- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
jackal79 #3379 üzenetére
Nagyon köszönöm hogy megosztottátok, mind a kettőtöknek!
Szerintem én is imádni fogom, akármelyiket is választom végül, a többi órám megmarad alkalmi viseletnek
Gyerekkoromban volt egy nagyon hasonló Casio órám, szerintem az nem G-shock volt, hanem valamelyik mezei változat, de nagyon szerettem.
Ezt most megláttam és egy pillanatra visszarepített oda. Amiket meg olvasok róla... funkcionalitást tekintve, a tökéletes óra, ennél többre egyszerűen nincs szükség. Nem kell félteni folyamatosan hogy odaütöd valahova, hogy most sikerült-e megkarcolni.
Jackal, a 2-3 mp az durván jó szerintem! Betekintési szögre én nem is gondoltam, nem ugyan olyan kijelző van bennük? Mármint láthatóságra?
Kecsua: De az a 8 hónap kikapcsolt kijelzővel értendő szvsz. Amikor sötét helyre teszed és lekapcsol.
-
-
törölt tag
válasz
jackal79 #1521 üzenetére
Szerintem nincs egetrengető különbség a menetes hátlap és a csavaros között. Mindkettő ugyanúgy védi az órát, tömítés mindkettőnél van. Kicsit minőségibb érzés, bár nyilván ebben benne van marketingduma is. Annyi, hogy picit magasabb így az óratok (12,7 mm vs 13,5 mm), picit nehezebb az óra (52 gr. vs 74 gr.), de nem zavaróan.
Ja, és az 5600-os a sima csavaros hátlappal érkezik, csak az 5000-es szériának menetes.
-
SOAD19
addikt
válasz
jackal79 #1490 üzenetére
200m-ig vízálló, azaz bírja. A régi dw-5600BB-emnek semmi baja nem lett a sós víztől pár éve, és idén se a casioakomnak (ga-2110). Amennyiben a tömítés rendben van, akkor nyugodtan lehet akár vízi sportolni is az órával. Csak Gschockokról beszélünk... Az aksi vélhetően cserélhetőek lesznek később is, ha jól rémlik a kollégák szerint 10-15 évet is kibírhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest