Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Fluktuáció a Xiaomi 17 család tagjainak számában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
csabecko
üzenetére
Szia!
Vakuból mindenképpen az 580EX II-őt vedd, jóval gyorsabb és erősebb, mint a 430-as. Templomi képeknél nagyon kell az erős vaku.
Ja, mindenképpen vegyél hozzá egy fényvetőt, a beépített gyenge. A két obi közül még egyikhez sem volt szerencsém a gyakorlatban, de ahogy a tesztekből és a véleményekből hallottam, a 17-85 IS nem egy jó optika (erős CA, torzítás, stb.).
Én inkább a 17-55 IS-t venném helyette, szignifikánsan jobb darab. A 28-135 átfogás szempontjából jobb, de a 28 mm-es kezdés néha kevés, amikor már nem tudsz hova hátrálni, hogy mindenki beleférjen a kompozícióba.
Nekem egy ugyan 28-75 F2,8 Tamronom és egy 70-200 F4L Canonom van, de én inkább színpadi képeket készítek, így ott megvan a megfelelő minimális távolság. Esküvőfotózáshoz általános szabály, hogy minél fényerősebb obikat vegyél, sosem tudhatod, mikor kerülsz mostoha fényviszonyok közé...
Egyenlőre ennyi juttott eszembe hirtelen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Villanyszerelés
- DUNE médialejátszók topicja
- EAFC 26
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ja, mindenképpen vegyél hozzá egy fényvetőt, a beépített gyenge. A két obi közül még egyikhez sem volt szerencsém a gyakorlatban, de ahogy a tesztekből és a véleményekből hallottam, a 17-85 IS nem egy jó optika (erős CA, torzítás, stb.).
Én inkább a 17-55 IS-t venném helyette, szignifikánsan jobb darab. A 28-135 átfogás szempontjából jobb, de a 28 mm-es kezdés néha kevés, amikor már nem tudsz hova hátrálni, hogy mindenki beleférjen a kompozícióba.
Nekem egy ugyan 28-75 F2,8 Tamronom és egy 70-200 F4L Canonom van, de én inkább színpadi képeket készítek, így ott megvan a megfelelő minimális távolság. Esküvőfotózáshoz általános szabály, hogy minél fényerősebb obikat vegyél, sosem tudhatod, mikor kerülsz mostoha fényviszonyok közé...
Egyenlőre ennyi juttott eszembe hirtelen.