- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pszihonaranc #2271 üzenetére
Köszi szépen, nem ismertem őket.
-
válasz
Pszihonaranc #2249 üzenetére
Király, köszi szépen! Az komoly, hogy megbízható a bolt ugye, nem poén vagy szarkazmus? Pont ezt keresem.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Pszihonaranc #2249 üzenetére
Nem vészes az ára. Többre számítottam.
-
-
erdey_a
addikt
válasz
Pszihonaranc #2239 üzenetére
rendelek én magamnak, csak nem találok megfelelőt...
14mm széles a szíj, de 14\14-es toldót nem találok -
erdey_a
addikt
válasz
Pszihonaranc #2227 üzenetére
és ilyesmi egy random órásnál vajon elérhető?
-
laci1892
őstag
válasz
Pszihonaranc #2235 üzenetére
Képen visszanézve egyébként igen nagynak tűnik. Ennyire azért nem nagy valóságban. Aztán lehet csak én érzem így.
-
laci1892
őstag
válasz
Pszihonaranc #2233 üzenetére
-
laci1892
őstag
válasz
Pszihonaranc #2231 üzenetére
Hm...., Változó. Volt rá már példa hogy 30 perccel előtte
De arra is hogy 2 órával előtte.
Viszont a jobb időt is képes jelezni. Hisz nem csak lefelé eshet hirtelen a légnyomás. -
laci1892
őstag
válasz
Pszihonaranc #2226 üzenetére
Igen használom az érzékelőket 😁😁
A hőmérőt is lehet kalibrálni. Felvettem az órát, majd 3 óra bordás után beállítottam egy pontos hőmérő értékéhez. Nyilván ez így sem pontos. De egy körülbelüli tájékoztató jellegű adatot ad Nekem. Jellemzően 1,5 -2 fokos tévedéssel ad pontos infót így is. Azért ennyi a tévedés, mert a saját tested hőmérséklete sem mindig ugyanaz.
A magasságmérőt is használom. Utoljára prédikálószéknél használtam. A magasságot barométer alapján számítja. Ezért túrázás előtt mindig kalibrálni kell egy viszonyítási ponthoz. Például netről lenéztem mekkora Dömös Tengerszint feletti magassága. Kalibrálod és GO
1m pontossággal tudta megmondani nekem a magasságot. És van egy funkció is benne ami jelzi a színt emelkedési sebességet, valamint a szint csökkenést is, valamint az aznapi legmagasabb és legkisebb magasságot is.
Na a viharjelzés pedig....
Ez nekem 100% pontos. Mindig!
Ez úgy működik hogy, ha egy adott helyen vagy... És ha nagyon nem változtatod a pozíciód magasságban szignifikánsan... Akkor megfigyelhető a légnyomás változás az órán ( jelzi ), ha hirtelen esik a légnyomás gyorsan rövid idő alatt .... akkor általában lehűlés és / vagy vihar várható. Ez a hirtelen légnyomás változásra állítható be az óra. Minél nagyobb az esése a diagramnak annál nagyobb vihar / lehűlés jön.
Nekem idáig 8/8 mindig bejött.
Nekem nagyon bejöttek ezek a funkciók.
Az Ákos szett pedig... : Nekem is van most egy ga2100, visszajelzéseket nézd meg a hozzászólásokban.
Én úgy tudom / láttam hogy standard 22mm a csatlakozás. De este megnézem. -
perge666
veterán
válasz
Pszihonaranc #2226 üzenetére
Ez az időjárás előrejelzés engem is megfogott.
-
laci1892
őstag
válasz
Pszihonaranc #2221 üzenetére
A két óra ugyanaz. Csak az egyik solar a másik nem. Egyébként... Alin nézz körül. Van hozzá fém oak készlet.
De ami beszarás hogy, számlapot, mutatókat de még belső rámát is vehetsz hozzá kismillió különböző színben stílusban. Rengeteg féle fém szett ( szíjjal) van hozzá. Aprólékosan teljesen új kinézetet lehet adni az órának.
Nem kell tudnod szét szedni Neked vagy összerakni, ha nem értesz hozzá nem kell félni. Vedd meg bátran azokat az elemeket , amik Neked tetszenek. Aztán irány Budapesten a setcomp. Nagyon jófejek a srácok és profik. Összerakják Neked a Legot, ha kell
-
laci1892
őstag
válasz
Pszihonaranc #2222 üzenetére
G shock gwg 1000 tudását hordozza magában, elegánsabb köntösben. Fantasztikus módon szerettem meg az elmúlt időszakban, mivel olyan mint egy svájci bicska. Épp csak a kezden
Az érzékelők kifejezetten jól működnek benne. A magasságmérő igen - igen pontos. Tetszik az is hogy belehet állítani rajta hogy értesítsen ha vihar várható ( légnyomásból kalkulál.... Egyébként látványosan pontosan ).
Plusz a számlap leolvashatósága nagyon jól meglett csinálva a 3D hatású számlap miatt, valamint a tipográfiája miatt. Nem volt még olvashatóbb órám, mint ez.
Azt mondom idáig minden forintot megért.
Egyedül talán a mérete az, ami nem mindenkinek tetszik. Szerintem a 47m tokátmérő nem kicsi, nekem legalábbis jó. Azonban aki a kifejezetten nagy órákat szereti, annak ez lehet kicsi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- Légies iPhone halvány színei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest