Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ent

őstag

Amit a #882 hsz-ben felvetettem, az mind kérdésként már felmerült sok ts-re járó tag esetén. Boci volt az első: "Mi legyen a saját mapunk?", Andris: "Tényleg kellene stratégia". Ezek a szavak mind alapító tagok szájából hangzottak el! Tehát olyasmit szeretnének, amit még nem csináltak... Ezért gondoltam, hogy néhány ötletet felteszek ezzel a war-ral kacsolatos kérdések végett. Hiszen erre utalnak, hogy warokat szeretnének! Ha nem félreértettem! :B

Azok a kérdések, amiket feltettem, azok mind szükségszerű ha war-okat szeretnétek. Ezekben elég sok tapasztalatom van, de lehet másnak is a tagok között és szerintem ő alá is tud támasztani! Őszintén a 8 tag közül szerintem 95%, hogy mindenki ráér hétvégén este egy lebeszélt war-ra. Ebből később probléma lesz, hiszen mindenki szeretne egy jó szórakozáson részt venni, ha csak héten egyszer!

Én ezért is mertem feltenni akartok e megbeszélt war-okat vagy sem. Ha igen, szükségszerű megbeszélni ÖTLET-ként feltett kérdéseket! Nem kell lehurrogni senkinek, értelmes témát vetettem fel, nem badarságot... :U

Andrisnak minden tag küld egy PÜ-t: benne: Igen, akarok wart! vagy Nem, nem tartom szükségesnek a wart! Szerk.: határidő ma este 21 óra, Andris (előre is köszi) meg elküldi mindenkinek a többség által megszavazott eredmény: Igen, beszélnünk kell a warrol! vagy Nem, nem lesz warozgatás!

A lehurrogást meg mindenki tartsa meg magának, pont! :P

Új hozzászólás Aktív témák