- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew01
tag
Én azt tartom kizártnak, hogy egy kis proaktivitással ne lehetne ma már utána járni dolgoknak, ha már a saját szemünknek sem hiszünk két példa alapján sem... ezért pár perc utánajárással egy 3. és 4.(alsó kettő egy videóból kiemelve)példa is:
Vannak szögek, sőt pont, hogy extrém dőlt szögek amikben kontrasztosabb, de szemből és sok egyéb szögben viszont ilyen.
Vagy marad a kevésbé valószínű forgatókönyv, rossz polcról emelték le az elemeket az első ezer darab kitárazásánál. Bár így lenne.
-
Oh, hidd el, meg akartam! De egyedül a Piros jött Pécsre a Répásy óra boltba, és Répásy Pisti megnézte nekem, a nagykerben is csak 1db piros van, a másik két szín meg sehol sem elérhető. Nem is értem. Ez nem egy limitált szériás, csak jó áron jött ki, 99$. Létezik, hogy a Casio ebből sem küld ide??
-
Sanyi.mTs
addikt
Aki magasnak tartja az elem csere díját, annak pár gondolat:
- a boltnak/üzletnek van bérleti és rezsi díja (nyitvatartási időben bármikor mehetsz),
- alkalmazotti bér
- eszközök
- raktár készlet (pl. elemből)
- tulajdonos haszna.Ha otthon főzöl, hasonló a helyzet:
- egy hely, ahol főzöl (lakás, ház, albérlet, stb)
- megveszed az alapanyagokat
- feldolgozod (munkadíj)
- eszközök beruházása (kés, vágódeszka, edények)
- energia felhasználás (gáz, villany), majd víz (kajához, mosogatáshoz)amúgy már én is magamnak cserélek elemet az óráimba.
-
SOAD19
addikt
Most ránéztem, hogy milyen elem kell az órámba: SR726W.
Kérdeztem ma, hogy milyen márkájú elem került az órába, és SEIZAIKEN(SEIKO)-t mondták. Ha jól látom, ezen az oldalon, amit linkeltél 310 Ft-ba kerül darabja, ami nekem kellett, azaz 620 a kettő. Én pedig 5,6k-t fizettem. Hát...Azt hittem, hogy jóval többe kerül az elem, ha már ennyit elkérnek. Kicsit elkapkodtam a dolgot, nem gondoltam, hogy ennyibe fog fájni (1,5-2k-ra tippeltem). Többet lehet én se fogok elemet cseréltetni.
-
Fall-N
veterán
Esetleg a kronométeres srácoknak kellene írni e-mailt. Dávid biztos tudná, de van egy olyan érzésem, hogy a teszt daraboknál sincs kiütve sorszám. Esetleg prototípus lehet vagy márkaboltoknak teszre, ami hivatalos módon nem értékesíthető (Not for sale). Az biztos, hogy disznóság van mögötte. A magyar gari hiánya még érthető, ha valaki kint vesz valamit, akkor ugyanúgy kintre szól a garancia. De kiütött sorszámmal biztos elhajtanák az embert a Casio hivatalos magyar importőrénél. Egy órás sem tart sorszám nélküli órát még kirakatba sem. Azt nem mondom, hogy lopott, de nagyon szürke zóna.
Esetleg még az ugrott be, hogy a selejteket a gyárban így különítik el és valaki felvásárolja ezeket olcsón, majd kilegóz belőlük egy órát.
-
Lézerparaszt
őstag
Ezt találtam én is, csak hát nem úgy kell csinálni mint ahogy benne írja. Az internet bugyraiban találtam valakit aki linkelt egy orosz videót, és ott úgy csinálta hogy nyomva tartotta az adjustot a csipogásig, viszont nem engedte el, mert ha tartja tovább akkor van egy második csipogás is később, és utána lehet állítani. A manual csak 1 csipogást írt, így nyomkodhattam világba
Az automata beállítás még mindig nem megy de legalább már manuálisan sikerült belőni.
Egy kis más: Van valakinek tapasztalata ilyen napelemes modellekkel? Mennyi ideig bírja az akksi mielőtt végleg meghal?
-
kislaci
senior tag
Én beszéltem a setcomppal, képet is küldtem nekik, azt mondták eredeti az óra, a kiütött serial az óra továbbadasánál hátrányt jelenthet, illetve gariztatásnál, de még nem láttak ilyet. Kérdeztem, hogy miért üthették ki, erre nem tudtak vagy nem akartak válaszolni.Egyébként timestore órák Magyarországon nem gariztathatók. ( úgy vettem le a szavukból, hogy ha rajta lenne a sorozatszám akkor sem, a garit a timestore áll kell intézni)
Gyanítom ezért olcsóbbak. -
-
Nimda
addikt
Igaz, de az új szerkezet nagyon sok látványos funkciót nem hoz. Itt van pár különbség a régi modulhoz (3159) képest:
Automatikus LED háttérvilágítás • Állítható 1,5 vagy 3 másodperces megjelenítés • Állítható dátumformátum és állítható nyelv • 5 világidő beállítás (48 város), 31 időzóna.
Gyakorlatilag megkapta a BT -s modul tulajdonságait, BT nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest