- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
perge666
veterán
-
@mriya@
őstag
-
laci1892
őstag
válasz
xcvbxcvb #1450 üzenetére
Igen azt néztem hogy ez " csak ". 44-es. Az azért nem nagy. Szerintem valahol pont a vállalható méret. Ettől van nagyobb is nekem, meg kisebb órám.
Először búváróra jellegű órák közül a lorus automata verziója volt ami érdekelt meg a pagani design. Loruson még gondolkodom, de a paganira több külföldi oldalon panaszkodnak hogy változó a minőség. Van akinek nagyon jó, meg volt aki arról számolt be hogy rozsdásodik a fémszíj 2 hónap után 🧐
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
xcvbxcvb #1331 üzenetére
Igaz, attól csak nem lesz baja a Casio órának, ha a dobozában áll
Későbbiekben még jól jöhet és hordom majd 1x. (vagy majd eladom)
Doxa az kvarc.#1334 @mriya@:
Akkor marad ahogy a dobozból kivettem, később még használom majd, mert azért vettem tetszik és jó (akciós) áron volt, annyiért meg ajándék. -
ricsik
őstag
válasz
xcvbxcvb #1319 üzenetére
Az én 5610-esem kb minden másnap veszi a jelet.
Manuálisan egy gombnyomás, majd otthagyod pár percre mozdulatlanul.
Körbeviszed a lakásban, házban így, biztos találsz olyan helyet, ahol jobb a jel.
Nekem a nappaliban az ablakban nem fog jelet, a mellette 3 méterre lévő szobában a szekrényben az ablaktól 2 méterre az órás dobozban meg fog.
Az tény, hogy a bt gyorsabb.
Én pl szeretem nézegetni melyik mikor tudott szinkronizálni.@mriya@
Nagyon sok órám van, de a legtöbbet a 5610-et hordom, lehet egy komolyabb kockára is be kéne nevezni. Kár érte, hogy neked csak porosodik. -
tboldi
nagyúr
válasz
xcvbxcvb #1009 üzenetére
Remélem, ezek jobbak ilyen szempontból.
Kifejezetten az arany-ezüst színűt keresem, tök véletlenül bukkantam rá, de azonnal beleszerettem, annyira ‘80-as évek.
Ma 3 üzletben is megnéztem Mosonmagyaróváron, de mindenhol csak A168 van, illetve egy helyen volt csak egy szürke 158-as. Hétfőn megyek Győrbe, akkor majd útba ejtem a Bajcsy-Zsilinszkyt, meglesem ott is az órás boltot. Aztán C tervnek még mindig ott a netes rendelés.
………………………Amúgy üdv mindenki!
Különösebben sosem érdekeltek a karórák, csak egy 44 mm-es Apple Watch Series 4-em van Nomad bőrszíjjal, de ahogy írtam is, nagyon megtetszett a fenti Casio, így találtam erre a topikra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest