképzelhető, hogy direkt ilyen a szenzorok kialakítása, (pereme van) mert a pontosságot növelik, ahogy az is, ha szorosan hordjuk. Viszont aki lazán szereti, annak nem fognak túl jól muzsikálni. Nem néztem végig a vidit, lehet van róla szó, bár elég vicces a csóka.
-
andrew01
tag
Egyetértek. 75ig el is gondolkodnék rajta, de hat számjeggyel nem mozgat már annyira. De hát nyilván tudják, hogy az igazi kocka fanoknak meg ér ennyit. Lehet meg is ér, azért van tudása rendesen. A kék keretes valóban izgi
, nem is tudtam, hogy van, mint ahogy a pozitív kijelzősről sem. Nekem ez a szürkészöld tetszik kezdetektől, de igazából kocka is meg okosóra is van már itthon... zöld órákról már nem is beszélve 
Igen Churpik, több mint valószínű ezt láttam, és pont ez az egy maradt meg a vidiből : D
-
Churpik
aktív tag
-
Nimda
addikt
válasz
andrew01
üzenetére
Van pozitív kijelzős is, de nem biztos, hogy nálunk kapható lesz. A kék acél rámás nagyon bejön, de valahogy túlárazott érzésem van, ami igazából az összes típusra jellemző.
A solar + tölthető, a MIP, értesítések kezelése, talán a fitness funkciók is, egy sokoldalú órává teszik. Már majdnem okos, de mégis megőrizte a gshock hagyományát

-
Nimda
addikt
Korábban volt róla hír, de akkor azt hittem fake
DW-H5600-1 még nincs "leakciózva" máshol olcsóbb.A leírása nem valami pontos.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Nem vészes az ára. Többre számítottam.
-
Pszihonaranc
senior tag
Szia!
Tessék itt van
Megbízható, magyar bolt. Remélem ezt kerested
(van több színben is) -
válasz
Churpik
üzenetére
Az a chrono24.hu? Ott láttam, de felületes nézelődés alapján úgy tűnt, hogy az nem egy magyar oldal, hanem Japánból jönne az óra, és szállítás + vám + áfa azért megdobja egy kicsit, de a végösszeg is bizonytalan volt (írta az oldal pl., hogy 12e Ft az ingyen szállítás díja
). -
Sziasztok!
A GW-9500 kapható már valahol? Találkoztatok vele?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Szép, igényesre sikerült. Én inkább "GM"-esíteni szeretném, nem "oak"-osítani.
Tehát g-shock szíjjal és dísz csavar nélküli fém tokkal. Ahhoz próbálok most egy jó forrást találni. -
perge666
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Ez nagyon jó.
Lehet nekemis kellene moddingolni az órámat.
-
-
Vérboci
addikt
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
rendelek én magamnak, csak nem találok megfelelőt...
14mm széles a szíj, de 14\14-es toldót nem találok -
-
Vérboci
addikt
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
és ilyesmi egy random órásnál vajon elérhető?
-
laci1892
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Képen visszanézve egyébként igen nagynak tűnik. Ennyire azért nem nagy valóságban. Aztán lehet csak én érzem így.
-
laci1892
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
-
laci1892
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Hm...., Változó. Volt rá már példa hogy 30 perccel előtte
De arra is hogy 2 órával előtte.
Viszont a jobb időt is képes jelezni. Hisz nem csak lefelé eshet hirtelen a légnyomás. -
laci1892
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Igen használom az érzékelőket 😁😁
A hőmérőt is lehet kalibrálni. Felvettem az órát, majd 3 óra bordás után beállítottam egy pontos hőmérő értékéhez. Nyilván ez így sem pontos. De egy körülbelüli tájékoztató jellegű adatot ad Nekem. Jellemzően 1,5 -2 fokos tévedéssel ad pontos infót így is. Azért ennyi a tévedés, mert a saját tested hőmérséklete sem mindig ugyanaz.
A magasságmérőt is használom. Utoljára prédikálószéknél használtam. A magasságot barométer alapján számítja. Ezért túrázás előtt mindig kalibrálni kell egy viszonyítási ponthoz. Például netről lenéztem mekkora Dömös Tengerszint feletti magassága. Kalibrálod és GO
1m pontossággal tudta megmondani nekem a magasságot. És van egy funkció is benne ami jelzi a színt emelkedési sebességet, valamint a szint csökkenést is, valamint az aznapi legmagasabb és legkisebb magasságot is.
Na a viharjelzés pedig....
Ez nekem 100% pontos. Mindig!
Ez úgy működik hogy, ha egy adott helyen vagy... És ha nagyon nem változtatod a pozíciód magasságban szignifikánsan... Akkor megfigyelhető a légnyomás változás az órán ( jelzi ), ha hirtelen esik a légnyomás gyorsan rövid idő alatt .... akkor általában lehűlés és / vagy vihar várható. Ez a hirtelen légnyomás változásra állítható be az óra. Minél nagyobb az esése a diagramnak annál nagyobb vihar / lehűlés jön.
Nekem idáig 8/8 mindig bejött.
Nekem nagyon bejöttek ezek a funkciók.
Az Ákos szett pedig... : Nekem is van most egy ga2100, visszajelzéseket nézd meg a hozzászólásokban.
Én úgy tudom / láttam hogy standard 22mm a csatlakozás. De este megnézem. -
perge666
veterán
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
Ez az időjárás előrejelzés engem is megfogott.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
laci1892
üzenetére
Szerintem is első osztályú a leolvashatósága! Érzékelőket használod is a mindennapokban, vagy inkább csak jó, hogy van ha kell? Ha jól tudom hőmérséklet mérő csak akkor ad valós eredményt, ha nem hordod az órát.
Ez a vihar előrejelzés nagyon jó
Mennyivel előtte csipog, illetve hány %-ban találja el?47mm az már egy kisebb pajzs
Elárulod mekkora a csuklód kerülete?Néztem alin, tényleg sok van. Csak jó lenne nem egy ócska minőségűt kifogni, aztán hátha valakinek már van személyes tapasztalata.
Tényleg brutálisan moduláris óra
Egész tuning ágazat épült rá.
Az Igaz, hogy a szíj csatlakozása csak 16mm lenne? -
Vérboci
addikt
Sziasztok, feleségem vett egy bgd-565-1er órát magának, de a szíj kissé rövid. Csak a legutolsó lyukba lehet becsatolni. Létezik valami megoldás, hogy kb. 10mm-rel hosszabb legyen a szíj? Valami toldó, vagy ilyesmi?
-
laci1892
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
A két óra ugyanaz. Csak az egyik solar a másik nem. Egyébként... Alin nézz körül. Van hozzá fém oak készlet.
De ami beszarás hogy, számlapot, mutatókat de még belső rámát is vehetsz hozzá kismillió különböző színben stílusban. Rengeteg féle fém szett ( szíjjal) van hozzá. Aprólékosan teljesen új kinézetet lehet adni az órának.
Nem kell tudnod szét szedni Neked vagy összerakni, ha nem értesz hozzá nem kell félni. Vedd meg bátran azokat az elemeket , amik Neked tetszenek. Aztán irány Budapesten a setcomp. Nagyon jófejek a srácok és profik. Összerakják Neked a Legot, ha kell
-
laci1892
őstag
válasz
Pszihonaranc
üzenetére
G shock gwg 1000 tudását hordozza magában, elegánsabb köntösben. Fantasztikus módon szerettem meg az elmúlt időszakban, mivel olyan mint egy svájci bicska. Épp csak a kezden
Az érzékelők kifejezetten jól működnek benne. A magasságmérő igen - igen pontos. Tetszik az is hogy belehet állítani rajta hogy értesítsen ha vihar várható ( légnyomásból kalkulál.... Egyébként látványosan pontosan ).
Plusz a számlap leolvashatósága nagyon jól meglett csinálva a 3D hatású számlap miatt, valamint a tipográfiája miatt. Nem volt még olvashatóbb órám, mint ez.
Azt mondom idáig minden forintot megért.
Egyedül talán a mérete az, ami nem mindenkinek tetszik. Szerintem a 47m tokátmérő nem kicsi, nekem legalábbis jó. Azonban aki a kifejezetten nagy órákat szereti, annak ez lehet kicsi lesz.
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék fémesíteni egy gab2100-at. Tudtok esetleg jófajta kitet ajánlani hozzá? (Elég ha csak a tok burkolat fém, szíj nem kifejezetten fontos.)
A ga2100 és a gab2100 méreteit nézve amúgy tökéletesen megegyeznek, igaz?
-
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy LCW-M170-1AER-el kapcsolatban. Egy hétig a sötét szobában volt az óra és most az analóg mutatók nincsenek szinkronban a (helyes) időpontot mutató digitális kijelzővel. A "jelkeresést" elindítva a másodperce szedő nem a gyárilag előírt "R" betűhöz lép, hanem "23 másodperchez" majd a keresés leállása után kiírja, hogy "GET" és ugyanúgy kb fél órás késést mutat. Nem tudom mi lehet a probléma, sajnos nincs magyar nyelvű kézikönyvem. Tudnátok segíteni? -
tboldi
nagyúr
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Ízlések és ficamok, nekem elképzelhető, hogy az utóbbi jutott. 🤷♂️
De akkor is bántja a szemem, hogy a bull
brabar vízszintes és ~45°-os részei nem párhuzamosak az órán semmivel.
Én úgy érzem, erről nem hiányzik semmi. Csak a bezelt tartó csavarok lehetnének feketék, de miután kiderült, hogy az alis csavarok elég silányak, letettem róla.
Luck Dragon:

-
-
@mriya@
őstag
válasz
Wanderlust
üzenetére
Tök mindegy te mennyiért vetted, ha most valóban kapható 30 ezerért.
Ehhez képest a 20 ezer+szállitás valóban a reális ár érte.
Szerintem!
-
andrew01
tag
válasz
Wanderlust
üzenetére
Emagon van 30ért... túl kicsi a különbség az új ár és a hirdetett ár között. Úgy vannak vele, hogy miért vegyem meg ennyiért, ha egy '~5öst rádobva' kapok egy zsír újat. Most vagy engedsz egy picit, vagy türelmes vársz egy nem alkumániás vevőre.
Ez a 24 meg egy kicsit alkura invitáló ár.. vagy fix24.900 (ez a türelemjátékos verzió), vagy 23ért hirdetném és akkor nem fáj annyira elengedni azt a 3-at. -
Wanderlust
tag
Sziasztok,
Hetek óta próbálok eladni egy Casio G-Shock DW-5600BB-1ER-t de mindenki 15-20 max 22.000 Ft-ot adna érte (szállítással együtt...) pedig az új ára 35.000 Ft én pedig 24-ért hirdetem. 1 órát viseltem kb., 1 éve vettem újonnan és szép állapotban van (ennyi használat után durva lenne ha lelaktam volna), minden papír, doboz megvan. Ennyire nem megy most a használtpiac vagy ezeknek tényleg ennyi az ára "használtan"?
-
jackal79
aktív tag
Szerintem jól néz ki. Ebből létezik eredeti Casio is vagy csak utángyártottak?
-
-
Ez annyira szubjektív , lényeg aki használja annak tetszen is .
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ezek szerint az esetek zömében nem?

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor 200 pro
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).