- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Nekem az volt a másik nagy esélyes az Apple Watch Ultra 2 mellett, pont azért amit leírtál. De sajnos/nem sajnos az Ultrát elég jó körülmények között kaptam el+plusz a kényelmi funkciók miatt is arra hajlott a dolog, ezért lett az. Persze nem bánom azt sem hogy így alakult, de a Garmin "órább" óra, az tuti. Alapból hogy nem kell okostelefon hozzá' hogy beüzemeld...
Mellette azért van GW-9400, GPR-B1000, 89' Chronomat más márkától ugye, meg egyéb igazi karórák is vannak hogy ne tekintsen senki sem elvetemültek.
Szerintem a Garmint sem fogod megbánni.
Eléggé off lett, sry
A végére, hogy ne legyen annyira off. GPR1000 vagy 2000?! Nekem azok is... -
zsoltzsolt
addikt
Nekem a 8 db Casio +2 másik óra 200 alatt van van (emlékeim szerint), azonban ezt is túlzásnak tartom néha. Azt gondolom van értelmesebb dolog is.... néha azt is gondolom, hogy unatkozik az emberiség és az üresség ellen valahogy így próbál tenni (lehetne értelmesebben is)
-
SOAD19
addikt
Túl sok... Bár, ha jobban belegondolok, anno mikor kezdtem ('17-ben), az volt tervben, hogy veszek 2-3 kicsit minőségibb, drágább (az én pénztárcámhoz mérve, olyan 2-300k-ért) órát, és elleszek velük. Aztán a kis csuklóm és finnyás ízlésem miatt nem nagyon találtam tökéletes órát, és beestek olcsóbb darabok is, és már 7 óránál tartok. Összegben kifejezve már közelítek az 1M-hoz...
Tavasszal csináltam róluk egy videót, de elég gagyi minőségű lett (nem a megszokott app-pal csináltam, és utólag vettem észre, hogy a stabilizátor ki volt kapcsolva), de azért itt van, mert nincs olyan képem, amin mind rajta van). [link]
Azzal szoktam nyugtatni magamat, hogy mivel egész évben bicajjal közlekedek, így megspórolom a bérlet árát, ami kb. egy 100-as lenne éves szinten. Az óráim közül 5 is kb. ennyibe került egyenként, és tavalyt leszámítva '19-től évenként egy órát vettem. Ráadásul cigizni se cigizek.
Még nagyon max 2 órát veszek (OCW-S400 az egyik esélyes), legalábbis most ezt mondom. -
perge666
veterán
Én kicsibe játszok,az én 9db órám majdcsak kijött 250 000 ft-ból amik jelenleg vannak.
Volt tervben drágább óra is,de melóban válsághelyzetben vagyok így jegeltem a vásárlásokat...............
Amik régebben voltak óráim,azok is ilyen 10-20 ezres kategória.
Én tudok örülni egy olcsóbb,szép órának is. -
andrew01
tag
: )
és ha csak kis betekintést tehettünk volna a jövőbe, hogy milyen értékesek lesznek majd az új állapotú 80as és 90es évekbeli Casiok... akkor lehet mindenből duplát vettünk volna - egyet melyet élvezettel hordunk, egyet meg a jövő gyűjtőinek.
lugosi - Sok mindent tud, de napelemet azt nem. -
-
Pszihonaranc
senior tag
Szia!
Tessék itt van
Megbízható, magyar bolt. Remélem ezt kerested
(van több színben is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Renault, Dacia topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kompakt vízhűtés
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest