- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atla
senior tag
válasz
deadwing #4494 üzenetére
Veletek vagyok! Szoktam néha hányni az egésztől is.2021-re ott tartunk,hogy a többiek pingjét ki se irja a játék ,mert minek azt. Örülj hogy játszhatsz hülyegyerek.
Egyik körben egész jókat megyek következöben esek bukok. Aim assist tl lett tolva szerintem,pedig az MW-ben tökéletes volt,persze az is lehet ,hogy a több töltény amit bele kell pumpálni a másikba ,miatt érzem ezt. De ez is olyan ,hogy mintha a fele tárat nem is számolná amit kilövök,enemy meg úgy lő le,hogy csak pislogok. -
BandiHUN
veterán
válasz
deadwing #3129 üzenetére
Ugyanez,én csak felmérgeltem magam,11-29 lett a "legjobb" eredmény,és ilyen kis semmiházi,alap emblémás fosoktól,mellé ilyen,hogy 44 meg 53. szintű emberke???Komolyan 2 órát játszottam,pontok hasonló,mint a 2-3as K/D-nél,dolgoztam sokat,eredmény: MÁSFÉL szint+tier skip még ennyi se,ez valami vicc??
Dugig van ugrabugra überprofival a játék,mintha most mentem volna az első napomat,folyamatosan dobálták ránk a napalmot,már spawnon megjelenve kigránátoztak,birka volt az egész csapatom,senki nem foglalt pontot,se UAV,semmi,lapítás,komolyan az egyetlen dolog,amit csináltak...Talán ez bosszú az 1.5-ös winrate-mért vajon?0.99 a K/D-m,szerencsére csak 1 századot romlottPlusz kijött a szokásos zöldpetty-bug is,remélem jön a rohadt clear all gomb megint.Nagyon vacak lett a játék,és minden kör után 40-60 mp-ről számol vissza,addig kellett várni csak az összeszedett lobbival is,hát rohadtul meg fogja érni a dupla xp,kör után is látszik homályosan,hogy beballag a képbe a katona,jönnek a statok,stb...
Hát ezzel a free-vel lehúzhatjuk magunkat a retyin.Mégha 70 nap is van az első seasonra,akkoris.Dupla meg tuti nem lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest