Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Vazz]
tag
válasz
gyerpi
üzenetére
Én is ezt mondom, nem rossz gém ez, csak a war hiányzik nekem meg a rendes ping. Amúgy teljesen baba, csak a pubot már unom, alig játszok vele. Megjelenés óta megvan a játék és most vagyok 67lvl és meguntam. Én csak és kizárólag a multi miatt vettem meg, úgy néz ki feleslegesen. Evvan. De majmegláttyuk...
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !!!
Mindenki mást várt ezek szerint, de mondjuk relax-nak nem rossz a játék elég sokat játszok vele és csak TDM és SD-t. a többi nem érdekel és úgy is TDM a vége akár ctf vagy dom a játék neve.
Amúgy kijött a CB-n a war szabály csak sztem nem az a gond hanem a net sebesség mivel te vagy más a csapatból vagy a host, ha te szervezed a wart és kiderült, hogy 10-15 megás net 12 emberre nem nagyon elég, bár ez is szolgáltató függő gondolom és ez nagyobb probléma mivel nagyon úgy tűnik, hogy dedikált szerverek nem lesznek. Sztem nem rossz kis játék ez eleinte engem is idegesített a GL meg a sok buzi perk, bombazó stb ( mondjuk én még a tactikai nuke vagy atombomba vagy mi a xar nem találkoztam mert 25 killt nem oly egyszerű összeszedni) de idővel megszokod és elég jó időtöltés a téli hosszú estéken.Van azért pozitívum is a játékban
- nem lehet butítani a grafikát ami előny a sok codos "próval" szemben mert volt akinél se fű se fa se semmi nem volt a pályán
-fps korlát ez sem rossz dolog mindenkinek egyforma fps-e van és egy rosszabb PC configgal sem vagy annyirra hátrányban mint az előző codoknál
- kevesebb csalóval találkoztam mint a cod2-be és a 4-be persze nem vagyok naiv ez már a cod része wh, aim stb. ez mindig lesz, de azért még is kevesebb ember teszi kockára az eredetijét mintha csak generálni kéne egy új cd kulcsot és ez sztem érezhető is.
Egyszóval a sok negatívum mellett egy pár pozitívum is van legalább is nekem és ha szórakozni akarsz akkor nem olyan rossz ez a game és megér 40 €-t. Persze várom a war módot én is mert az az igazi perkek és a sok szir - szar nékül játszani. -
[Vazz]
tag
válasz
Richard
üzenetére
Háhááá... more! Nem nehéz a 25 killt összeszedni, úgy híjják hogy ajim. Gyerek benéz a sarkon egy gombnyomásra három hs mert csak hárman voltunk ott éppen. Szóval körbeszalad a pályán egy auggal és megvan az atomhozvaló, hardcore módban meg egy tárból megvan mert egy golyszi egy ember, és egyre többször látok ilyet. MEGAFOS ez így ebben a formában.
-
athomi
veterán
válasz
[Vazz]
üzenetére
Nem véletlen nem vettem meg, már a megjelenés előtt néhány héttel a levegőben terjengett a szar.
A játékot nem a PC-s igényekre szabták, ennyi. Ezt inkább csak azért nem értem, mert bár az eladások 5-10%-a történik PC-re, ennek ellenére ezen a platformon is igen szép számmal adnak el, amit sok más játék megirigyelne. 
-
klambi
addikt
VES szerveren ne jáccatok, nyomorék mind, ha lelősz 1 admint azt mondják hogy kempelsz és ban!
nyomorék mind!!!! -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tactical nuke!

Mindenki meghal, de nyertek vele!Jah, láttam már, hogy elszállt felettünk egy B2-es! [link]
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
de.
tele van rengeteg értelmetlen killstreak-es dologgal
van pl olyan h lopakodó repcsik nyomják az airstrike-ot, azt nem is hallodtovábbá van fegyverre uav, komolyan mondom wh-zni nehezebb már, mint ezekkel nyerni
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
atombomba?
megvan egyhuzamba 25 killed, ledobod és vége a map-nak, te nyertél, ill. a csapatod
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah. 4-ben singleben is volt egy map, ahol csak ezzel kellett lőni, de ott csak villogó volt az embereiden, itt meg még pirosak is, mert mutatja.
Ezt be lehet állítani, hogy killstreak-re adja... Érted, kikempeli az x killt, aztán jön ez. Semmi értelme. Sokan csinálják, hogy ha 2-3 kill összejön egyhuzamban, utána inkább bekempelnek, hogy jöjjön az 5., ami valami "ajándék". Ezért nagy faszság ezeknek a dolgoknak a megléte. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Semmi war mod nincs még...
Legalább néhány pályát megcsinálhatnának a CoD4-re.
Vagy még akár ez is jó lenne, ha lenne olyan mód, ahol nincsenek perkek, meg légitámogatás, stb...
Múltkor végre én is kaptam egy csomagot, amikor egy repülőről (Lockheed AC 130 [link]) lehetett tüzelni a lent lévőkre. Hát baszott sok értelme van, hogy fentről lőheted ágyúval, gépágyúval a lentieket, ráadásul még pirosan mutatja is őket... -
Sirandrish
legenda
válasz
[Vazz]
üzenetére
Tomi azt csak szeretné

Hát igen..bizakodtál ezerrel..
Ez a Sztímes dolog egy valamire "jó"..egy lépéssel tovább tart elindítani a multit..
Semmi más értelme nincs...minden Sztímes játékban ugyanúgy vannak csalók mint a CoD4-be vagy akármi..
Annyi a különbség hogy ezekről a szerverekről amiken játszol, te nem tudod bannolni a csalókat csak várni hogy hátha történik valami.Egyébként nincs hozzá se PAM se PRO se semmilyen warmod?

forceberg: még jó hogy nem vettem meg, mert már darabokra törtem volna
-
válasz
[Vazz]
üzenetére
Megvettük, mert bíztunk, hogy jó lesz.
Egy wart már toltunk, de az gagyi volt... Perkekkel... A nem pubisisztáknak ez a játék semmit sem ér, eddig. Ha januárig nem jön vmi war mod, eladom. Bár akkor a steam accounttal együtt lehet csak, mert ha jól tudom, akkor nem lehet regleni a serialt új névre sem... -
[Vazz]
tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Azt kérdi az asszony ez az új csajod?

Andris: amúgy nemtom mithittem, hiszen tudtam hogy ez lesz, mert olyan még nem volt hogy ne így lett volna, csak azt akartam hinni hogy eljött a codkánaán, de annyira hogy el is hittem. Az bánt a legjobban hogy nincsenek szerverek és nincsen war. De még reménykedek hogy lehet. Mert már nem vagyok egy pubhiró!
-
Boci_83
őstag
Akkor nesztek!

-
[Vazz]
tag
Nahh, mekkora életet hozott már a cod6 ebbe a topikba
.Amúgy bánom már hogy megvettem. Szerverek nincsenek. Warozni foggalmam sincs hogy lehet. Szerverek random jönnek, ezért minden másodikon laggolok. Egyre több csaló buzit látok. WH, AIM, mittudoménmivanmég. Szóval 10k kidobva az ablakon. Nem a játékélményért vettem meg hanem beígérték a sztímes lófaszt aztán abból se lett semmi. Inkább letöltöttem volna. De mondjuk nem is tudom mit hittem. Hiszen CS-be is ugyanígy volt hiába volt sztímes, de legalább voltak szerverek és lehetett normálisan warozni. Maga a játék fasza, meg játszható, azzal nincs baj, csak a multit elkúrták. A szinglit meg el se indítottam. (Nagyonsírósszmájli)

-
Boci_83
őstag
Bocs fijúk, olyan szinten elszállta a netem, hogy telefonálnom kellett a T-comnak hogy basszanak vele valamit...!
A központ sem bírta a december 1-es átállást, meg én sem nagyon csipázom!

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
jut eszembe, boldog nevenapját Szőőőr!

-
Sirandrish
legenda
-
Kecskemétlan
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszönöm a védelmet ....de közben lentebb mentek az árak, amúgy tényleg nem a leszedésről szól a buli.....

-
válasz
Kecskemétlan
üzenetére
Hát nézd, tőlünk nem fogsz karácsonyra pénzt szedni. Nem ég a képetek 6-8000Ft-ot elkérni a semmiért? Tiszta lehúzás...
-
Na mi van }3rutaL-osok, lesz ma vmi?

-
Kecskemétlan
csendes tag
-
mr.saint
tag
Köszi mindenki
Hát akkor csak ki kell probálni úgy látom.
Mondjuk még a single verziot se probáltam.De akkor felirom a jézuska asszonynak a listára.
Köszi azt majd nyomjataok neveket ki mit használ a steamen
Oszt felveszlek titeket -
[Vazz]
tag
válasz
mr.saint
üzenetére
Bizony bizony, egy war mod vagy pam vagy nemtommáhogyhívják ezeket jót tenne neki. pubon sok a híró, meg a gl sztár és 20 másodpercenként nyakadbaesik valami égi áldás, szóval aki nem pubfan annak egyenlő nem nagy valami. Idegesítő hogy nem tudsz olyan szerverre felmenni amilyenre te szeretnél, ezért sokszor nagy a lagg, vagy te laggolsz vagy az ellen, de egyik se túl jó. Megjelenés óta megvan a gém de még nem vagyok max szintű, és még kevés embert láttam lvl70-en. A lényeg hogy a géjm játszható, nem az a fos mint a waw volt, csak egy pam meg szerók nagyon ráférnének.
-
mr.saint
tag
Na most mi van a játékkal? Érdemes beruházni vagy nem?
Egy két vélemény esetleg uraim? -
[Vazz]
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
...az avataroddal pl

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Viszont ezt a topicot most megölted rendesen...

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te beszélsz, aki egy fél évig nem is írt ide egy karaktert sem...

-
Zár6ó?

-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Esetleg beszámítom az enyémbe 300é!

-
[Vazz]
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Áhh ne is foglalkozz velük, a sok pesti kocsog (vagy városi) nem tudja hogy vidéken a legtöbbe helyen katasztrófa a közlekedés. Nem kell 50km hogy elkúrj ha nem is egész de több mint fél napot egy oda-vissza úttal ha mákod van. Elég 30km is. MelleMleg "Szállítási költség: 990 Ft / csomag, a rendelt játékok számától függetlenül" GLS, és az odaér.
-
CséZé
őstag
ja amúgy...
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

-
Látom vannak időmilliomosok
A 10K-s játék meg a MW2 nem a cod4. Akárki akármit mond simán jól jár még a 2,4K-s postával is az aki megveszi. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
és ezzel bőven megcáfoltad a saját állításodat

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
azért durva lenne ha annyi helyen nem lenne
vmelyik nap néztem az 576-ban és akkor valami 5k körül lehetett, kicsit pofátlanság elkérni 10k-t egy 2 éves játékért -
Sirandrish
legenda
válasz
athomi
üzenetére
bocsi én nem vagyok járatos minden városba DE!
Háztól busz a végállomásig 20 perc
Ott vonatra várni (tegyük fel marha nagy mázlim van ) 10perc
Oda út 45 Perc (attól függ hogy 4 vagy 8 méterenként áll-e meg
Mire megtalálom hogy hol az a bolt legalább 40-60perc (mivel nem odavalósi vagyok)
Visszaérkezés a helyi állomásra 20perc (mert már ismerem az utat)
Várakozás 10perc (megint marha nagy mákom van)
Visszaút 45perc
Várakozás 10perc (mert ma ilyen mákos napom van)
Hazaút 20percHa nincs mákom akkor meg akár 30-50percet is ülhetek várakozva
Mindezt azért hogy 400ft-t spóroljak
Egyébként nem spórolnék mert csak az iponnál volt marha olcsó..máshol még mindig drága
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy 50 km-es út után elmegy az egész napod? Ahhoz már tehetség kell. Vagy a röcsögefalva - bivalyossártaposdi vonalon?

-
Sirandrish
legenda
elég 50km is mint már mondottam...
Illetve pl itt vagyok én..ha itt nincs akkor legközelebb debrecen...ha ott sincs akkor mi? Szeged? Szolnok? amegmá igen messze van
Mellesleg NEM mindenhol annyi!
ésatöbbi ésatöbbi
szóval aki pestől messze lakik annak marad a posta és még akkor is olcsóbb mint bárhol..vagyis olcsóbb lenne ha lenne
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amikor a linket beraktam 37xx Ft volt..
-
Boci_83
őstag
Nem olyan drága már a Cod4

-
CséZé
őstag
kipróbáltam én is ezt a "csodát"
tapasztalatok: az nagyon tetszik h kivették az fps huszárkodás lehetőségét, a játék nagyon optimalizált és a grafika is pont jó
viszont, a nagy ping eléggé zavaró, teletették sok felesleges perkkel meg olyan dologgal, ami pár embert biztos leköt, de engem tuti nem, pl: ezek a challenge-k, valahogy nem vonzz h megcsináljam mindet, és még, vazze ezek tök lámának néznek, mi a jóistennek kell kiírni h töltsek? látom én mennyi töltényem van. a pont repkedések is nagyszerűek, mint a 4-ben volt, majdnem flippert csináltak a játékból ilyen szinten. meg a warez, sokat nem értek a steam-mel
szóval, lehetett ez volna jó, majdhogynem tökéletes,csak szokás elrontani mindent
10k-t így nem ér -
Csyppa
senior tag
Multi kipróbálva. Eléggéjó.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Őszintén én nem sajnálnék rá egy kis pénzt havonta, de semmi se garantálná, hogy attól, hogy fizetős, jobb is lenne...

-
Sirandrish
legenda
válasz
forceberg
üzenetére
Amiből pénzt lehet kihozni abból ki is fogják hozni a pénzt..és hidd el..ha látnak rá esélyt hogy havidíjas játékkal is fog játszani a nép akkor nyugodt lehetsz hogy havidíjas is lesz..
Ez szerintetek/szerintünk szemétség de ők is a pénzért csinálják amit csinálnak..ha azzal hogy havidíjas lesz, elvesztenek 1M vásárlót, DE! 5 M hónapról hónapra fizet majd akkor természetes hogy meglépik..kérdés hogy az Activision elég bátor-e hozzá..
-
Ha én is 3000 Eurót keresnék, engem sem érdekelne vacak 40 egy játékért...
A fizess havonta meg elég gáz, mert pl. én havi 20 órát játszok, más meg, aki ráér az ugyanannyiért akár 24/7-ben is tolhatja...
Mod: a havidíjra is vonatkozik a 3000 Euró, mert 3000-ből 10-20Euró havonta szinte jelentéktelen... -
-
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
az unalom nagy erő

egyébként, nem lenne ez olyan rossz, de nekem 10k-t nem ér meg a kisebb hibák miatt. -
ent
őstag
Jó reggelt, Vietnám!
Újra éledezik bennem a cod vér. Úgy hallom, hogy kijött vmi elcsépelten szar folytatás, nincs benne gránát-füst-füst-gránát bind auto-ból.
Hogy vagytok kedveskéim? Szépen sorjában!
-
CséZé
őstag
az egyetlen CoD single amit kiakasztottam

Makarovval mi lesz? MW3-ban megtudjuk? -
Csyppa
senior tag
Fasza ez a single.
5-kor nekikezdtem, háromnegyed 8-kor hagytam abba. Közbe föl se tűnt hogy telik az idő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eladó! 100% akku, 2026.11.11-ig apple gar
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a vak is azt mondta nem 

Max egy nagyon nyitott pályán egy marék mákkal. Azt is akkor ha te lősz a repülőről.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az se rossz