- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
@mriya@ #3806 üzenetére
A Casio azért csak Casio.
Nemrég volt egy full-full kínai,nagyon olcsó automatám,ahoz képest meglepően jó volt szerintem.
Bár 2 hét után eladtam mert nem Casio.( túl komoly benyomást keltett,nem vagyok ilyenekhez hozzászokva )
De a szerkezettel nem volt bajom,jól is járt,húzta magát,másodperc mutató ebben is nagyon tetszett ahogy folyamatosan kúszott,na meg a hangja. -
perge666
veterán
válasz
@mriya@ #3788 üzenetére
Ezt az ARW-320-at láttam YT videóban ahogy darabokra szedik,na én nem vállalnám be elég aprólékos munka.
30-40-et terveztem hogy még kiadnék ha tökéletesre megcsinálnák.
Mondtam is sógoromnak hogy honnan tudja a szervizes hogy nekem mennyit ér meg az az óra?
Megkérdezhette volna hogy mennyit mond rá,de szerintem semmit mert nem vállalta volna,nem hiszem hogy meg tudta volna csinálni ezért mondta amit.Szerintem van annyira ritka hogy ezt az árat be merjem vállalni érte. Van még sárgában is de nekem ez a piros tetszik.
A digitális része rendben működik,a szenzorok is mérnek,először nem gondoltam hogy az analóg javítás ilyen drága de mint írtam bevállalnám. -
Hasaggymeg
veterán
válasz
@mriya@ #2615 üzenetére
Az a tuti?...na közben beszéltem is velük, azt mondták felejtsem el, nincs hozzá alkatrész, ennyi idő után pedig jelentkezhet ilyen másodpercmutató leállás.
...van egy Citizenem (eco-drive) mely 1996-1997 óta ketyeg semmi ilyen probléma nélkül, vagyis aligha fogok újra Casiot venni.
...csak hát olyan emi a felsorolt követelményeket tudja bizony sokkal többe fog kerülni Citizenből.
-
Churpik
tag
válasz
@mriya@ #2590 üzenetére
LR 41 gombelem lázmérőbe 1000,- csere nélkül.
Q&Q órában elemcsere helyben megvárva 2800,- (SR626)
SR920SW elem munkadíj nélkül(!) 2000,- ("ember, ebben ezüst van!"). Mivel sokalltam, ezért elmentem a Sugár-ba. Ott csak 1500-ért adták. Nyertem egy sör árát.
Mellé kértem még egy SR626-ost, mivel a 2800-as elemcserét soknak éreztem. Majd magam megcsinálom. Az is 1500,-. ("De ez minőségi ám, nem kínai"). Közben sorban álltak mögöttem többen is, elemcserére várva.
Pepco-ban nálunk egy teljes hónapon át nem volt semmilyen gombelem. Semmilyen!
Casio kapcsán elhangzott a "Pesten 5000 alatt nincs már elemcsere sincs" mondat (Auchan, Maglód). Persze be kell küldeni a központba, csak ott csinálják meg. Átvétel csak hétfőn és szerda délelőtt, akkor jöjjek vissza és adjam le.
Pólus Center ugyanez, elemcsere szigorúan csak a központban, "helyben nem vállalunk semmit".
-
-
jeni
félisten
válasz
@mriya@ #1911 üzenetére
hamisítvány vagy után gyártót nálam ez a két óra toklétesen müködött,és pontos is volt, aztán egyszer a garanciális boltban (számla,blokk,jótállási papírt is kaptam) lehet a boltos -Somogyinak hívták benne volt a buliban (pár éve bezárt amúgy) ?ahol be lehetett adni ott az órás elkurta mert nem tette rá rendesen a hátlapot (hátlapi menetes) és befolyt a víz,illetve a J.L-t leejtettem azóta nem is használom mert lehet belül elmozdult valami, lehet nem sokba kerülne a javítása mert most találtam egy oldalt ahol lehet beszerezni óraszerkezetet hozzá az a 10-15 ezer Ft nem sok érte, akkor megjavíttatom.
ha 50-60ezer lesz a javítása akkor kukázom.egy húszast talán még áldoznék rá. -
N.otorious
senior tag
válasz
@mriya@ #1907 üzenetére
Itt azért már figyeltek, és swiss edition
Amúgy ha rákerestek a neten, kb román oldalakat hoz fel, tehát alapból nem valami svájci nagy márka, csak fogtak egy raymond weil-hez hasonló nevet, ráírták, hogy swiss, és eladták drágán. A cikk amit linkeltél...nem hinném, hogy hamisítvány, hanem inkább egy kínai óra drágán. -
jeni
félisten
válasz
@mriya@ #1898 üzenetére
megnéztem még 1x
Jacques Lemans-(1-956) erre nem találom a gyártót,csak minőségi órának nevezik.de így utólag lehet már hamisítványnak nézzem.
ugyanis most még jobban megnézve Taichymeter felirat van az óra belső oldalára írva,amiról fogalmam sem volt,hogy ilyet tud az óra.
anno mindkettőt a Vajda Hunyadi várban megrendezett óra kiállításon vettem,nem bazár volt és nem használt zsibvásár anno.
a másikra ami Swiss made
az valóban Svájci az a Rosseau Raymond -
herrká
senior tag
válasz
@mriya@ #1783 üzenetére
Köszönöm a segítséget! blg-nek és N.otorius-nak is. Bár én nem mernék a "mindenre is jó" WD-40-el nekiesni.
Rákeresek a Set-Compra. A link nem nyílik meg.
A +2 óra teljesen eltűnt! Bármilyen időzóna, az 1 után a 3 jön... Ennél az esetnél is be voltak ragadva a gombok. Teljes erőből, idegből nyomkodtam őket. Lehet, valami kombinációt sikerült előcsalni akkor, mert a 2-es eltűnt.
-
-
perge666
veterán
válasz
@mriya@ #1458 üzenetére
Na közben megtaláltam,igaz nem 106 hanem 107.
Kvarc mechanizmus
Ez az óra kvarcmechanizmussal rendelkezik, ami nagyfokú precizitást biztosít. Ez a modell akár 2 évig is garantálja a megfelelő működést elemek nélkül!
[link]
Fröccsenés elleni védelem,akkor ez nem is búvárkodásra szánt mint a 106?
Pedig 200méter van ráírva. -
-
-
-
-
Ha jól tudom naponta egyszer teszi, nem? Az első két képen látni az RCVD feliratot....igaz alig kivehetően, de látni. A harmadik kép szinte 2 perccel a kibontása után készült..így talán nem csoda.
De elvileg nem is kellene állandóan szinkronizálnia, nem?Az órás topicban vagy itt nem tudom, de hülyeséget mondtam....az aranyszínű sem írja ki folyamatosan, hogy RCVD. Elég gyakran látom rajta, de nem folyamatosan. Arról is tudnék olyan képet lőni a nap tetszőleges időpontjában, hogy épp nem szinkronizál(t).
Vagy ez miért baj?
-
kislaci
senior tag
-
Šolaire
veterán
Köszi hogy ennyit feltételezel rólam hogy ennyi eszem van.
Az ilyen alkalmakkor kikapcsolom a sig funkciót, nekem a mindennapokba jól jön, te nem szereted szerencsére nem vagyunk egyformák!!! Nálam temetés esküvő egyébként is alap pl telefon kikapcsolás. Vagy te azt is mindig némított állapotba használod hogy ha egy évbe egyszer elmész színházba meg ne csörrenjen???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest