- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, hogy ki volt, írtam is neki,.hogy mi érdeke volt benne. Eskü ezek után kirakom az órát oda 1ft induló árral!
Csak azért megy a gyűjteményből, mert szereztem helyette egy másikat, ugyan olyat, csak az új az NOS, ez meg inkább csak mint állapot.
így mind a kettő Tic-4 órám NOS lesz:
-
retesz147
addikt
Ez egy bonyolult téma.
Eddig irodai munkát végeztem, automata órák, Xiaomi okosóra felváltva hordása volt a napi rutin.
Most zajlik épp a munkahely váltásom, építőipar-villszerelés egyik alfaja lesz sok tereppel, ahova se az automaták, sem a Xiaomi nem jó, mert fémből van (áramütés veszélye, sérülékenyek).
Viszont kellene okosóra. Első, amin megakadt a szemem az az említett Casio volt .
De még kicsit tapasztalom, hogy egyáltalán lesz e jogosultsága az órának (bármelyiknek).Ha veszek is, jauár, február környékén, most csak nézegetem, képbe kerülök.
-
retesz147
addikt
Szép! Gratula!
Nekem egy cca 15+ éves Oceanus OCW-520tde-1avef van.
Nagyon büszke vagyok rá, de már OldTimernek minősítettem, már csak dobozban pihen, de 10 évig napi hordós volt.
Egy, sajnos elveszzett, Twincept Worldmap Databank ABX-53-1-et váltott.Most gondolkodom ezen a DW-H5600 modellen.
-
Szatee
kezdő
Néztem én is ezt de nekem sem bejövős ez a műanyag... Elég gagyinak tűnik, nem egy ProTrek kategória...
Viszont a szoftverét átültethetnék a GA-B2100-ba ha már elvették a jobb oldali kis mutató funkcióját, hogy az aktuális napot mutassa.
A GA csak a dátumot vagy a napot képes kijelezni, a kettőt egyszerre nem, pedig annak is van ilyen pontmátrix kijelzője és a ProTrek-hez hasonlóan az is ki tudná jelezni, hogy "milyennapvanéshányadika" -
-
V-I-D-A
aktív tag
-
Felesleges ebbe energiát fektetni. Nekem is van olyan kollégám, akinek annyit mondtam, csak hallgassa meg a Puzsér - MP interjút. " Én azt az asszonyverő buz°t még nem hallgatom! "
Ok. 🤦Amúgy már a Troller Nev is mindent elmond, nem kell ebbe több energiát fektetni. Hagggggyuk.
-
-
Köszi! Hmm, akkor lehet nem kockáztatom az ár miatt egy olyan modell esetében amit itthon is meg tudok szerezni hasonló áron.
Viszont láttam pár érdekes cuccot...amit itthon még nem...aztán kiderült, hogy mégis elérhető itthon is.
Például a G-B001MVE-9JR....csak a japán ára 85 ezer ft kb., itthon meg 122
Vicces kis órának tűnik ezekkel a cserélhető/leszedhető cuccokkal. (YT videó)
Komolyan elgondolkoztam rajta.
-
-
MaxxDamage
félisten
Nem ezt vártam tőle...de nem az órával van a gond, hanem az applikációval.
Direkt olyan helyen volt, ahol érte fény is, így mindig ellenőrizve volt, "fullon" volt a töltöttség. Most egy ideje nem néztem már (ez volt a baj) és fullra le is merült. Ezt nem értettem hogyan is. -
MaxxDamage
félisten
Sajnos full zero.
Csatlakozni sem tudok.
Mostani telefonon nem is volt rajta a program, az a telefon már nincs meg.
Fényre tettem délután, de nem töltődött semmit.
Elő kell keresnem a használati doksiját, mert full hülye vagyok hozzá.
Amúgy azt tudom, hogy a fényre téve töltődni kellene.
Mikor kitettem fényre, akkor a másodperc mutató vissza ugrott a 12-es mutatóról (11 és 12 közé) és ennyi volt, előtte mind2 mutató a 12-esen állt.Délután a szekrényből kivéve:
Szoktam nyomni egy gombot és be is állt minden az épp aktuális timera. (most semmi)Fényre kitéve: (nap nem sütött)
Mit lehetne tenni vele?
Asszem még garis... -
-
-
-
törölt tag
Igen, de nagy csuklójú embereknek való. Meg a marketing itt is kiválóan működik: úgy készült a videó, hogy mindkét mutató fent van. Amikor lent vannak a mutatók, akkor pont semmi nem látszik a digitális kijelzőből. És ezen még az sem segít, ha van a nézet mód mikor gombnyomásra egyenesbe állnak.
-
SOAD19
addikt
Na, végre, csak megérkeztek a spring barok. Kicsit trükkös volt a szíj csere, kicsit bénáztam. A quick release-s spring barok fülei, karmai, gombjai nem állnak ki a végszemből, hanem síkban vannak azzal, így nem lehet két ujjal összenyomni. Úgyhogy úgyanúgy pöccintettem be őket, mint más, normál sb-oknál, azaz az egyik oldalt behelyezem a helyére, majd a másik oldalon a spring baron benyomom a sb peremét, karimáját ezesetben a gombot, és helyére pattanintom Vagyis nem sok értelme van a két oldali gombnak, mert így is segédeszközt kellett használnom. Ha kiállnának 1-1 mm-t a gombok, akkor használható lenne, de így, hogy síkban vannak kissé használhatatlan.
