- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
nekem meg ez

-
Gergello
addikt
-
Rabbyt6
csendes tag
Hi!
Van egy kis gondom a játékkal..
Eddig megvolt a fix 90 fps.. De kb 1 hete nagyon sokszor leesik az fps-em 2-5 körülire, ez mitől lehet?
A melegedést néztem de az nem lehet mert amikor bekapcsolom a gépet mindjárt csinálja..
Volt már valakinek ilyen problémája??

-
Sirandrish
legenda
emeg az én hátterem..
-
Boci_83
őstag
Nem nyomunk valami wart? épp itthon vagyok..
-
Boci_83
őstag
Hát nem tudom, én most így nagy hirtelen ezzel is ellennék egy ideig. Nem vagyok nagy mániákus háttér cserélgetős, de a motoromat a múlt7en cseréltem le erre! [link]
Mod: Mármint hogy a háttérképet!

-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A lényeg szerintem,hogy nem csak ebben az életedben de még a következőben sem fogsz ilyen verdát vezetni soha

-
Csyppa
senior tag
szerintem páncélautó
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
szerinted?
-
Gergello
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem. Kettőtök "vitájára" raktam be, mert tök értelmetlen

-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
"a Bugatti sehon nem ér 300-500milkót..."
ilyen szinten az ár nem tényező, nem érdekli ezt a fogyasztó réteget hogy most meik az olcsóbb. nem akar ő ezen spórolni.
csak az számít hogy meik a jobb és a szebb. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kétlem, hogy ez bármennyire is befolyásolná a bugatti eladásait. A két autó között akkora technikai szakadék tátong hogy csak na

-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard
üzenetére
jah..csak a Bugatti sehon nem ér 300-500milkót...eddig az 1000pacival és a "Világ leggyorsabb utcai verdája" címmel el lehetett adni

Mellesleg gondolom az a verda sem végleges így ahogy jelenleg van...
ha más szép Autó akkor
Nem kell ide Bugatti..
ráadásul a Bugatti árának harmada sincs...
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyetlen dolog? Azért van egy laza különbség a két autó között.
Sokkal jobban néz ki bugatti. Nem beszélve arról, hogy az egy luxusautó felszerelve minden földi jóval. Ez meg egy szarrá könnyített sehogyse kinéző mecccsboxx 
-
Sirandrish
legenda
BB Bugatti
Az egyetlen dolog amiért vették már nem az övé.. -
Boci_83
őstag
Tegnap délután egy fél hét eltelte után elgondolkoztam,hogy miért is vagyok fáradt. Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát!Azért vagyok fáradt,mert túl sokat dolgozom!
Tudniillik 10 millió lakosa van Magyarországnak.
Ebből 3,5 millió nyugdíjas,ami azt jelenti,hogy a maradék 6,5
milliónak kell elvégezni MINDENT!
Hétszázezren tanulnak,ami azt jelenti,hogy a maradék 5,8 millióra
marad az összes munka,de 800 ezren a kormánynak dolgoznak,így marad 5 millió.Félmillió embert alkalmaz a katonaság.
Lenne még 4,5 millió aktív.600 ezren még iskolakötelezett kor alatt
vannak.Ha számba vesszük az összes munkaerőt,aki a parlamentben,
polgármesteri hivatalokban,állami támogatású intézményekben,
dolgozik,megkapjuk ugyebár azt a maradék 1,5 milliót,akire a tényleges munka elvégzése hárul.Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban,van táppénzen,hozzájuk jön a félmillió munkanélküli,s máris láthatjuk:pontosan 700000 ember osztozik a terheken.
Ja... és most olvastuk a legújabb statisztikát:jelenleg 699.998 ember van börtönben,ami azt jelenti,hogy mindössze két emberre maradt minden munka:
Rám és Rád.
Te most éppen netezel.....
Köszi baz*m*g!!!

-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vettem az adást

-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Aham meg akkor waroztatok. Most kicseréltem a routert egyelőre működik

-
mr.saint
tag
Hát nekem meg közben szarakodik a netem
hol van hol nincs remélem behal a router 
-
Csyppa
senior tag
hát, én meg vagy leszek, vagy nem

-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor ma oks? 20-óra körül jövök

-
mr.saint
tag
Ma este löjünk mááá egy kicsit
Had képzeljem oda a volt köcsög fönököm légyszííííí 
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja talán valami rémlik

-
Sirandrish
legenda
Srááááácok!
Mit találtam
Emlékszik még valaki?
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez még anno valami videó szerkesztő progiban volt. asszem
De jó azért ! 
-
Sirandrish
legenda
-
Gergello
addikt
Jól ki van halva.
Amúgy, Ennyi
-
Magyar ember levele a Cigánynak:
Kedves Cigány!
Levelem azért íródik, mert a köztünk lévő ellentét már-már mérhetetlenné válik. Nem azért írok, hogy ezt tovább fokozzam. Azért írok, hogy értsük egymást végre. A nyílt beszéd szükségszerűen fog olyan mondatokat tartalmazni, melyekre ráfoghatjuk, hogy rasszista. De ne feledjük, te is rasszista vagy (ilyen alapon), ha magyarnak nevezel engem.
Most az egyszer lássuk be, hogy komoly különbségek vannak közöttünk. Most az egyszer tartsuk ezt evidenciában, és ne a szavakon lovagoljunk. Nem szeretlek téged. Miért? Talán mert mások vagyunk? Részben igen. Én törekszem a másságunkat a magam oldaláról kezelni. Segítelek. Milliárdokban mérhető az az összeg, amit havonta a számládra utalok. Te ebből annyit érzékelsz, hogy "rajta vammá a családi a kártyán". Ezért a pénzért nekem keményen meg kell dolgoznom. Hogy ez ne menjen így a végtelenségig, gyermekeidet csekély műveltségük és szellemi képességeik ellenére beerőltetem az iskolákba hogy tanulhassanak, hogy szakmájuk legyen, és képessé váljanak az önellátásra. Tanárt verni nem épp a hála megfelelő formája.
Óriási különbségek vannak köztünk. Neked az ideálod a mérhetetlen gazdagság. Persze az ehhez vezető tisztességes út megtételére képtelen vagy. Engem pedig ezért irritál, amikor a gazdagság külső jegyeit magadon hordod. Meg vagy rakva arannyal, szép autód, krokodilbőr csizmád van. Palotában élsz. Te ezt úgy hívod, sukár. Én úgy, cifra nyomor.
Nem vagyok irigy. Csak tudom, hogy az ehhez szükséges összegre hogyan tettél szert. Bűncselekményekkel (elveszed, amiért más megdolgozott), és a törvény által számodra nyitva hagyott kiskapukon (elveszed a közös asztalról anélkül, hogy bármit is tennél oda). Nem csak téged hibáztatlak ezért. Ezt neked valakik megengedik. Az én rovásomra. Törvényesen, vagy törvénytelenül, de elveszed azt, ami az enyém. Cserébe utálatot, fenyegetést, bántalmazást, erőszakot, halált kapok érte. Félnem kell tőled. Miért?
Munka... igen, ez gyakori magyarázat a szádból... Hogy a cigány nem kap munkát sehol. Igazad van. Nem adok neked munkát. Miért? Nem azért, mert cigány vagy. Azért nem, mert nem értesz semmihez. Nem tanultál szakmát, vagy ha tanultál is, az elvégzett munkádban nincs köszönet. Gyakori kifejezés egy összecsapott, szakszerűtlen munkára a "cigánymunkaâ01D.
Szerinted ennek miért pont ez a neve? Ha téged alkalmazlak esetenként, a végeredmény mindig ugyanaz. Bevételkiesés, sokszoros időbeni csúszás, elégtelen kivitelezés, munkaeszközök, alapanyagok eltűnése. Tehát nekem, munkáltatónak jobb, ha csak eltartalak az adómmal. Akkor legalább nem hátráltatsz. Az a szörnyű, hogy nem is törekszel rá, hogy változtass ezen. Acsarkodsz, rasszistázol, hisztizel, hogy milyen rossz neked.
De nem akarsz kilépni a saját árnyékodból, pedig mindkettőnknek jobb lenne. Mind a ketten tudjuk nagyon jól, mi lenne a vége, ha magadra hagynálak. Nem lenne kit lehúzni szociális alapon, vagy bicskával. Rövid időn belül éhen halnál, vagy a saját mocskodba fulladnál bele. És barátom, nem sok időd van már. Lassan az összes cérnám elszakad.
Minden nap elkövetsz valamit ellenem, még ha nincs is benne a híradóban. Rövidesen eljön az idő, amikor hirtelen megvonok tőled minden kedvezményt. Akkor aztán "romázhatsz", ahogyan jólesik. Szerintem ne akard ezt elérni. Jobb, ha megvagyunk békességben egymással. Mit várok tőled?
1. Feltétlen tiszteletet, mert én vagyok a kenyérkeresőd.
2. Erőszakmentességet, mert ha egyszer én visszacsapok a tesóimmal, az neked nagyon fájni fog...... Tudod, még mi vagyunk többen (már bocs, de úgy tudom, ezt a nyelvet beszéled).
3. Törekvést az önellátásra. Tanulást, tanulni akarást, pontos munkavégzést. Ez a sikeredhez szükséges 20%. A maradék 80% legyen az én gondom, meg fogom oldani. Minden segítséget megkapsz.
4. És végre fejezzük be ezt a rasszizmusról szóló ökörködést, hisz mind a ketten tudjuk jól, hogy nem a barna bőröd zavar engem.Baráti tisztelettel: A MAGYAR

-
mr.saint
tag
FELHÁBORÍTÓ AMI MA MAGYARORSZÁGON VAN
[link] -
Boci_83
őstag
Ezt most kaptam. Egész jó!
VICC
A fütyi kérelme:Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetésemelésért folyamodom.
Indokaim a következők:
-Nagy mélységekben dolgozom,
-Bármely helyzetben először a fejem dugom be,
-Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs,
-Nedves környezetben kell dolgoznom ,
-Magas hőmérsékleten dolgozom,
-Fertőző betegségeknek vagyok kitéve.Tisztelettel: Hímvessző
Tisztelt Hímvessző!
Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévő érveket elemeztük.
Sajnálattal közöljük, hogy kérelmét a következő okok miatt elutasítottuk:-Nem dolgozik napi 8 órát folyamatosan,
-Kis erőkifejtés után elszenderedik,
-Nem követi mindig a felső vezetés utasításait,
-Nem marad meg kijelölt helyén, gyakran elkódorog máshová,
-Nincs kezdeményezőkészsége, állandóan nógatni, motiválni kell, hogy munkába álljon,
-Munka lejártával munkahelyét mocskosan hagyja el,
-Nem követi a biztonsági előírásokat, mint pl. a védőruha viselete,
-Képtelen két egymás utáni műszakban dolgozni,
-Néha elhagyja a munkahelyét, még mielőtt a napi munkát elvégezte volna.Ha mindez még nem lenne elég érv Önnek, megjegyezzük, hogy állandóan két gyanús zsákkal járkál.

Bérosztály

-
mr.saint
tag
Na gyüjtök egy kis pénz oszt odaköltözök én is

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálunk most semmi nem seik, csak szottyos idő van, tegnap viszont nagyon jó, és szép idő volt simán volt +10 °C és ragyogó napsütés. Délután azonban elkezdett esni, most hagyta abba délelőtt. Nekem már napsugarakra lenne leginkább szükségem!!!

-
mr.saint
tag
Hóhóhó nálunk 20-es hó
És még esik 
-
Gergello
addikt
brand new állapotú alkatrészek:

http://kepfeltoltes.hu/090208/P2080126_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090208/P2080132_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090208/P2080135_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090208/P2080138_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090208/P2080146_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Sirandrish
legenda
az OK hogy nemzetközi játék a COD4 de hogy egy 5v5 war ilyen változatos legyen az kemény

ez megy most a NYEvszeron
-
horyk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze, én is a haverra fognám !
Lendületében lehetett a mama van vagy 50 éves !
-
Sirandrish
legenda
tudja a here...ott forgott a fején meg ilyesmi

lelőni nem lehetett....havernak a nyakába ugrott oszt olyan nyelvest nyomatott hogy csak pislogtam..de haver gyorsan lezuzta így nem volt időm megörökiteni..pedig azota is azzal zsarolnám
SZintén saját kép...itt szerencsére megusztuk a mamit...Ossian Konci

sikerülkt viszonylag közelre férkőzni..bár nem volt eygszerü

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
úh b+ ki ez?
hány éves lehet?
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
kárpátiára te is mész?
hát azt még nem tudom h megyek-e debibe...még messze van
mármint időben van messze

-
Sirandrish
legenda
Március 20ián meg Ossian lesz debibe..vá..sokat járok én idén Debibe az a sanda gyanum

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
márciusban Debrecenben a Lovardában, júniusba meg Újvároson nem a Lovardában

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Márc 28-án meg Kárpátia a Lovardában, jún 6-án meg Újvároson

-
Sirandrish
legenda
Váháááá Február 28.án PokolgéP konci debibe....ott a helyem...GÉP GÉP GÉP PO-KOL-GÉP

-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is tudom, talán most igazat mond.
-
CséZé
őstag

-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
Nah, hazahoztam a vasat a szerelőtől. Majd rakok be képeket a kikerült alkatrészekről.
-
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ÚÚÚ ez nagyon durva. Szétcsúsztam a röhögéstől!
De van benne sok nagyon fájós esés ám! 
ON: Milyen a szeró? Lagol-e?

-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
mindenki rászált arra a PokerStart-s szarságra?
és mindenre All In-t nyomnék..
Miért nem játszotok valami valódi pénzeset..természetesen nem komoly összegekbe de van olyan is uugytudom ahol pl kapsz 5-10dollárt/eurot kezdésnek és mondjuk 50-100anként kifizetnek...ott már lehetne akciózni meg taktikázni... -
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja modern HARRY POOTER
Amugy nem semmi. -
Gergello
addikt
Jajj a szivem.
Isten ez a verda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M / 16GB RAM - 3600MHz / 1TB SSD / 600W
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, amúgy nagyon rendben van. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De jó azért !

Amugy nem semmi.