A setcomosok teljesen korrektek voltak, elnézést kértek és megköszönték a türelmemet júliusban és most is, mikor hívtak. Ingyen küldtek 4 db-ot .Itt egy gyors videó, nekem igencsak bejön acél szíjjal is: [link]
Még jó, hogy nem adtam el tavaly, pedig még meg is hirdettem. Kicsit nagynak találtam és mintha kicsit nyomott is volna. De végül maradt, és azóta,p ez van rajtam a legtöbbet, szerintem.
#2395 PaksiPeter
270 fontos árat találtam, nem kevés, az tény, de nem is annyira irreálisan magas. Tőlembármisok minden kitelik, ha valami nagyon megtetszik. -
ricsik
őstag
Jó darabig annyira irritált, hogy nem tudtam végignézni egy videóját sem, aztán elkezdtem egy kicsit más szemszögből figyelni és egész emészthető, néha még szórakoztató is. Nem mindennapi és egyedi az biztos. Szerencsére csak a show kedvéért őrült, amúgy nem annyira, rájátszik rendesen.
A Dávidnál ez nekem sosem tűnt fel, sosem volt irritáló nekem. Kicsit okostojás forma, de van hozzá tudása is. -
andrew01
tag
Jaja.. amúgy itt jön elő a kommunikáció. Amúgy a sokadik ilyen story, ahol a hosszú várakozás után valami nem stimmel, mármint más cégekkel is, pl. másik topicban az Orientes esetek.
laci1892 - Pár hete volt a kezemen ez az óra : ) Nagyon karakteres kis (nem kis) Casio..
rajtam nem festett jól, de a rokonom nagyobb csuklóján igen jól mutat!
-
andrew01
tag
A kialakításból indulva azt gondolná az ember, szükségszerűen jár hozzá... nonszensz, hogy kihagyták, vagy legalább megkérdezték/jelezték volna bármilyen formában, hogy nélküle értendő a termék. Én még azon is elgondolkodnék, hogy visszaküldjem nekik a terméket és pénz vissza, ha már ennyire tojnak a vevőre. Pláne, hogy alin tényleg van alternatíva kevesebb mint féláron.
-
perge666
veterán
Nem rossz,de nem az én ízlésem.
Nekem az alap G9300 jön be nagyon,csak félek tőle hogy nagy lenne a kezemen.
A GA-B2100 az én méretem, / picivel nagyobbat is elviselnék a kezemen /szeretem is de vágyok egy Mudmanra,de nem tudom miért.Semmivel jobban nem használnám ki mint a mostani órámat.
-
SOAD19
addikt
Ez meg blaszfémia
:
"Itt a szerelmesek napja. 🥰Ilyenkor sokan virággal, édességgel, vagy egy romantikus vacsorával kedveskednek párjuknak, azonban mi sem jobb meglepetés, mint egy páros óra, melyet egész évben közösen viselhettek. 💞 A LOV-20B-4 órák szíján és számlapján Curtis Kulig ikonikus ‘love me’ graffitije által ihletett mintázat látható.
Jelöld meg azt, akit szívesen meglepnél vele! 💌"
-
törölt tag
Mai napig bánom, hogy pillanatnyi elmezavaromban eladtam a Rangeman-emet...Marha kényelmes volt az én csuklómra.
Idén 40 éves a G-Shock, a watchuseek-en sokan várják (én is) az új Rangeman-t. Kíváncsi leszek rá, de ha sokat kell rá várni, lehet, beruházok egy ilyen "hagyományos" 9400-as sárga-feketére.
-
_csocso_
senior tag
Én is gondolkodtam ezen a két órán, ha teheted vedd meg most, inkább lesz 1$ 500JMF, mint 300. Nagy baj lesz akkor a világban, ha a tiéd jön be. ..( "csak" 20-25%-ot kell gyengülnie hogy összejöjjön, vezêrünk pedig nem akar €-t, legyen mit gyengíteni a "verseny képesség" miatt.)
-
paci88
tag
Nem sorjás szerencsére. Minden porcikáját átnéztem, átforgattam, mozgattam kibontás után. Úgy néz ki semmi hiba, gyártási hiba nincs. Ezért szeretem ezt a fórumot, mert segítőkész emberek vannak itt mint ti, akik nem meggyőzni akarnak csak felnyitják a szemem, hogy más opció is lehet jó
-
paci88
tag
Ez igen. Köszönöm a részletes véleményt👏🏼
Sikerült is elbizonytalanítani ezzel a kék színnel.😅
Baromi jól mutat így fotózva, ami nem műtermi fotó. Egyébként ez lesz az első G-shock órám, szóval totál bizonytalan vagyok a színnel kapcsolatban. Lehet a fekete lenne ideális kezdésnek. Tudom, tudom ezt nekem kell eldönteni, de na…😁 -
-
tboldi
nagyúr
eBay-ről a legolcsóbb is szállítással együtt cirka 50k, amire még itthon jön az ÁFA és a vámkezelési díj, így durván 65k-re jön ki. Innen már tényleg nincs messze a komplett óra. És ha eladható a szíjcsere után is nyomott áron, akkor valamennyi vissza is jönne. AirPodsszal csináltam már hasonlót.
De köszi, majd dobok nekik egy emailt.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged